E kişi kendinden bilir işiŞu an gayet iyi duruyor bu menü ...
Hafta sonu da ideal geçerse ... uykuda sabah olacak ... bence pazartesi hedefimiz şimdiden 67 olsun banu .
Bu iş ancak böyle toparlanır . Hafta içi 100 200 ne gelirse ama pzt iyi başlamak çok önemli
Aaaa aaa aaaa dün ben 800 mü demiştim sana
Çoook tebrikler aynura
Kalça popo ne var ne yoktemizleyeceğiz inşallah
Ponponlarda gelsinnnn
Ve evet :) hazır hesaplanmışı var demem , belki 2-3 kez hesaplarım
Bu hafta , en az 69.3 olmak için ne renk halı istiyormuş sor bakem(abla aklındaki mimu hedefini açıklar )
süperrrr kelebeğim şimdi seni görünce düşünebilirim artık bu diyeti ammmaaa şu 4. gün tavuk varya ben tavuk yemiyorum onn yerine ne koysam et köfte mi balık mı acepppgeçen hafta 72.1
bu hafta 71.1
giden 1
yüzde 1.39
mahşerin 4 atlısının 4.cüsü geldi hanımmmmmmmmm......
gıdıkla içimdeki küçük enişteyi sen.Her yerde olduğu gibi burda da başa baş mücadeleniz ... İki haftaya da senden gelir 69.9 ... öyle hissettim . 1 hafta diyemiyorum bak :)
Hayaaaaaatımınnnn en zayııııfff günündeeeeen GÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAAYDINNNNNN
geçen hafta: 70.7
Bu hafta69.9
Giden: 800 gr
Tartı da 6 rakamını görmek paha biçilemez
he demi.hemde bişey deyimmi.4 günlüğe başladıgımda artı 600 düm ben.nerden geldiğini bilemediğim birde nur topu gibi 600 ü verdim.
hiç bu kadar poponum olmadı bu meta ilede olmayacak sanırımmm
bende yemiyordum.kara kara bu akşam ne yiycem diye düşünürken aa bi baktım yenimarket açılmıs gezen tavuk yazıyor öyle devasal değil.oluyor ya köy tavugu deyip menapozlu bitmiş yaşlı tavuk satıyorlar.hemen aldım tam 1 saatde pişti.e mis gibiydi walla.süperrrr kelebeğim şimdi seni görünce düşünebilirim artık bu diyeti ammmaaa şu 4. gün tavuk varya ben tavuk yemiyorum onn yerine ne koysam et köfte mi balık mı aceppp
kapa gözünü kapa gözünü umayın çekirgesi seniiiii
Her yerde olduğu gibi burda da başa baş mücadeleniz ... İki haftaya da senden gelir 69.9 ... öyle hissettim . 1 hafta diyemiyorum bak :)
O değilde 57.5 sempatik geliyor bana
gıdıkla içimdeki küçük enişteyi sen.
seni şok edeyimmi.mimuyu ezeyimmi.
Amaniinn aksmki fasulyeler çok siş hissettiro amma tartı sukur olalala hissettrdi.Eki Görüntüle 1982278 sanirim bü benim son kozum daha da altına dusemem. Vakit artı vakti
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.6
Fark - 300
mini minnak olacan yakında senin adın bu mini mini minnakkBende bildirim yapayım .
Korumada aus kilo bildirimi
Geçen Hafta :58.8
Bu Hafta : 58.6
Fark : 0.2
%0.34
Bu hafta tarihi hafta :) haftaya cumartesi Adana yansın geceler Pelinsu eceler :) ben bu hafta 1 haftada karın kası nasıl yapılır enter tuşubi korse varmış bel inceltiyormuş düzenli kullanımda ona mı girişsek
süperrrr kelebeğim şimdi seni görünce düşünebilirim artık bu diyeti ammmaaa şu 4. gün tavuk varya ben tavuk yemiyorum onn yerine ne koysam et köfte mi balık mı aceppp
gıdıkla içimdeki küçük enişteyi sen.
seni şok edeyimmi.mimuyu ezeyimmi.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar küçük emrah moddayım dün 8,30 uyudum midem dişim her bir yerim gece uykularımdan uyandım .
Geçen Hafta 83,6
Bu Hafta 81,1
Giden 2,5
Yüzde % 3,00
evet çok cazip geliyor pazartesi başlıyorum 4 günlük diyeteeeeOooooooo duble alkış o zaman ...
Ada üşenmedim hesapladım ....ver 2.1 ... gör %3 .... sana 100 değil 500 pon pon bendennnn
Hmmm 4 günlük diyet ve 2 kilo .... kulağa cazip geliyor sanki
Kuzummm düşen yer değil iğne yerleri ve dişetkelerim zonkluyor birde kanallı diş değdikçee zıplıyorummdelyy tebrikler
ama dişine üzüldüm salıyı beklemesydin keşke gitseydin bence bugün git doktora de dayanamıyorum diye
evet tavuk beni kabız yapıyor popom daha yeni yiyleşti gibi riske atmakta istemiyorummmada81 eğer mesele kabızlıksa bende de oluyor olduda ama ben salı akşamı probiyotik ve magnezyum içtim..sıkıntım çözüldü.onlar müshil gibi olmuyor ishal yapmıyor.zararıda yok.
Aha gözlerimi açtım bakıyorum :)
Bence de çok tatlı ordan bi lokma 56 nın tadına bakarsın :)
Küçük enişteyi fena dövmüşler
mini minnak olacan yakında senin adın bu mini mini minnakk))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?