Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

E kişi kendinden bilir işi

Bu hafta , en az 69.3 olmak için ne renk halı istiyormuş sor bakem (abla aklındaki mimu hedefini açıklar )

Bu hafta tarihi hafta :) haftaya cumartesi Adana yansın geceler Pelinsu eceler :) ben bu hafta 1 haftada karın kası nasıl yapılır enter tuşu bi korse varmış bel inceltiyormuş düzenli kullanımda ona mı girişsek

geçen hafta 72.1
bu hafta 71.1
giden 1
yüzde 1.39
mahşerin 4 atlısının 4.cüsü geldi hanımmmmmmmmm......
süperrrr kelebeğim şimdi seni görünce düşünebilirim artık bu diyeti ammmaaa şu 4. gün tavuk varya ben tavuk yemiyorum onn yerine ne koysam et köfte mi balık mı aceppp

Her yerde olduğu gibi burda da başa baş mücadeleniz ... İki haftaya da senden gelir 69.9 ... öyle hissettim . 1 hafta diyemiyorum bak :)
gıdıkla içimdeki küçük enişteyi sen.
seni şok edeyimmi.mimuyu ezeyimmi.

Hayaaaaaatımınnnn en zayııııfff günündeeeeen GÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAAYDINNNNNN

geçen hafta: 70.7
Bu hafta 69.9

Giden: 800 gr

Tartı da 6 rakamını görmek paha biçilemez

tebrikler canımmm evet 6lar pek güzel böyle insan kendini çook zayıf hissediyor demiii )))))))

he demi.hemde bişey deyimmi.4 günlüğe başladıgımda artı 600 düm ben.nerden geldiğini bilemediğim birde nur topu gibi 600 ü verdim.

Oooooooo duble alkış o zaman ...

hiç bu kadar poponum olmadı bu meta ilede olmayacak sanırımmm

Ada üşenmedim hesapladım .... ver 2.1 ... gör %3 .... sana 100 değil 500 pon pon bendennnn

Hmmm 4 günlük diyet ve 2 kilo .... kulağa cazip geliyor sanki

süperrrr kelebeğim şimdi seni görünce düşünebilirim artık bu diyeti ammmaaa şu 4. gün tavuk varya ben tavuk yemiyorum onn yerine ne koysam et köfte mi balık mı aceppp
bende yemiyordum.kara kara bu akşam ne yiycem diye düşünürken aa bi baktım yenimarket açılmıs gezen tavuk yazıyor öyle devasal değil.oluyor ya köy tavugu deyip menapozlu bitmiş yaşlı tavuk satıyorlar.hemen aldım tam 1 saatde pişti.e mis gibiydi walla.

kapa gözünü kapa gözünü umayın çekirgesi seniiiii

Aha gözlerimi açtım bakıyorum :)

Her yerde olduğu gibi burda da başa baş mücadeleniz ... İki haftaya da senden gelir 69.9 ... öyle hissettim . 1 hafta diyemiyorum bak :)

O değilde 57.5 sempatik geliyor bana

Bence de çok tatlı ordan bi lokma 56 nın tadına bakarsın :)

Küçük enişteyi fena dövmüşler

Amaniinn aksmki fasulyeler çok siş hissettiro amma tartı sukur olalala hissettrdi. Eki Görüntüle 1982278 sanirim bü benim son kozum daha da altına dusemem. Vakit artı vakti
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.6
Fark - 300

vero bugün beni geçtin
artık artıya geçebilirsin gönül rahatlığıyla

neymiş korse bakayımmmmm

Hindi eti

Gıdıkladım bile ... top sendeeeee

Günaydın kızlar hayırlı cumalar küçük emrah moddayım dün 8,30 uyudum midem dişim her bir yerim gece uykularımdan uyandım .
Geçen Hafta 83,6
Bu Hafta 81,1
Giden 2,5
Yüzde % 3,00

delyy tebrikler
ama dişine üzüldüm salıyı beklemesydin keşke gitseydin bence bugün git doktora de dayanamıyorum diye

Oooooooo duble alkış o zaman ...

Ada üşenmedim hesapladım .... ver 2.1 ... gör %3 .... sana 100 değil 500 pon pon bendennnn

Hmmm 4 günlük diyet ve 2 kilo .... kulağa cazip geliyor sanki
evet çok cazip geliyor pazartesi başlıyorum 4 günlük diyeteeee )))

ada81 eğer mesele kabızlıksa bende de oluyor olduda ama ben salı akşamı probiyotik ve magnezyum içtim..sıkıntım çözüldü.onlar müshil gibi olmuyor ishal yapmıyor.zararıda yok.
evet tavuk beni kabız yapıyor popom daha yeni yiyleşti gibi riske atmakta istemiyorummm

Aha gözlerimi açtım bakıyorum :)

Bence de çok tatlı ordan bi lokma 56 nın tadına bakarsın :)

Küçük enişteyi fena dövmüşler

Kaç kalori ona göre bakacağım tadına

mini minnak olacan yakında senin adın bu mini mini minnakk ))

dur yahu minnak falan diyince ağırlığım kalmıyor ....

he he minnak kaptan geldi nanik nanik gibi

Koca aus heybetini kaybedemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…