wawwwww ıslıklar alkışlarrr zafer çığlıklarrrrrrHuuu kaptamiçem
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 72.3
Fark 2.3uykusuzluktan tartısı yanlış görüyorum zannettim
Yaşadığım değişimlerin smilesi
Huuu kaptamiçem
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 72.3
Olsun sana 73 ışık yakmış bugün yarın görürsün ki tebri kederim SherrimGünaydın
Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 74,9
Bu hafta : 74,1
Fark / Giden : 800 gr.
Yüzde : 1,06
Sıktım sıktım ama 73 ü göremedim, vucut ne zaman isterse o zaman görücez anlaşıldı
Tartı ollalalallalala demiş tebrikler canımHuuu kaptamiçem
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 72.3
Şerim ya sen busun işte... bütün hafta acaba ne olacak deriz .... hoooop puuuufff 800 good bye ....
Bi de çok yemişsin diyorum , diyoruz :))) az yesen ne olacak acep ?
Seni de haftaya bireysel birinci mi yapsak tüm takımlar arasındabak editör geliyor , plaket veriyor ...sonracığıma herkesler tebrik ediyor ... çok havalı
Tebrikler güzelim bu arada
Aman amaaaaan gözünü sevem bozma şu keyfi .... kahvemi yapacam şimmdiiii ... akşama kadar lay lay lommmm takılam şurda he mi kuzummmmm
İn çık parçala kır ... o tartıdan bi 500 gr cık getir buraya ..... bak çok bişey istemiyorummmmm :)
Moral bozmaaaaa ... yolla bakayım 59. kaç ?
teşekkürler balım
59 ları görmek için koşuyooooor şu an bence
Her şey güzel olacaaaaaak .
Bu hafta çooooook iddialı yarışınız var
öyle demesek
kaç kilo ile başladın canım, benimde 7 rakamı kabusum,Canım çok teşekkürler umarım 7 leri bir daha görmem :)
Allah yardımcın olsun çok zor şırıngayla nasıl yarısı içine yarısı dışına oluyo zor oluyodur ya yavrumada çok geçmiş olsunAslında balgamli öksürüğe çok tarif varda benimkisi içmez tam zor zaman küçük olunca zorla büyük olunca ikna ederek icirde bu yasta hiçbiri sökmüyor ilaçlar bile şırınga ile yarısı içine yarışı dışına ilaç saati gelecek diye tırsıyorum buna şükür Rabbim dermansız dert vermesin bütün hastalaraŞafi ismiyle şifa versin
Kız Dely ben bu kilodan Sonra haftayada korktum valla bu hafta içinde tebrik ederim haftaya içinde dikkatli olmanı tavsiye ederimGünaydın kızlar hayırlı cumalar küçük emrah moddayım dün 8,30 uyudum midem dişim her bir yerim gece uykularımdan uyandım .
Geçen Hafta 83,6
Bu Hafta 81,1
Giden 2,5
Yüzde % 3,00
Hayaaaaaatımınnnn en zayııııfff günündeeeeen GÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAAYDINNNNNN
geçen hafta: 70.7
Bu hafta69.9
Giden: 800 gr
Tartı da 6 rakamını görmek paha biçilemez
Olsun canım almamışsın takılmamışsın vermişsin ya haftaya daha güzel olur inşallah tebrik ederimHayırlı cumalar .
Grçmişe bakamıyorum , eşim haka iyileşmedi şindi başka bir dr gidicez . Bende oek iyi degilim burnum yanıp gözlerim sulanmaya başladı.
Kilo bildirimim
Geçen hafta : 68.9
Bu hafta : 68.7
Giden 200 gr .
Bu hafta gariğ bir haftaydı diyet açısından . Haftaya inşallah iştahımda kendimde iyi olurum .
Hepinizi öpüyorum .
Kilo korumada üstüne yok begoookulağına desem olurmuama ilk sayfaya yazmıycan
2,5 aydır aynı kiloda kaldım yuhyani
Huuu kaptamiçem
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 72.3
rakibem tebrik etmedin küstüm
bendemi yapsammm
tebrikler sarı şekerrrrrrrr
ya öylede işte
Kilo korumada üstüne yok begooo
daha 20 dakika sonra tartılacam canım))
benimde bulantılarım olmamıştı
tebrikler, ayrıca geçmiş olsun, diş ağrısı gerçekten çok zor oluyor.
kaptanım şimdi hesap yaptım % 3 için 2 kg vermem lazım, bişeyler yapcaz artık,
tebrikler aynuram maşallah sana.
tebrik ederim
tebrik ederim, 6 lı rakamlar hayırlı olsun, bir daha 7 leri görmemen dileğiyle
ooo kaptanım maşallah çok iyi
tebrik ederim
haftaya verirsin, moral bozmak yok begüm
bendemi yapsammm
tebrikler sarı şekerrrrrrrr
ya öylede işte
Huuu kaptamiçem
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 72.3
evet bende balık ile yapacam popom daha yeni yiyileşti reiske atmayacammm kesinlikleeebalık daha iyi ya canım, belki daha çok verirsin
nasıl yani abartmadan normal şeyler mi yiyim mesela
Tebrikleeeeeeeer .... hadi sırada ki hafta gelsinnnn
Sana yazmıştım tatlım , spor var ya da yok ... sıkı bir diyetten çıkıp direkt cız cozlarla başlamak yerine , beyaz ekmek hariç ekmek eklemek .. salata ile pas geçtiğimiz akşamlara çorba vs eklemek ...belki geç saate kalmayan sütlü tatlı eklemek... yavaş yavaş artırmak gerekiyor
O hiç belli olmaz , bu hafta iki haftalık toplam emek alırsın belki
Cumadan motive konsantrasyon ... geçen hafta gibi bugün cuma diyip börekte yeme ... sende sıkı yönetim olmazsa 500 üstü çıkmıyor çünkü .
Ben demiştim ama wc etkisi diye :))
Gayet güzel canım , artık kilo kilo verecek değiliz.. almayalım , takılmayalım aynı kiloda yeter ... tebrikler o yüzden.. arkadaşı da iyi atlatmışsın bence
Aynı olmuşuz şimdi gördüm ....
Cık yok cık yok :)
Gayet 1 kilo 1 kilo gidiyordu ... bir ara bir durur ...o dönemdir ... bir de geçen bol galetalı menünü hiç sevmemiştim ..etkisi olabilir.
Diyetisyenin bir el atacaktır .
Tebrikleeeer , gayet güzel ... bende 58.6
Yeni keşifler zamanı demek senin için ceydam .... çok kilo kaybın oldu .. vücudunun direnç dönemi göstermesi gayet normal ... bir hafta kadar almamak üzere bir düzen kurup , şaşırtsan ...detoksları bir sonra ki haftaya ertelesen iyi olabilir.
Yani haftaya 74 ten altını hedefleme ..ama düzenli tartıl , bu arada şok olmayalım artılarla:))))
Hayırlı sabahlar , Hayırlı Cumalar ...
400 gr. beklenen rakam .
Tebrikler.
valla bende bozmak istemem artı değilim şimdiden söyleyeyim ama çook eksi hiç değilim0000 20 dk bir önceki mesajımı oku ...sürekli oku ...sindire sindire oku
Gözünü sevem çok gıcır keyfimmmm
Oyyyy oyyyyyy oyyyyyy hedefler %3 kilitlenmişşşşşş ..... takım uçuyoooooooooooooooooor
Keşke yapsannnnn
Süpersin ecemmmmmm ...anaaaaaaam daktırla da kıyasaya rekabettttt .69.9 kim görecek ?
Abla mı kardeş miiiii ? dıııı dııı dııııımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?