- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ayyy hemen kendimi nimet saydım bide milletin zafwerini paylaştım çok açıkgöz gördüm kendimi çoken çokDelyDoly cime yarıyorum benli bi organizasyonda bulunsun yeterki
Kesinlikeee güzelim katılıyorummm hee vallah adın yetiyorren çokDelyDoly cime yarıyorum benli bi organizasyonda bulunsun yeterki
Alıntılarından bir gecmis yaptimmmmbenimde bulantılarım olmamıştı
tebrikler, ayrıca geçmiş olsun, diş ağrısı gerçekten çok zor oluyor.
kaptanım şimdi hesap yaptım % 3 için 2 kg vermem lazım, bişeyler yapcaz artık,
tebrikler aynuram maşallah sana.
tebrik ederim
tebrik ederim, 6 lı rakamlar hayırlı olsun, bir daha 7 leri görmemen dileğiyle
ooo kaptanım maşallah çok iyi
tebrik ederim
haftaya verirsin, moral bozmak yok begüm
Dellyuiiimmm Çok güzel kilo vermisinnn tebriklerKesinlikeee güzelim katılıyorummm hee vallah adın yetiyorr
Ayy maşallah. Tebrikler. .Ama galiba sen bu hafta hep bebelrle ugrastn yemedin annelik zor zanaatHuuu kaptamiçem
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 72.3
Fark 2.3uykusuzluktan tartısı yanlış görüyorum zannettim
Yaşadığım değişimlerin smilesi
gördüm inanki direk aklıma o geldiama üzerindeki trençkot ince geldi biraz, üşütme sakın,gerçi sizin orda güneş var bizde hava kapalı
azcık yede zayıflıyım
Hayırlı cumalar canımmmm ... tekrar geçmiş olsun ..eve girdi mi dolaşacak hepinizi ... ahunun dediği gibi fordçu grip
Bizde seni öptük
Kiloda dediğin gibi değişik bir haftaya idi ...eksi görmen yine de güzel.
De hadi çatlatma insanı
Bu mükemmel tabloyu bozmak istemeyeceğine eminimmmmmmmmm
Bence de yapmalı ... uygulaması da kolay ...antin kuntinde yok ...
Gözler bir açıldı
Denesen belki ..sonrasında şov gelir şaşırtma ile ... ama almak yok ... sabit:)
7.takımın sırrını deşifre etme lütfen
Gayet güzel başlangıç canım .
Yanlış smiley
bu olmalı ...ve hazırım demelisinnnnnn
Hafta sonu evime gidecegim oy dan sonra giyemediğim pantullarımı deniyeceğimm inşallahhh sıgacagımı ümit ediyorumm
Teşekkürler canımmm şükürrr iyii olduu hedefimee az kaldıııDellyuiiimmm Çok güzel kilo vermisinnn tebrikler
Sanà ce enisteeye gecmis olsun. Yeni hafta dileklerin kabul olsun ablam. Kilonda şükür sabit değil .Hayırlı cumalar .
Geçmişe bakamıyorum , eşim hala iyileşmedi şimdi başka bir dr gidicez . Bende pek iyi degilim , burnum yanıp gözlerim sulanmaya başladı.
Kilo bildirimim
Geçen hafta : 68.9
Bu hafta : 68.7
Giden 200 gr .
Bu hafta garip bir haftaydı diyet açısından . Haftaya inşallah iştahımda kendimde iyi olurum .
Hepinizi öpüyorum .
Burası acayip güzel hırkayla mı çıksam bile dedim 18 derece civarında birde arabalardayım öyle yürümelik bir yerim yok bugün
Hammm yaparım sonra yarısını götürürüm bak
ayyy hemen kendimi nimet saydım bide milletin zafwerini paylaştım çok açıkgöz gördüm kendimi çok
Korumanın dibi kız. Üzülme . Verirsin haftayakulağına desem olurmuama ilk sayfaya yazmıycan pazarlığı peşin yapimde sonra başım ağrımasın
2,5 aydır aynı kiloda kaldım yuhyani
ayy aylardır bende kendime onu diyorum, oyüzden bi yorum yapamıycam sadece inşallahKorumanın dibi kız. Üzülme . Verirsin haftaya
Canımmm o zamanlar 70 lerde felandım Ama şimdii sıkılaştım belkii bir umut diyorummNe büyük keyif olurlar benceeee ... kaç kilo idin ki o zaman ?
Tamam canım ... bi sorun yok değil mi ?
Çok tebrik ediyorummm pamuğu .... 59 u hayırlı olsun
İyi kız iyi gidiyor olması süper .en genc meta sen de . Haftaya 1000 bekliom.GünaydınlarOkuldayım dersimiz boş hemen kilomu bildireyim Gerçi tartının pilinde sıkıntı var daha bunu değiştiremedim
Bugün regl günüm henüz olmadım ama ona rağmen geçen cumartesiye göre iyii
Kilo Bildirimim :
Geçen Hafta Cumartesi: 68.2
Bugün : 67.5
Fark: -700 gr
Eki Görüntüle 1982309
Eki Görüntüle 1982311
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?