Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alıntılarından bir gecmis yaptimmmm

gördüm inanki direk aklıma o geldi ama üzerindeki trençkot ince geldi biraz, üşütme sakın,gerçi sizin orda güneş var bizde hava kapalı

azcık yede zayıflıyım

Burası acayip güzel hırkayla mı çıksam bile dedim 18 derece civarında birde arabalardayım öyle yürümelik bir yerim yok bugün

Hammm yaparım sonra yarısını götürürüm bak

çok tuhaf geldi birden
o zaman şöyle yapsam olur mu , 22- 30 nisan arası zaten evde olmayacağım ( kardeşimin düğünü var )
ben bu haftada yine bol sporlu ve şu an normal beslenmem ile devam edeyim . bu dediğin şaşırtma şeysini o hafta yapayım . sonraki hafta da kürlü mürlü bişeyler yaparım .

gelelim bana hiçç iç açıcı değil biliyorum sporsuz hafta bana yaramadı....

geçen hafta 69.400
bu hafta :69,300
giden -100
yüzde :0,14

bu hafta spora ağırlık verilecek şu 4 günlük diyet yapılacak inşallah haftaya güzel sonuç alırım bugün şu tahlil sonuçlarımda çıksın acaba halsizlik nedenim nedir ....

Hafta sonu evime gidecegim oy dan sonra giyemediğim pantullarımı deniyeceğimm inşallahhh sıgacagımı ümit ediyorumm

Ne büyük keyif olurlar benceeee ... kaç kilo idin ki o zaman ?

[USER=408637] Ausencia [/USER] pamukskr
auscum pamugun bildirimi ekndisi giremiyormuş nete
geçen hafta :60.1
bu hafta:59,4
giden :700

Tamam canım ... bi sorun yok değil mi ?
Çok tebrik ediyorummm pamuğu .... 59 u hayırlı olsun

Sanà ce enisteeye gecmis olsun. Yeni hafta dileklerin kabul olsun ablam. Kilonda şükür sabit değil .

İyi kız iyi gidiyor olması süper .en genc meta sen de . Haftaya 1000 bekliom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…