- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yapmayın etmeyin ...ay heryer benim rakip.millet benle zayıflıyooooSüpersin ecemmmmmm ...anaaaaaaam daktırla da kıyasaya rekabettttt .69.9 kim görecek ?
Abla mı kardeş miiiii ? dıııı dııı dııııımmmmmmmm
Şerim ya sen busun işte... bütün hafta acaba ne olacak deriz .... hoooop puuuufff 800 good bye ....
Bi de çok yemişsin diyorum , diyoruz :))) az yesen ne olacak acep ?
Seni de haftaya bireysel birinci mi yapsak tüm takımlar arasındabak editör geliyor , plaket veriyor ...sonracığıma herkesler tebrik ediyor ... çok havalı
Tebrikler güzelim bu arada
Aman amaaaaan gözünü sevem bozma şu keyfi .... kahvemi yapacam şimmdiiii ... akşama kadar lay lay lommmm takılam şurda he mi kuzummmmm
İn çık parçala kır ... o tartıdan bi 500 gr cık getir buraya ..... bak çok bişey istemiyorummmmm :)
Moral bozmaaaaa ... yolla bakayım 59. kaç ?
teşekkürler balım
59 ları görmek için koşuyooooor şu an bence
Her şey güzel olacaaaaaak .
Bu hafta çooooook iddialı yarışınız var
öyle demesek
Canım ablam ya öyle üzgün mesaj yazdınki dalga bile geçemiyom...Rabbim acil acil şifalar versin enişteye...sende kendine iyi bak bi de sen hasta olma...Hayırlı cumalar .
Geçmişe bakamıyorum , eşim hala iyileşmedi şimdi başka bir dr gidicez . Bende pek iyi degilim , burnum yanıp gözlerim sulanmaya başladı.
Kilo bildirimim
Geçen hafta : 68.9
Bu hafta : 68.7
Giden 200 gr .
Bu hafta garip bir haftaydı diyet açısından . Haftaya inşallah iştahımda kendimde iyi olurum .
Hepinizi öpüyorum .
Huuu kaptamiçem
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 72.3
Fark 2.3uykusuzluktan tartısı yanlış görüyorum zannettim
Yaşadığım değişimlerin smilesi
Hayırlı cumalar .
Geçmişe bakamıyorum , eşim hala iyileşmedi şimdi başka bir dr gidicez . Bende pek iyi degilim , burnum yanıp gözlerim sulanmaya başladı.
Kilo bildirimim
Giden 200 gr .
Bu hafta garip bir haftaydı diyet açısından . Haftaya inşallah iştahımda kendimde iyi olurum .
Hepinizi öpüyorum .
4 günlüğe mi başlıycaksınız, belki size eşlik edebilirim, tam kararımı vermedim amaevet bende balık ile yapacam popom daha yeni yiyileşti reiske atmayacammm kesinlikleee)
Nare83 canım gel pazartesi birlikte başlayalım olur mu ?
Sabit misin Begüşkulağına desem olurmuama ilk sayfaya yazmıycan pazarlığı peşin yapimde sonra başım ağrımasın
2,5 aydır aynı kiloda kaldım yuhyani
gel başlıyalımm canımm pazartesiii4 günlüğe mi başlıycaksınız, belki size eşlik edebilirim, tam kararımı vermedim ama
geçmiş olsun canımmm ...Rabbim şifa versin inşallah.Hayırlı cumalar .
Kilo bildirimim
Giden 200 gr .
Hepinizi öpüyorum .
Hayırlı cumalar .
Kilo bildirimim
Giden 200 gr .
Hepinizi öpüyorum .
kulağına desem olurmuama ilk sayfaya yazmıycan pazarlığı peşin yapimde sonra başım ağrımasın
2,5 aydır aynı kiloda kaldım yuhyani
Hayırlı cumalar ben bu sinüslerindekilerle tartılırsam artı bir garanti
Maşallah çok güzel kilolar vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum
Nare83 bence yap 4 günlük ama harfiyyen yap değişiklik ekleme çıkarma yapma salatanı bol tut.
bol su iç.
mutlaka probiyotik al.bende ilk sefer az vermiştim 800 gr dı sanırım bu sefer bastaki artıyla 1 üstü verdim.
nasıl yani abartmadan normal şeyler mi yiyim mesela
yapmayın etmeyin ...ay heryer benim rakip.millet benle zayıflıyoooo
GünaydınlarOkuldayım dersimiz boş hemen kilomu bildireyim Gerçi tartının pilinde sıkıntı var daha bunu değiştiremedim
Bugün regl günüm henüz olmadım ama ona rağmen geçen cumartesiye göre iyii
Kilo Bildirimim :
Geçen Hafta Cumartesi: 68.2
Bugün : 67.5
Fark: -700 gr
Eki Görüntüle 1982309
Eki Görüntüle 1982311
Adam bende sana şiddetle leptini tavsiye edeyim...dene derim mutlaka...hatta hadi bu hafta senle yarışalımmm...3gün içinde yüzün güler tartıda belki de ilk gün...aramızda kalsın kaptaniçe duymasın bak ben kahvaltılarda bi ısırk çikolata bile yerim yeşil çayımla...ama bi ısırık...ona rağmen çok şükür gidiyor...çünki leptin çalışıyoreeee...gel başlıyalımm canımm pazartesiii)
amacı yanlış anlıyorum sanırım
bi yerde hata var
Adam bende sana şiddetle leptini tavsiye edeyim...dene derim mutlaka...hatta hadi bu hafta senle yarışalımmm...3gün içinde yüzün güler tartıda belki de ilk gün...aramızda kalsın kaptaniçe duymasın bak ben kahvaltılarda bi ısırk çikolata bile yerim yeşil çayımla...ama bi ısırık...ona rağmen çok şükür gidiyor...çünki leptin çalışıyoreeee...
Yerim ya üzülmesi bile çok tatlı
GünaydınlarOkuldayım dersimiz boş hemen kilomu bildireyim Gerçi tartının pilinde sıkıntı var daha bunu değiştiremedim
Bugün regl günüm henüz olmadım ama ona rağmen geçen cumartesiye göre iyii
Kilo Bildirimim :
Geçen Hafta Cumartesi: 68.2
Bugün : 67.5
Fark: -700 gr
Eki Görüntüle 1982309
Eki Görüntüle 1982311
Fısıldamadı henüz bekliyorum şşştt sessiz olalımFısıldadı mı kulağına ?
bence 59
Nare83 bence yap 4 günlük ama harfiyyen yap değişiklik ekleme çıkarma yapma salatanı bol tut.
bol su iç.
mutlaka probiyotik al.bende ilk sefer az vermiştim 800 gr dı sanırım bu sefer bastaki artıyla 1 üstü verdim.
rakibem tebrik etmedin küstüm
0000 20 dk bir önceki mesajımı oku ...sürekli oku ...sindire sindire oku
Gözünü sevem çok gıcır keyfimmmm
Oyyyy oyyyyyy oyyyyyy hedefler %3 kilitlenmişşşşşş ..... takım uçuyoooooooooooooooooor
Keşke yapsannnnn
Süpersin ecemmmmmm ...anaaaaaaam daktırla da kıyasaya rekabettttt .69.9 kim görecek ?
Abla mı kardeş miiiii ? dıııı dııı dııııımmmmmmmm
evet bende balık ile yapacam popom daha yeni yiyileşti reiske atmayacammm kesinlikleee)
Nare83 canım gel pazartesi birlikte başlayalım olur mu ?
4 günlüğe mi başlıycaksınız, belki size eşlik edebilirim, tam kararımı vermedim ama
gördüm inanki direk aklıma o geldiSabit misin BegüşGel kulağıma söyle Bugün senin için açık renk giydim gördün mü
Yerim ya üzülmesi bile çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?