çok tuhaf geldi birden
o zaman şöyle yapsam olur mu , 22- 30 nisan arası zaten evde olmayacağım ( kardeşimin düğünü var )
ben bu haftada yine bol sporlu ve şu an normal beslenmem ile devam edeyim . bu dediğin şaşırtma şeysini o hafta yapayım . sonraki hafta da kürlü mürlü bişeyler yaparım .
gelelim bana hiçç iç açıcı değil biliyorum sporsuz hafta bana yaramadı....
geçen hafta 69.400
bu hafta :69,300
giden -100
yüzde :0,14
bu hafta spora ağırlık verilecek şu 4 günlük diyet yapılacak inşallah haftaya güzel sonuç alırım bugün şu tahlil sonuçlarımda çıksın acaba halsizlik nedenim nedir ....
Mumum neden böyle oldu. Bilio musun peki sebebini . O önemli ! . Acilen bişiler yapmalisin ! Burda yağmur kar var amma ya gelio . Gonder gitsin o 9.4 uHayirli cumalar ,bugün burda yumurta bayrami okul yok kahvalti edicez simdi gecmise bakamadim eminim hepiniz cok güzel kilolar vermissinizdir. Ben
En son 78.3
Bugün 79.4
Fark +1 ( 80 leri gecmistim mlesef bi ara )
Bide sende gebe oluyomuşsungelelim bana hiçç iç açıcı değil biliyorum sporsuz hafta bana yaramadı....
geçen hafta 69.400
giden -100
bu hafta spora ağırlık verilecek şu 4 günlük diyet yapılacak inşallah haftaya güzel sonuç alırım bugün şu tahlil sonuçlarımda çıksın acaba halsizlik nedenim nedir ....
Canım sen gel yinede yoğunluk moğunluk deme akşamdan akşama bi kere gitsen bile sana karHayirli cumalar ,bugün burda yumurta bayrami okul yok kahvalti edicez simdi gecmise bakamadim eminim hepiniz cok güzel kilolar vermissinizdir. Ben
En son 78.3
Bugün 79.4
Cok zipladim ustunde ama anca 100..soz kaptanim haftaya elimden gelenin fazlasini yapacammmYaniii ... durdum ... zor artık diyorsun ceyda ... o zaman akla ilk gelen detoks kür vs..dir .eeeee sende bunlar bol bol varo zaman B planı şaşırtma şeysi
Ayyy o kadar dil döktüm çıkmadı mı ordan bir 400-500
Neyse saflar sıkı .. gir araya .. haftaya bomba patlatma hakkını sen kazandın tabii bu %0.14 ile ..gazan mübarek ola haftaya ... %0.60 altına takımı emanet ediyorum haftaya ... artık çoştursunlar buralarışu an sen , @masumm ve Betulina .....
banada eşim prinsipita derdi,_AYNURA_
Sarayca
nehirnil111
@masumm
kelebekolacam
Teşekkürler kizlar, sizede.tebrikler benden,
Masumm kiz artik bir karar ver.bisiler yap ayni esim gibi karasiz.yengecsin abovv kiz.hec bisiyi begendiremedik.
4 gunlukte 600 gr az mi ?
Bence fena.değil, bünyesine göre değişir zaten çok zor.bi.liste degil oldukca doyurucu.
Bende bugunden itibaren bisilere baslamaliyim yoksa aaa bugun.cuma yi yi rahat ol.seri diyecek benim sisko seytanlarim, dimiAusencia
Benimde haftalik bireysel başarı hikayelerimde bir hikayem olsa hatıra sina
Benim olayım sıkıntıya gelememek, bak kızım erken.yatsa mesela bende yatarim bisi yemem ama dün gece 3~4 kasik.yogurt atistirdim.yine ...
ecemavi kız ece maşallah yaa naptinbo.yle,
Ee hem diyetien dikkat ettin hem spor bile yaptın 4.cocukla üstelik biri hasta.birde uykusuzluk ta kısa vadede metayi hızlandırıyor kilo.verdiriyor vee.bingo.
Bravaaaa bacim ( ıtalyanca da kadina.brava erkeğe bravo yanlış yazmadim yaanii..
Ay aklima şimdi hocam.geldi, bana.brrraavaaaa annnngelaaaa derdi.bi.kasilirdim bi kasilirdim
Ayy yook kizzzBide sende gebe oluyomuşsun
Canım sen gel yinede yoğunluk moğunluk deme akşamdan akşama bi kere gitsen bile sana kar
Hayirli cumalar ,bugün burda yumurta bayrami okul yok kahvalti edicez simdi gecmise bakamadim eminim hepiniz cok güzel kilolar vermissinizdir. Ben
En son 78.3
Bugün 79.4
Canımmm o zamanlar 70 lerde felandım Ama şimdii sıkılaştım belkii bir umut diyorumm
Olsun Adam yine de vermişsin öyle düşünelim haftaya daha da güzel olacak inşallahgelelim bana hiçç iç açıcı değil biliyorum sporsuz hafta bana yaramadı....
geçen hafta 69.400
giden -100
Yaramaz yaramaz çok şekersin ama bilemedim şimdi tatlı bana yarıyorahaaaa yi kız yii ama yaramasın
Hayirli cumalar ,bugün burda yumurta bayrami okul yok kahvalti edicez simdi gecmise bakamadim eminim hepiniz cok güzel kilolar vermissinizdir. Ben
En son 78.3
Bugün 79.4
Teşekkür ederim ablacım valla verdim ama devamlı bi açlık hissediyorum yaÇok kilo almamissin vampirim. Çabucak verirsin. Bu hafta güzel vermişsin tebrikler
GünaydınlarOkuldayım dersimiz boş hemen kilomu bildireyim Gerçi tartının pilinde sıkıntı var daha bunu değiştiremedim
Bugün regl günüm henüz olmadım ama ona rağmen geçen cumartesiye göre iyii
Kilo Bildirimim :
Geçen Hafta Cumartesi: 68.2
Bugün : 67.5
Fark: -700 gr
Eki Görüntüle 1982309
Eki Görüntüle 1982311
gel başlıyalımm canımm pazartesiii)
Alıntılarından bir gecmis yaptimmmm
gelelim bana hiçç iç açıcı değil biliyorum sporsuz hafta bana yaramadı....
geçen hafta 69.400
giden -100
En son 78.3
Bugün 79.4
İnşialllahh canımm çok heycanlıyımmm vallahii inşallahhhCanım bu 2 hafta önceki kilondu ya ... şimdi 80 leri geçti isen ...biz geçen haftayı 80 olarak alalım ...
Böylece verdiğin 600 gr.mı kutlayalım ne dersin ?
Listede olmadığın için kafamıza göre bu hesabı yapabiliriz :)))
Kesinlikle , bol bol olmasa da bence girersin o pantalonlara
2-3 güne gider açlığın canım, cıslardan kaçmaya bak, fazla karbon alma, kendini hep aç hissedersinTeşekkür ederim ablacım valla verdim ama devamlı bi açlık hissediyorum ya
Kaptanikommm kizzz. Senle aynı kilo . Hani gram olarak da tutturdummm . DaHa da gam yemem.. yap sen sporunü artık kiskanmicam .
Tebrikleeeeeeeer .... hadi sırada ki hafta gelsinnnn
Sana yazmıştım tatlım , spor var ya da yok ... sıkı bir diyetten çıkıp direkt cız cozlarla başlamak yerine , beyaz ekmek hariç ekmek eklemek .. salata ile pas geçtiğimiz akşamlara çorba vs eklemek ...belki geç saate kalmayan sütlü tatlı eklemek... yavaş yavaş artırmak gerekiyor
O hiç belli olmaz , bu hafta iki haftalık toplam emek alırsın belki
Cumadan motive konsantrasyon ... geçen hafta gibi bugün cuma diyip börekte yeme ... sende sıkı yönetim olmazsa 500 üstü çıkmıyor çünkü .
Ben demiştim ama wc etkisi diye :))
Gayet güzel canım , artık kilo kilo verecek değiliz.. almayalım , takılmayalım aynı kiloda yeter ... tebrikler o yüzden.. arkadaşı da iyi atlatmışsın bence
Aynı olmuşuz şimdi gördüm ....
Cık yok cık yok :)
Gayet 1 kilo 1 kilo gidiyordu ... bir ara bir durur ...o dönemdir ... bir de geçen bol galetalı menünü hiç sevmemiştim ..etkisi olabilir.
Diyetisyenin bir el atacaktır .
Tebrikleeeer , gayet güzel ... bende 58.6
Yeni keşifler zamanı demek senin için ceydam .... çok kilo kaybın oldu .. vücudunun direnç dönemi göstermesi gayet normal ... bir hafta kadar almamak üzere bir düzen kurup , şaşırtsan ...detoksları bir sonra ki haftaya ertelesen iyi olabilir.
Yani haftaya 74 ten altını hedefleme ..ama düzenli tartıl , bu arada şok olmayalım artılarla:))))
Hayırlı sabahlar , Hayırlı Cumalar ...
400 gr. beklenen rakam .
Tebrikler.
geçmiş olsun canım, nazara mı geldin ne.Kızlar bende kilo bildireyim Sonrakelebekolacam doktorcumun uyarısı üzerine doktora gidicem çünkü göz çukurlarıma kadar yumruk yemiş gibi ağrıyo.bu hafta verdiğim kilo sahte bence su kaybı da olabilir inşallah antibiyotik le şişmem gerçi doktorum iğnelik olmuşsun dedi ya bakalım hayırlısı
o gadamı datluyumOlsun Adam yine de vermişsin öyle düşünelim haftaya daha da güzel olacak inşallah
Yaramaz yaramaz çok şekersin ama bilemedim şimdi tatlı bana yarıyor
Ne oldu Mumu hayırdır inşallah yerleşmeden verirsin bozmak yok morali
İnşallah ablacım:) bu hafta baya dikkatliydim reglim şimdi tatlı ya direniyorum :))Günaydınnn ve koşuşturma için kolay gelsinnnn .
Senin meta diyetin kokusunu alınca bile kilo verenlerden anlaşıldı :)
Tebrik edeyim .
Haftaya da 63 ler gözükürse doğru yoldasın demektir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?