Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaniii ... durdum ... zor artık diyorsun ceyda ... o zaman akla ilk gelen detoks kür vs..dir .eeeee sende bunlar bol bol var o zaman B planı şaşırtma şeysi

Ayyy o kadar dil döktüm çıkmadı mı ordan bir 400-500

Neyse saflar sıkı .. gir araya .. haftaya bomba patlatma hakkını sen kazandın tabii bu %0.14 ile ..gazan mübarek ola haftaya ... %0.60 altına takımı emanet ediyorum haftaya ... artık çoştursunlar buraları şu an sen , @masumm ve Betulina .....

Hayirli cumalar ,bugün burda yumurta bayrami okul yok kahvalti edicez simdi gecmise bakamadim eminim hepiniz cok güzel kilolar vermissinizdir. Ben

En son 78.3
Bugün 79.4
Fark +1 ( 80 leri gecmistim mlesef bi ara )
Mumum neden böyle oldu. Bilio musun peki sebebini . O önemli ! . Acilen bişiler yapmalisin ! Burda yağmur kar var amma ya gelio . Gonder gitsin o 9.4 u

_AYNURA_
Sarayca
nehirnil111
@masumm
kelebekolacam
Teşekkürler kizlar, sizede.tebrikler benden,
Masumm kiz artik bir karar ver.bisiler yap ayni esim gibi karasiz.yengecsin abovv kiz.hec bisiyi begendiremedik.
4 gunlukte 600 gr az mi ?
Bence fena.değil, bünyesine göre değişir zaten çok zor.bi.liste degil oldukca doyurucu.
Bende bugunden itibaren bisilere baslamaliyim yoksa aaa bugun.cuma yi yi rahat ol.seri diyecek benim sisko seytanlarim, dimi Ausencia
Benimde haftalik bireysel başarı hikayelerimde bir hikayem olsa hatıra sina
Benim olayım sıkıntıya gelememek, bak kızım erken.yatsa mesela bende yatarim bisi yemem ama dün gece 3~4 kasik.yogurt atistirdim.yine ...
ecemavi kız ece maşallah yaa naptinbo.yle,
Ee hem diyetien dikkat ettin hem spor bile yaptın 4.cocukla üstelik biri hasta.birde uykusuzluk ta kısa vadede metayi hızlandırıyor kilo.verdiriyor vee.bingo.
Bravaaaa bacim ( ıtalyanca da kadina.brava erkeğe bravo yanlış yazmadim yaanii..
Ay aklima şimdi hocam.geldi, bana.brrraavaaaa annnngelaaaa derdi.bi.kasilirdim bi kasilirdim

Bide sende gebe oluyomuşsun
Hayirli cumalar ,bugün burda yumurta bayrami okul yok kahvalti edicez simdi gecmise bakamadim eminim hepiniz cok güzel kilolar vermissinizdir. Ben

En son 78.3
Bugün 79.4
Canım sen gel yinede yoğunluk moğunluk deme akşamdan akşama bi kere gitsen bile sana kar

Cok zipladim ustunde ama anca 100..soz kaptanim haftaya elimden gelenin fazlasini yapacammm )

banada eşim prinsipita derdi,sanırım ben daha ok kasılırdım.
anam adam ne çekti.bi imamhatipli olarak almanca okudu ingilizce ders verdi italyanca yan dil yaptı.

En son 78.3
Bugün 79.4

Canım bu 2 hafta önceki kilondu ya ... şimdi 80 leri geçti isen ...biz geçen haftayı 80 olarak alalım ...
Böylece verdiğin 600 gr.mı kutlayalım ne dersin ?
Listede olmadığın için kafamıza göre bu hesabı yapabiliriz :)))

Canımmm o zamanlar 70 lerde felandım Ama şimdii sıkılaştım belkii bir umut diyorumm

Kesinlikle , bol bol olmasa da bence girersin o pantalonlara

Olsun Adam yine de vermişsin öyle düşünelim haftaya daha da güzel olacak inşallah
ahaaaa yi kız yii ama yaramasın
Yaramaz yaramaz çok şekersin ama bilemedim şimdi tatlı bana yarıyor

En son 78.3
Bugün 79.4

Ne oldu Mumu hayırdır inşallah yerleşmeden verirsin bozmak yok morali

tebrikler kozam

gel başlıyalımm canımm pazartesiii )

pazartesi kiloma bakayım ona göre devam ederim, benim metom biraz ilginç, az yersem kilo veremiyorum, illa salata vs. bol bol olacak. olmadı bol salata ekleyerek devam ederim.

[USER=408637] Ausencia [/USER] pamukskr
auscum pamugun bildirimi ekndisi giremiyormuş nete
geçen hafta :60.1
bu hafta:59,4
giden :700
pamukskr tebrikler kuzum 5 li rakamları görmişsün darısı bana

Alıntılarından bir gecmis yaptimmmm

şimdide 2. geçmişi yapabilirsin verom

tebrikler kuzum, haftaya bomba gibi bir ada gelecek desene.

En son 78.3
Bugün 79.4

haftaya daha iyi kilo verirsin canım, moral bozmak yok.

Kızlar bende kilo bildireyim Sonra kelebekolacam doktorcumun uyarısı üzerine doktora gidicem çünkü göz çukurlarıma kadar yumruk yemiş gibi ağrıyo.bu hafta verdiğim kilo sahte bence su kaybı da olabilir inşallah antibiyotik le şişmem gerçi doktorum iğnelik olmuşsun dedi ya bakalım hayırlısı

İnşialllahh canımm çok heycanlıyımmm vallahii inşallahhh

Kaptanikommm kizzz. Senle aynı kilo . Hani gram olarak da tutturdummm . DaHa da gam yemem.. yap sen sporunü artık kiskanmicam . takibi bıraktım senı. Ben alırsam kimse kizmaass sen alma koru kilonu. Koruma yolunda başarılar olsun sana . teşekkürler tekrar emeğin için .

geçmiş olsun canım, nazara mı geldin ne.

Günaydınnn ve koşuşturma için kolay gelsinnnn .

Senin meta diyetin kokusunu alınca bile kilo verenlerden anlaşıldı :)
Tebrik edeyim .
Haftaya da 63 ler gözükürse doğru yoldasın demektir .
İnşallah ablacım:) bu hafta baya dikkatliydim reglim şimdi tatlı ya direniyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…