Öncelikle tüm gayrimüslim vatandaslarin.paskalya bayramı kutlu olsun diyelim.Hayirli cumalar ,bugün burda yumurta bayrami okul yok kahvalti edicez simdi gecmise bakamadim eminim hepiniz cok güzel kilolar vermissinizdir. Ben
En son 78.3
Bugün 79.4
Fark +1 ( 80 leri gecmistim mlesef bi ara )
Baakkk 4 gunlukk diyet yaparimmm cok pis kilo veririmm tartini koltugunun altina koyarimmmn
_AYNURA_
@_SARAYCA_
nehirnil111
Nare83
kelebekolacam
Teşekkürler kizlar, sizede.tebrikler benden,
Masumm kiz artik bir karar ver.bisiler yap ayni esim gibi karasiz.yengecsin abovv kiz.hec bisiyi begendiremedik.
4 gunlukte 600 gr az mi ?
Bence fena.değil, bünyesine göre değişir zaten çok zor.bi.liste degil oldukca doyurucu.
Bende bugunden itibaren bisilere baslamaliyim yoksa aaa bugun.cuma yi yi rahat ol.seri diyecek benim sisko seytanlarim, dimiAusencia
Benimde haftalik bireysel başarı hikayelerimde bir hikayem olsa hatıra sina
Benim olayım sıkıntıya gelememek, bak kızım erken.yatsa mesela bende yatarim bisi yemem ama dün gece 3~4 kasik.yogurt atistirdim.yine ...
@ecemavi kız ece maşallah yaa naptinbo.yle,
Ee hem diyetien dikkat ettin hem spor bile yaptın 4.cocukla üstelik biri hasta.birde uykusuzluk ta kısa vadede metayi hızlandırıyor kilo.verdiriyor vee.bingo.
Bravaaaa bacim ( ıtalyanca da kadina.brava erkeğe bravo yanlış yazmadim yaanii..
Ay aklima şimdi hocam.geldi, bana.brrraavaaaa annnngelaaaa derdi.bi.kasilirdim bi kasilirdim
Kilo bildirimi
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 76.2
Fark -1000
Yüzde 1.29
Teşekkürleeeer .Kaptanikommm kizzz. Senle aynı kilo . Hani gram olarak da tutturdummm . DaHa da gam yemem.. yap sen sporunü artık kiskanmicam .takibi bıraktım senı. Ben alırsam kimse kizmaass sen alma koru kilonu. Koruma yolunda başarılar olsun sana . teşekkürler tekrar emeğin için .
Kilo bildirimi
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 76.2
Fark -1000
Yüzde 1.29
Principessa olmasin o gülüm, prenses yani oyyy ayy owwww çok romantikbanada eşim prinsipita derdi,sanırım ben daha ok kasılırdım.
anam adam ne çekti.bi imamhatipli olarak almanca okudu ingilizce ders verdi italyanca yan dil yaptı.
İnşallah ablacım:) bu hafta baya dikkatliydim reglim şimdi tatlı ya direniyorum :))
Ayyy sahi mii bu mesajı gormemistimvero bugün beni geçtin
artık artıya geçebilirsin gönül rahatlığıyla
Tebrikler canim cook gecmis olsunnn...Kilo bildirimi
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 76.2
Fark -1000
Yüzde 1.29
Şey şey şey...kaptaniçem şimdi bi ısırık baunty yazarsam menünün güzelliyi gider amaöhöööm öhöööm tüm ısırıkları menü bildirimine yazalım please
Ne büyük keyif olurlar benceeee ... kaç kilo idin ki o zaman ?
Tamam canım ... bi sorun yok değil mi ?
Çok tebrik ediyorummm pamuğu .... 59 u hayırlı olsun
Yaniii ... durdum ... zor artık diyorsun ceyda ... o zaman akla ilk gelen detoks kür vs..dir .eeeee sende bunlar bol bol varo zaman B planı şaşırtma şeysi
Kilo bildirimi
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 76.2
Fark -1000
Yüzde 1.29
Bu sözün kulağıma küpe olsun . İnşallah diyim.Kış kııış şeytanlar derim ben onlaraaaaaaaa ....
Etap bireysel birincisi sherrylady .... ayyy kulağa ne hoş geliyoooooor
Ahu kuzum hemen git bence de dr... çok çok geçmiş olsun ... inşallah çabuk atlatırsın kuzum ...
Kiloda sahte mahte değildir yahu :) gitmiş mi gitmiş ... tebrikler kuzum .hastaya pon pon sallanır mı bilemededim ama ...sallayacam ben
Teşekkürleeeer .
Sende eminim , çok ideal bir kilo ile geçireceksin gebeliğini .
_AYNURA_
@_SARAYCA_
nehirnil111
Nare83
kelebekolacam
Teşekkürler kizlar, sizede.tebrikler benden,
Masumm kiz artik bir karar ver.bisiler yap ayni esim gibi karasiz.yengecsin abovv kiz.hec bisiyi begendiremedik.
4 gunlukte 600 gr az mi ?
Bence fena.değil, bünyesine göre değişir zaten çok zor.bi.liste degil oldukca doyurucu.
Bende bugunden itibaren bisilere baslamaliyim yoksa aaa bugun.cuma yi yi rahat ol.seri diyecek benim sisko seytanlarim, dimiAusencia
Benimde haftalik bireysel başarı hikayelerimde bir hikayem olsa hatıra sina
Benim olayım sıkıntıya gelememek, bak kızım erken.yatsa mesela bende yatarim bisi yemem ama dün gece 3~4 kasik.yogurt atistirdim.yine ...
@ecemavi kız ece maşallah yaa naptinbo.yle,
Ee hem diyetien dikkat ettin hem spor bile yaptın 4.cocukla üstelik biri hasta.birde uykusuzluk ta kısa vadede metayi hızlandırıyor kilo.verdiriyor vee.bingo.
Bravaaaa bacim ( ıtalyanca da kadina.brava erkeğe bravo yanlış yazmadim yaanii..
Ay aklima şimdi hocam.geldi, bana.brrraavaaaa annnngelaaaa derdi.bi.kasilirdim bi kasilirdim
Yaz banane banane. Bi isrik için az sopani yemedik biz de sana vurcaz bananneeeeeŞey şey şey...kaptaniçem şimdi bi ısırık baunty yazarsam menünün güzelliyi gider amahergün deyil arada yaparım...
Başlarda olur öyle wampirellam. Gececek. Bi de regl den öyle tabi. Umarım atlatrrsn. Gelecek cumayi düşün busaatlerde pon pon sallioz falan. Yeme !! EmiTeşekkür ederim ablacım valla verdim ama devamlı bi açlık hissediyorum ya
Tamam cadı tamam yazarım artıkYaz banane banane. Bi isrik için az sopani yemedik biz de sana vurcaz bananneeeee
Evet şeker şey
Ayyy sahi mii bu mesajı gormemistimşimdi ponpon sallarim bak . kız ben nie hiç öyle zayıf hissetmiom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?