Kız sana minnak dien var ms ne güzel . Fun koce dio ki oglusunà bak oğlum ananin totosu soylleee buyucek bak dio. Zayiflamamın sefasindan çok alacacgm kilo konuşulur oldii. Ama sukur kız ya 68 69 halimle başlasadm
bende hissetmiyorum ki,diyorum ya hep minnak değil normalim diye,geldinmi şimdi lafıma
Ben de maç sonucu gibim merak ediom yav
Şimdi kaptanım ben hiç pro yapmadığım işin bilmem şu işi.sen de bana bi yarın kilomun sabit ve artı çıkma ihtimalim nedir normal menümle...
hadi bu haftada bi 4 lü oluştursun voltranı.yok mu mahşerin 4 atlısını oynayacak film değilde dizi moduna gecelim.
Benim de yarin ve sonrası tatil . . Koca evde olucak .3 4 gün . K.vldenin hamur yapma planları var . E ben de özledim . Neyse telafi ederim ya. Ben dé korkuyorm kendi akibetimdenAllahımmm akşam arkadaşlara gidicezmişiz...of ya yine sınav yine sınav...bağıran smileeeeee
walla ben o mezun olmaz dedim içimden ay cok üzülüyordum,bitiremeyecegine değil o cabaladıkca ters gidiyordu.kelebekolacam enisteye bak maşallah ya cidden kafaya koydum mu yapariz, ben ilkokuldan sorna.epey ara verdiydim sonra.bi taktim fitese arabayi orta ~ lise 2 dil derken önlisans 3.ders.kala.frennn..
Yoruldum"galiba artik
selam kızlar geçmişe bakamadım durumlar nedir??ben bu hafta diyet yapamadım +800 üm...bu hafta başlarım inşallah hala geçmedi soğukalgınlığım dün tamam bitti dedim sabah kalktım tekrar başlamış Ata da hasta gitti bugün okula..salgın var sanırım..
Geçmiş olsun ablam ikinizé de . Bizim de k.v. Grip olmuş. Yavruma bize gecemse bariselam kızlar geçmişe bakamadım durumlar nedir??ben bu hafta diyet yapamadım +800 üm...bu hafta başlarım inşallah hala geçmedi soğukalgınlığım dün tamam bitti dedim sabah kalktım tekrar başlamış Ata da hasta gitti bugün okula..salgın var sanırım..
Kız sana minnak dien var ms ne güzel . Fun koce dio ki oglusunà bak oğlum ananin totosu soylleee buyucek bak dio. Zayiflamamın sefasindan çok alacacgm kilo konuşulur oldii. Ama sukur kız ya 68 69 halimle başlasadm
Geçmiş olsun kuzum, iyileşmeye bak kiloyu nasılsa verirsin.selam kızlar geçmişe bakamadım durumlar nedir??ben bu hafta diyet yapamadım +800 üm...bu hafta başlarım inşallah hala geçmedi soğukalgınlığım dün tamam bitti dedim sabah kalktım tekrar başlamış Ata da hasta gitti bugün okula..salgın var sanırım..
inşallah canım.pazar bütün gün sandık başındayım o gün nasıl geçer bilmiyorum...pazartesiye nasıl başlayacağım bakalım..Çok geçmiş olsun hülyam ikinize de ... bu haftayı off geçtiğin baştan belli idi zaten ... sen taze 800 ü çabuk verirsin eminim ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?