Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bugün hiç su içemedim yaaa üşüorum çünkü :84::84:

meyvem minnoşuım erken çıktı ona dua et yoksa bu sayfalar 2 ye katlanırdı ama keşke sende olaydın dün gece

nappim yaa..bizim ki erkenden damladı yemekten sonrada kalkmaz pc den..zaten hafiften nezleyim.....bebişimide aldım vurdum kafayı yattım.....bi baktım adam deli gibi çağırıyo deniz deniz çabuk gel ne olduumu anlamadım tuttu kolumdan salaona götürüyor bişey oldu sandım..meğer şanslı masa başlamış çok komik diye seyretmeye götürüyormuş..hatrı kalmasın diye baktım tekrar yattım..ama gerçekten çok komikti yaa öldüm gülmekten....

Ben geldim yemeğimi yedim geldim dermişim ne yediysem artık

Hemen bugünkü menülerimi yazayım

sabah
1tam tahıllı ekmek bol bol domates ve bolbol lıght peynir yedim

öğlene kadar 1 ltr su , 1 fincan nescafe 1 fincan çay içtim

öğlen

kızartma vardı 1-2 çatal aldım bol yoğurt yedim yarım dilim haşhaşlı yedim

akşam
zeytinyağlı kereviz

bol yeşillikli salata

işte benim bugünkü menüm budur

ben bunu daha önce yapmıstım ama bal koymadan tabi ihmal ettim içmedim evde 1 tane yeşil elmam var bu aksam 1 litre suyla yapayım inş işe yarar canımm..
Canım bal mideye çeper olup,karabiberin mideyi yakmasını önlüyor.Ben sıcakken içtim ve gerçekten çok memnun kaldım hanımlar.
ben şimdi bi geçmişe gidip nevin müsli diyetini bulmaya çalışacağım fzl konuşmayın yetişemiyorum size
Canım uğraşma,ben kopyalıycam az sonra müsli diyetini.Valla bu geçmişi okumak için de ayrı bir gün yapmak gerek
nevcim ben asureyi cokkkk severim..hemen bir yere not edim senin tarifi..
Ben de çok severim aşureyi,etkisini görünce daha çok seveceksiniz.Hem çayı,hem beni
Hanımlar bu arada,pirinç lapası yazmış arkadaşlar.Bilenler bana nasıl yapılacağından ve kilo atımının nasıl olduğundan bahsedebilir mi?Aklımda bulunsun,kilom durunca kullanırım.

Sağol nevcim arkadaşlar yapıyorlar pirinç lapasını sık sık ben hiç yapmadım ama yanlış hatırlamıyorsam 2 gün yapıyorlar ödem attırıyormuş. senin bu çayı yarın yapsam acaba cuma günü için etkisi olurmu? 2 günden fzl içemezmiyiz bu çayı ? ödemmi atıyor nevcim senin bu çay?

çatlaklar ne yaptınız öyle 30 sayfa birikmiş akşam 6 dan sonra ..........okuyup geliyooom....
hakketen ne etmisiz biz bu sabah boyleilk gunden nevi korkutacagiz, oku oku bitmez simdiama guzel sohbetti ama allah azerime sabir versin..hepsini nasil sayacak eniyisi 20den fazlasini saymasin, yoksa isin icinden cikamaz
çok yoruldum ben yaa ..
bukadar ceneye iyi dayanmissin yine...benimde canim cikti resmen..hem parmaklarim hem buraya gelen telefonlar..enaz 400 telefona cvp vermisimdir kesin
o 3 liter olsa daha güzel olur ama 2 de hiç yoktan iyidir ben artık alıştım dakikada bir susuyorum..

meyve şekerim bende şüphelenmeye başladım hamilemiyim acaba diye bir testmi alsamki
evet ceyceycim sen eniyisi bir test al dene..iki hafta gecmis hemde...
he yaaa azacuk gevezelik ettik napim ama yoksa kırmızım kızıo

az konusmanizdansa gevelik etmenize raziyim takim ne guzel egleniyor isteee

seni sevdim bile canim cayida kilo vermem durdugu zaman denim..bosuna dietimi bozmim simdi..ama canim asure cekti vallahi

sekerler,,istemeyerekte olsa sizden ayriliyorum..birazdan kadin gelir....calismiyor internet edip duruyor demesin..eve gidince gorusuruz kizlar...anca aksama gelirim artik..hepinizi cokkkkkkkkkk

mesajımı okudun demi saferancım? niye sordun anlamadım ama

karne almayla ilgili canım bütün üyelerden hedeflerini istiyorlar...mezun olmalarına bakıcaklar....

çıkmam gerek misafir geliyor..gidince hemen geliceeem....

öptüm hepiniziiii....

meyve ben senin hedefi unuttum mesajıda sildim bi daha yazsana...

ben izleyemedimmm cok merak ediyorumm
hasaslı nee
[ı]meyve ben senin hedefi unuttum mesajıda sildim bi daha yazsana...[/ı]

52 canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…