maşşallah çenenize bu kadar da olmaz didim yanii...rekor kırdınız desenee..
meyvem minnoşuım erken çıktı ona dua et yoksa bu sayfalar 2 ye katlanırdıama keşke sende olaydın dün gece
Canım bal mideye çeper olup,karabiberin mideyi yakmasını önlüyor.Ben sıcakken içtim ve gerçekten çok memnun kaldım hanımlar.
ben bunu daha önce yapmıstım ama bal koymadan tabi ihmal ettim içmedim evde 1 tane yeşil elmam var bu aksam 1 litre suyla yapayım inş işe yarar canımm..
Canım uğraşma,ben kopyalıycam az sonra müsli diyetini.Valla bu geçmişi okumak için de ayrı bir gün yapmak gerekben şimdi bi geçmişe gidip nevin müsli diyetini bulmaya çalışacağım fzl konuşmayın yetişemiyorum size
Ben de çok severim aşureyi,etkisini görünce daha çok seveceksiniz.Hem çayı,hem beninevcim ben asureyi cokkkk severim..hemen bir yere not edim senin tarifi..
Canım bal mideye çeper olup,karabiberin mideyi yakmasını önlüyor.Ben sıcakken içtim ve gerçekten çok memnun kaldım hanımlar.
Canım uğraşma,ben kopyalıycam az sonra müsli diyetini.Valla bu geçmişi okumak için de ayrı bir gün yapmak gerek
Ben de çok severim aşureyi,etkisini görünce daha çok seveceksiniz.Hem çayı,hem beni
Hanımlar bu arada,pirinç lapası yazmış arkadaşlar.Bilenler bana nasıl yapılacağından ve kilo atımının nasıl olduğundan bahsedebilir mi?Aklımda bulunsun,kilom durunca kullanırım.
hakketen ne etmisiz biz bu sabah boyle
çatlaklar ne yaptınız öyle 30 sayfa birikmiş akşam 6 dan sonra ..........okuyup geliyooom....
bukadar ceneye iyi dayanmissin yine...benimde canim cikti resmen..hem parmaklarim hem buraya gelen telefonlar..enaz 400 telefona cvp vermisimdir kesinçok yoruldum ben yaa ..
o 3 liter olsa daha güzel olur ama 2 de hiç yoktan iyidir ben artık alıştım dakikada bir susuyorum..
evet ceyceycim sen eniyisi bir test al dene..iki hafta gecmis hemde...meyve şekerim bende şüphelenmeye başladım hamilemiyim acaba diye bir testmi alsamki
he yaaa azacuk gevezelik ettiknapim ama yoksa kırmızım kızıo
Canım uğraşma,ben kopyalıycam az sonra müsli diyetini.Valla bu geçmişi okumak için de ayrı bir gün yapmak gerek
Ben de çok severim aşureyi,etkisini görünce daha çok seveceksiniz.Hem çayı,hem beni
Hanımlar bu arada,pirinç lapası yazmış arkadaşlar.Bilenler bana nasıl yapılacağından ve kilo atımının nasıl olduğundan bahsedebilir mi?Aklımda bulunsun,kilom durunca kullanırım.
Kırmızı aldırıyorum eşime test yapıcam bu akşam bakim ne çıkacak sonuç
al canim, testten sonra bizede haber ver..bende meraklandim simdi
sekerler,,istemeyerekte olsa sizden ayriliyorum..birazdan kadin gelir....calismiyor internet edip duruyor demesin..eve gidince gorusuruz kizlar...anca aksama gelirim artik..hepinizi cokkkkkkkkkk
aman söylememmi yarın ilk işim size haber vermek olacak
mesajımı okudun demi saferancım? niye sordun anlamadım ama
bide hamile çıkarsan ya hakkına hayırlısı olsun canım
ben izleyemedimmm cok merak ediyorumm[ı]nappim yaa..bizim ki erkenden damladı yemekten sonrada kalkmaz pc den..zaten hafiften nezleyim.....bebişimide aldım vurdum kafayı yattım.....bi baktım adam deli gibi çağırıyo deniz deniz çabuk gel ne olduumu anlamadım tuttu kolumdan salaona götürüyor bişey oldu sandım..meğer şanslı masa başlamış çok komik diye seyretmeye götürüyormuş..hatrı kalmasın diye baktım tekrar yattım..ama gerçekten çok komikti yaa öldüm gülmekten....[/ı]
ben geldim yemeğimi yedim geldim dermişim ne yediysem artık
Hemen bugünkü menülerimi yazayım
sabah
1tam tahıllı ekmek bol bol domates ve bolbol lıght peynir yedim
öğlene kadar 1 ltr su , 1 fincan nescafe 1 fincan çay içtim
öğlen
kızartma vardı 1-2 çatal aldım bol yoğurt yedim yarım dilim haşhaşlı yedim
akşam
zeytinyağlı kereviz
bol yeşillikli salata
işte benim bugünkü menüm budur
[ı]meyve ben senin hedefi unuttum mesajıda sildim bi daha yazsana...[/ı]
ben izleyemedimmm cok merak ediyorumm
hasaslı nee
52 canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?