Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar BİRİNİN MESAJLARINI NERDEN GÖRÜYORSUNUZ

YANLIŞ DEDİM MESALA saferana bişey sordum ona bakacam gibi

Son düzenleme:
ama bak şimdi meyvem haşhaşlı dışında iyi dimi menülerim Haşhaşlı çörekte çok güzel kokuyordu biryerim şişmesin diye bir iki lokmacık yedim

evet hashaslı dısında iide o çörek tüm menüyü mahvetmiş ..
Hashasın ne kadar kalorili olduğunu unuttunmu bide çörekdee
Onun yerine 4 dilim kepekli ekmek yeseydin en azından doyardın aynıya geldii..

Canım 2 günden fazla önerilmiyor ödem attırıcı çaylar,vücut gereğinden fazla su kaybetmesin diye.Ben zaten bu çayı çarşamba ve perşembeleri tüketiyorum ki,cuma günü tartıda bir azizliğe uğramayım ödem yüzünden diye.Bu akşam yaparsan çok güzel olur,tadını da seveceksin bana güven...
seni sevdim bile canim cayida kilo vermem durdugu zaman denim..bosuna dietimi bozmim simdi..ama canim asure cekti vallahi
Teşekkür ederim Canım bu ödem attırıcı bir çay olduğu için,diyetini bozmaz ya da negatif etkilemez diye düşünüyorum,nihayetinde içecek.Ve hatta ödem tutup da vermemiş gibi yanılgı ve umutsuzluğa düşme riskini engeller.Yani tartının seni kandırmasına izin vermez
Veeeee,merak edenler için müsli diyeti.İmza:ENDER SARAÇ
Bu haftalık programı,mümkünse listenin dışına çıkmadan tam 3 hafta yapıyoruz.Sonra ara verip,ramazanda yapıcam tekrar 21 gün.Sahurda ve iftarda müsli yemek bütün enerji ve besin ihtiyacını zorlamadığı gibi tok tutuyor ve ramazanda muhteşem kilo attırıyormuş.İftarla sahur arası da abartmamak kaydıyla normal yiyeceklerden yiyebiliriz.
Günlük menü
Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz.
Saat 11.00: Bir adet elma.
Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz.
Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm.
Ana öğün: Meyveyle birlikte temel gıdalar.
Yatmadan önce: Bir portakal.
Bu da öğün alternafi öneriler:
Meyveler: Elma, kayısı, iki kurutulmuş erik, bir mango.
Ana öğünler
Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve.
Salı: İki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek.
Çarşamba: Bir çay fincanı büyüklüğünde yer tutan spagetti. Bir meyve.
Perşembe: İnce dilimlenmiş bir tavuk göğsü. Haşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve.
Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve.
Cumartesi: Bir parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.
Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve.
Başlamadan önce mutlaka göğüs-kalça-bel ölçülerinizi not edin hanımlar,denemeye değer bir sağlık deposu bence...

mesajlarına bakmak istediğin kişinin profiline gir yazdığım cevaplar var orda son yazdığı mesajlar cıkıyor

nevin yazdıklarına bakacaktım buldum bi de yarım kilo demişsin 2 günde mi nevv
kırmızıelma var evde olarmııı

evet hashaslı dısında iide o çörek tüm menüyü mahvetmiş ..
Hashasın ne kadar kalorili olduğunu unuttunmu bide çörekdee
Onun yerine 4 dilim kepekli ekmek yeseydin en azından doyardın aynıya geldii..

deme kız öyle okadar değildir yarım dilimcik yedim birdaha yemem kız

ayy burda çook kötü bir hava var kapkaranlık oldu yağmur yağacak ama normal gözükmüyor yani

kırmızıgül, benim bilgisayarım sürekli açık, bazen giriyorum siteye ve bakamadan saatler geçtiği oluyor. bebeğim var ve tek ilgilenmem gerekiyor, sürekli bişiler çıkıyor, daha çok gece gelebiliyorum ve gece de kimse olmuyo. kızım öğlen uyuduğunda gelebiliyorum ama attığım mesajlar yetersiz kalıyor kimi zaman. gerçekten ben de gelmek katılmak istiyorum ama bazen imkanlar el vermiyo gerçekten...

geçmişi okumaya çalıştım ama çok uzun, üstünden geçebildim.
nev, ekmek dieti göründüğü kadar kolay olmuyo, enerjin düşebiliyo...

önümüzdeki hafta bu diete başlayabilirim...

cemre hoşgeldin canım

ufak çocukla uğraşmak çok zor biliyorum benimkisi akşamları bana yetiyor h.sonu bile beni bezdiriyor. hep ilgi istiyor dimi kızın? aralıktamı doğmuştu seninkisi ocaktamı? sen bizim ocak analarındansın ya

ocak 18 doğumlu canım, evet ben de ocak annesiyim... gerçekten çok ilgi istiyor, bir de kahvaltısı, çorbası, meyve suyu, akşam yemeği hazırlamaları, yedirme, uyutma, yıkama hiç bitmiyor, oturmaya vakit bulamıyorum valla...

yok kız cemre almayayım daha erken hemde çok erken adet olmadım yaa iki hafta geçti hala rayına girmedi adetlerim bakim akşam test yapıcam iyicene tırstım çünkü
hayırlısı olsun tabi de, ben düşünemiyorum, çok zor olur senin için...

ayy ben hiiç düşünemiyorum benimkide aralık 17 doğumlu. hep ilgi istiyorlar hep bu afacanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…