doğa sen bugün hayalet gibi dolaşıyorsun
aşağıda ismin yoktu canım
ben de öyle, anlamadım bu işi...
gerçekten miiamanın bilsem gerezdim hayalet gibi
ayy bi anket doldurmamız gerekiyormus öğlenden beri onunla uğrasıyorum doldur doldur bitmedii
pirelendim resmen yaaa ben bi gezineyimm
heycan varmı heycan
heycan varmı heycan
çaktırmıyorum ama kafamda kurmuyor değilim acaba hamileysem neyaparım diye. bir taraftan hoşuma gidiyo bir taraftanda tırsıyorum
hiiç tırsma olursa mis gibi olur sen doğurana kadar 2 yaşında olar oğlan kardeşlik duygusu iyi oluyor uyum falan hiç zorlanmasın anlaşma kıskançlıkda falan
ayy ne bileyim aslında çalışmasam hep düşünmüşümdür fzl arası olmadan iki çocuğum olsun diye ama çalışınca şartlar değişiyor.oğlana babannesi bakıyor zaten oda diyor başka kardeşi olursa bakmam diye
piştttt ne oluyor burda bebekde nerden cıktıı olmaz olamaz daha 74 kilo bu kiloda hamile kalsa en ii ihtimal 88-90 la doğurur buda en iisi bide daha cok aldığını farz edelim düşünemiyorum
yok öyle bişi kilolar gidicek oğlus büyücek ceyce cıtır olucak öylee
öyle bide bakarkiiiolmazsa bakıcı tutarsın veya büyüğü kreşe bebeği babaanneye çözüm çok sıkma canınnı
piştttt ne oluyor burda bebekde nerden cıktıı olmaz olamaz daha 74 kilo bu kiloda hamile kalsa en ii ihtimal 88-90 la doğurur buda en iisi bide daha cok aldığını farz edelim düşünemiyorum
Yok öyle bişi kilolar gidicek oğlus büyücek ceyce cıtır olucak öylee
hem kilo hem de bakım açısından zor olur ceyce, ama çocuk güzel şey...
kızımda 94 le hamile kaldım 100 le doğurdum 6 kilo almıştım olsun hamileyse doğurup gelir kaldığı yerden devam eder bazı şeyleri proğramlayamazsın olacaksa olur
ayy çocuk güzel şey hayatın stres topu ama daha erken yaa
ayy doğa bende hep dr.kontrolünde bir hamilelik geçirdim yaa diyetle geçti hamileliğimde dr.çook şeyi yasaklamıştı çünkü. Aman öyle demeyelim ben çıtır olayım ondan sonra hamile kalayım psikolojik olarak etkilenmeye başlayacağım az kaldı
ayy çocuk güzel şey hayatın stres topu ama daha erken yaa
ayy doğa bende hep dr.kontrolünde bir hamilelik geçirdim yaa diyetle geçti hamileliğimde dr.çook şeyi yasaklamıştı çünkü. Aman öyle demeyelim ben çıtır olayım ondan sonra hamile kalayım psikolojik olarak etkilenmeye başlayacağım az kaldı
Canım ya benimkiside öyle evde olmam gereken saatlerde ya camdadır yada apartman kapısının orda holde oturur elinde oyuncaklarıyla beni bekler. kendilerine göre saat kavramı yapmış bunlar yaa. egeye bak sen akıllı bııdık
Kırmızı aldırıyorum eşime test yapıcam bu akşam bakim ne çıkacak sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?