Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hatunlar yemeğimi yedim allahımm aclık ne zor bişi beynim döndü valla bu gün..sırf minnosuma söz verdim die yemedim yoksa kesin yerdim bişiler çünkü cok acıktım
saolsun minnosumda sürekli beni denetledi
yarın daha kolay gecer inş.. ama inanın bu günü acayip zor gecirdim .. sabaha kilo verememiş olursam eğer lapa yapıcam yarın cumaya kesinlikle ekside olmalıyımmm tüm cabalarımın karsılığını almam lazımmm

hakketen ne etmisiz biz bu sabah boyleilk gunden nevi korkutacagiz, oku oku bitmez simdi

Şaka tabi,paylaşımın bol olması çok güzel.Ben memnunum canım.Ne kadar muhabbet,o kadar az buzdolabı

nevin yazdıklarına bakacaktım buldum bi de yarım kilo demişsin 2 günde mi nevv
kırmızıelma var evde olarmııı
Canım bu çay,İbrahim Saraçoğlu'nun tarifi.Evet 2 günde en az 500 gr farkediyor.Çünkü bayan metobolizması fazlaca su topluyor.Kırmızı elma ile olmuyor canım malesef.
nev, ekmek dieti göründüğü kadar kolay olmuyo, enerjin düşebiliyo...
Hımm,ağır yani.Kilo vermem durduğu zaman deneyebilirim.
önümüzdeki hafta bu diete başlayabilirim...
Deneyen ve sonucunu alan biri olarak tavsiye ediyorum canım.Benim açlık duygum kalmadı bu diyetle birlikte,yulaf gerçek bir mucize.Bugün de biberiye yağı aldım,karnıma sürüp streç film sarıp yapıcam yürüyüşlerimi.12.5 kiloda her yerim eridi ama,ön taraf kalça ile göğüs arası erimedi ne yazık ki.Bana önerebileceğiniz başka birşey var mı?

Nev'cim karninmi erimedi?karin eritmek icin ben yagsiz yogurdu tavsiye ediyorum kesinlikle.zaten doktorlar test etmisler.diyette yagsiz yogurt yiyen karin bölgesinden veriyormus en cok

nev cim ben o biberiyeyi bacaklarıma denedim ama işeyaramadı pek bişi bekleme bence ..
bide ben senin şu müsli diyetinden bişi anlamadım :26:
ne zaman ne yicez bilemedim acıkcası :44::44:

Nev'cim karninmi erimedi?karin eritmek icin ben yagsiz yogurdu tavsiye ediyorum kesinlikle.zaten doktorlar test etmisler.diyette yagsiz yogurt yiyen karin bölgesinden veriyormus en cok
bunu öğrendiğim iyi oldu...

bugün beni çok zorladı ekmek dieti.

Aaaa,duymamıştım bunu,harika oldu.Peki yağsız derken kastettiğin light yoğurt mı canım?Valla harika olur,2 gün yağsız yoğurt detoksu yaparım haftaya.
nev cim ben o biberiyeyi bacaklarıma denedim ama işeyaramadı pek bişi bekleme bence ..
bide ben senin şu müsli diyetinden bişi anlamadım :26:
ne zaman ne yicez bilemedim acıkcası :44::44:
Eski takım arkadaşlarımdan Ayşe kullanıyordu,çok memnun kalmıştı canım.Sporla birlikte kullandın mı?Bunu bitiriyim,lahana yağına başlıycam göbek bölgeme sürerek.
bunu öğrendiğim iyi oldu...
bugün beni çok zorladı ekmek dieti.
Senin kilonda,böyle azimli olmak en büyük hayalim.Maşallah canım.

evet canım ben bacaklarımda kullandım ve hiç bi işe yaramadı leslie yapıyordum ama fark etmedii

biberiye yağını bende duydum denemek istiyordum kalçaların maşallahı var bende

evet light yogurt.ben 1,5 luk yada 1,8 lik yagli aliyorum.bulursan dahada az yaglida olabilir

evet light yogurt.ben 1,5 luk yada 1,8 lik yagli aliyorum.bulursan dahada az yaglida olabilir
Tamam canım,çok teşekkürler.Önümüzdeki hafta deniycem.
biberiye yağını bende duydum denemek istiyordum kalçaların maşallahı var bende
Deneyelim canım,ama denemeden önce ölçülerimizi alalım ki fark olacak mı anlayalım.
altın çilek aldım kızlar
Hapını almadım de bana İnşallah doğla meyvesidir,ben haplardan çok korkuyorum Julia'cım :18:

ölçülerimizi her ayın başında alıyoruz sende verirsin

eveeeeet dünkü mesajlarimiz arkadaslar

azeri:...20
cemre:...3
ceyce:...17
doga:...24
frangi:...15
ganfed:...18
julia:...15
kirmizi:...35
meyve:...39....
minaver:...2
minnos:...32
nev:.......7
saferan:...11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…