ayy ben hiiç düşünemiyorum benimkide aralık 17 doğumlu. hep ilgi istiyorlar hep bu afacanlar.
hakketen ne etmisiz biz bu sabah boyleilk gunden nevi korkutacagiz, oku oku bitmez simdi
Canım bu çay,İbrahim Saraçoğlu'nun tarifi.Evet 2 günde en az 500 gr farkediyor.Çünkü bayan metobolizması fazlaca su topluyor.Kırmızı elma ile olmuyor canım malesef.
nevin yazdıklarına bakacaktım buldum bi de yarım kilo demişsin 2 günde mi nevv
kırmızıelma var evde olarmııı
Hımm,ağır yani.Kilo vermem durduğu zaman deneyebilirim.nev, ekmek dieti göründüğü kadar kolay olmuyo, enerjin düşebiliyo...
Deneyen ve sonucunu alan biri olarak tavsiye ediyorum canım.Benim açlık duygum kalmadı bu diyetle birlikte,yulaf gerçek bir mucize.Bugün de biberiye yağı aldım,karnıma sürüp streç film sarıp yapıcam yürüyüşlerimi.12.5 kiloda her yerim eridi ama,ön taraf kalça ile göğüs arası erimedi ne yazık ki.Bana önerebileceğiniz başka birşey var mı?önümüzdeki hafta bu diete başlayabilirim...
Şaka tabi,paylaşımın bol olması çok güzel.Ben memnunum canım.Ne kadar muhabbet,o kadar az buzdolabı
Canım bu çay,İbrahim Saraçoğlu'nun tarifi.Evet 2 günde en az 500 gr farkediyor.Çünkü bayan metobolizması fazlaca su topluyor.Kırmızı elma ile olmuyor canım malesef.
Hımm,ağır yani.Kilo vermem durduğu zaman deneyebilirim.
Deneyen ve sonucunu alan biri olarak tavsiye ediyorum canım.Benim açlık duygum kalmadı bu diyetle birlikte,yulaf gerçek bir mucize.Bugün de biberiye yağı aldım,karnıma sürüp streç film sarıp yapıcam yürüyüşlerimi.12.5 kiloda her yerim eridi ama,ön taraf kalça ile göğüs arası erimedi ne yazık ki.Bana önerebileceğiniz başka birşey var mı?
bunu öğrendiğim iyi oldu...Nev'cim karninmi erimedi?karin eritmek icin ben yagsiz yogurdu tavsiye ediyorum kesinlikle.zaten doktorlar test etmisler.diyette yagsiz yogurt yiyen karin bölgesinden veriyormus en cok
Şaka tabi,paylaşımın bol olması çok güzel.Ben memnunum canım.Ne kadar muhabbet,o kadar az buzdolabı
Deneyen ve sonucunu alan biri olarak tavsiye ediyorum canım.Benim açlık duygum kalmadı bu diyetle birlikte,yulaf gerçek bir mucize.Bugün de biberiye yağı aldım,karnıma sürüp streç film sarıp yapıcam yürüyüşlerimi.12.5 kiloda her yerim eridi ama,ön taraf kalça ile göğüs arası erimedi ne yazık ki.Bana önerebileceğiniz başka birşey var mı?
Aaaa,duymamıştım bunu,harika oldu.Peki yağsız derken kastettiğin light yoğurt mı canım?Valla harika olur,2 gün yağsız yoğurt detoksu yaparım haftaya.Nev'cim karninmi erimedi?karin eritmek icin ben yagsiz yogurdu tavsiye ediyorum kesinlikle.zaten doktorlar test etmisler.diyette yagsiz yogurt yiyen karin bölgesinden veriyormus en cok
Eski takım arkadaşlarımdan Ayşe kullanıyordu,çok memnun kalmıştı canım.Sporla birlikte kullandın mı?Bunu bitiriyim,lahana yağına başlıycam göbek bölgeme sürerek.nev cim ben o biberiyeyi bacaklarıma denedim ama işeyaramadı pek bişi bekleme bence ..
bide ben senin şu müsli diyetinden bişi anlamadım :26:
ne zaman ne yicez bilemedim acıkcası :44::44:
Senin kilonda,böyle azimli olmak en büyük hayalim.Maşallah canım.bunu öğrendiğim iyi oldu...
bugün beni çok zorladı ekmek dieti.
Aaaa,duymamıştım bunu,harika oldu.Peki yağsız derken kastettiğin light yoğurt mı canım?Valla harika olur,2 gün yağsız yoğurt detoksu yaparım haftaya.
Eski takım arkadaşlarımdan Ayşe kullanıyordu,çok memnun kalmıştı canım.Sporla birlikte kullandın mı?Bunu bitiriyim,lahana yağına başlıycam göbek bölgeme sürerek.
Senin kilonda,böyle azimli olmak en büyük hayalim.Maşallah canım.
Aaaa,duymamıştım bunu,harika oldu.Peki yağsız derken kastettiğin light yoğurt mı canım?Valla harika olur,2 gün yağsız yoğurt detoksu yaparım haftaya.
Eski takım arkadaşlarımdan Ayşe kullanıyordu,çok memnun kalmıştı canım.Sporla birlikte kullandın mı?Bunu bitiriyim,lahana yağına başlıycam göbek bölgeme sürerek.
Senin kilonda,böyle azimli olmak en büyük hayalim.Maşallah canım.
Tamam canım,çok teşekkürler.Önümüzdeki hafta deniycem.evet light yogurt.ben 1,5 luk yada 1,8 lik yagli aliyorum.bulursan dahada az yaglida olabilir
Deneyelim canım,ama denemeden önce ölçülerimizi alalım ki fark olacak mı anlayalım.biberiye yağını bende duydum denemek istiyordum kalçaların maşallahı var bende
Hapını almadım de banaaltın çilek aldım kızlar
altın çilek aldım kızlar
Tamam canım,çok teşekkürler.Önümüzdeki hafta deniycem.
Deneyelim canım,ama denemeden önce ölçülerimizi alalım ki fark olacak mı anlayalım.
Hapını almadım de banaİnşallah doğla meyvesidir,ben haplardan çok korkuyorum Julia'cım :18:
Hapını almadım de banaİnşallah doğla meyvesidir,ben haplardan çok korkuyorum Julia'cım :18:
ohh ohhhhh :87::87::87:
yine 1. oldumm ohhhh ohhh :87::87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?