meyvem sen uyumadın mı kız
meyve yine birinciligi kimseye kaptirmadi.uuuuwwwwww
kiz ne yapayim benim pasa uyandi mecburen ciktimne cabuk beeee.gelmenle gitmen bir oldu.
aman ya bir gun kacamak yaptim hemende azerim yakaladii kirmizim fircaladi .(kiz azeri sana kac kere dedim bana torpil yap mesajlarimi 5 in altina dusurme diye hain seni ekime gecmebende geldim sekerlerr...yatmadan bir bakim dedim kizlar neler kaynatmiss
azericimm, yoklama listesi icin ellerine saglik canimcanim eger nev gecen cuma 14 takimda kilo bildiriminde bulunduysa onuda sayima ekleyebilirsin...sonucta cuma gunude listeye eklenecek
azeri:...16
cemre:...4
ceyce:...14
doga:...27
frangi:...7
ganfed:...1
julia:...6
kirmizi:...50
meyve:...55....
minaver:...1
minnos:...34
saferan:...44
cemre,ganfed, minaver?????????????????? ne oluyor kizlar...azerim bir hafta yok diye sayiyi sasirttiniz herhaldeenaz 5 msj kizlar....ikinizide uyariyorum...ama cemre bu sana 4uncu uyarim...lutfen enaz 5 msj yazmaya calis...bu son uyarim artik sana..umarim duzeltirsin yoksa malesef kurallara uymamiz gerekecek minaver senin sinavlarda bitti...katil artik sohbetlere cnm...beni cezayla mezayla ugrastirmayin bakim
bende de supriz var cumayi bekleyinya bugün 700 gram artida ciktim yaa.aklim o tartida kaldi yaaa.insallah cumaya kadar atarim.artida olmak istemem.offfff.gerci bugün öglen regl oldum,belki onun sisligide olabilir.dur bakalim yarin bir daha tartilicam ve yarin öbürgün lapa yapayimda ne olacak sonumuz.bakak görekkkkkkk
tamam bende yapiyorum merak etmeyingünaydın sekerlerimmm
ganfedcimm bu diyetin listesini yazayımda inş sabah yetişirsin bişi yemeden
sabah meyve süt
ara 1 kasık kuruyemiş veya 1 kasık üzüm
öğlen salata yoğurt +1 dilim ekmek veya 1 kase çorba
ara meyve
ara meyve (cok acıkılırsa)
aksam salata 2 haslanmıs yumurta yuğurt +1 dilim ekmek/1 kase corba/1 haslanmıs patates
ara süt
diyeti 2 gün uyguluyorsun hiç kacamaksız yaparsan eğer 2 kiloya yakın verdiriyor denenmiştir..
evellallah birinciyiz kizlar veremesenizde SIKIN disinizi ayni olsun gecen haftayla kilonuzyoksa oklavalar elimizde topikde kovalayacagiz siziSekerlerimmmmmmmm,,,ballarimmmmmmmmmmm...kurabiyelerimmmmm... hepinizin gunu aydinnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..bugun tartildim ve 1.3 kilo eksideyimmyazilanlara cok moralim bozuldu ve iki gun yogurt yedim bir iki kisi daha boyle sonuc alirsa kesin birinciyizzzz
aman olsun olsun biyerlerinizi kasiyin nazar degmesin tu tu tu masalllahaman meyvemmm bozmak yokkkk bu hafta birinci olmamiz lazimmmmmm..okadar gozdeyken kizlar gece kalktim wc girmek icin sonra yataga girince telefonu alirim bir elime..topige bakim dedim biri birsey yazmismi diye bir baktim yine ziyaretci. ..dusmanlar her tarafimizi sarmis durumda haberiniz olsun..gece gunduz deli gibi takib ediyorlar
gunaydin diyecemde ayip olacak ben iyisimi iyi aksamlar deyim barigünaydın paylaşılamayan takımın güzel kızları
insallah canim sende verirsin kimsenin diline dusmeyelim biz mukemmel takimizıyıyım dogacım bu sabah tartıda yıne artıdayım da ondan bırazcık canım sıkkın sadece oyuzden bugun hemencecık meyvısımle dıyetımıze basladık ohh mıs gıbı gıdıcek o kılolar artılar
ben rendelemıyorum ırı ırı dogruyorum ıcıne kı hem yemek gıbı olsun katır kutur cıgnıyımm hemede psıkolojık olarak doyayım dıye tatlım
coooooooookkkkkkkkk sevındımmm tatlım benımm afferım sana ayy ınsallah rezıl etmem sızı bende bırazcık bıseler verırırm kırmızım ınsallah
dusman hattınnda bıle canla basla bu dıyetımı bozmayacam arkadas
benn benn guzel kızz benımm demıı
hürremin bitmesini bekliyorum azerim yoksa coktan uyumustum normalde dayanamam ben bu saatlere kadar bilionuz ama hürremin tekrarı yok
azerim miben azerimiyim
azerim miben azerimiyim
ayyy uykum geldi melül melül oldumhoş görr bu saatte cevap yazabildiğime bile seviniyorum
ben daha fazla sacmalamadan yatağıma yatayım son reklamdada uyurum artık
ii geceler herkeslereee
ben daha fazla sacmalamadan yatağıma yatayım son reklamdada uyurum artık
ii geceler herkeslereee
bugun neden sabah gelemedigimi aciklayim bari :
sabah manti yapayim dedim hamurumu yogurdum tam basliyacaktim telefon geldi kahvaltidayiz hadi sende gel dedi arkadasim 4 arkadas daha gelmis ona sende gel sohbet edelim dedi.bende geri dururmuyum hooop kakip gittim 2 saate geri donerim diye dusunmustum ama nerdeeeee saat 2 de gelebildim :18::18: bir suru manti hala beni bekliyorduhain manti kendi kendine olmamis neyse onu yapmaya basladim saaat 5 de anca bittim tam o sirada esim geldi hadi alisverise cikalim dedi( tabi bana degil adam oglunu dusunuyor )gidip gelisimiz saat 7 yi buldu sonra yemekdi caydi derken bu saat oldu bende geldim esim ne yaziyorsun diyo su an ona aciklama yapiyorum neyse kisa gunumun hikayesi bi iste .dedim 5 mesaj hakkim var yazmazsam beni diskalifiye edecekler yazayim geliyorum dedim cunku adamcagaz bebege bakmaktan yoruldu birazdan cikip oglumu uyutmaya gidecem odasina
bana masaja gelen kadın da dedi, biberiyeyle yapıyo masaj, selülitlerim gidecek diye morarttı heryerimi...biberiye yağını bende duydum denemek istiyordum kalçaların maşallahı var bende
afiyet olsun, tadı güzelmişaltın çilek aldım kızlar
eveeeeet dünkü mesajlarimiz arkadaslar
azeri:...20
cemre:...3
ceyce:...17
doga:...24
frangi:...15
ganfed:...18
julia:...15
kirmizi:...35
meyve:...39....
minaver:...2
minnos:...32
nev:.......7
saferan:...11
kiz ne yapayim benim pasa uyandi mecburen ciktim
aman ya bir gun kacamak yaptim hemende azerim yakaladii kirmizim fircaladi .(kiz azeri sana kac kere dedim bana torpil yap mesajlarimi 5 in altina dusurme diye hain seni ekime gecme) parantez ici sadece azeriye ait kimse okumasin
bende de supriz var cumayi bekleyin
insallah canim sende verirsin kimsenin diline dusmeyelim biz mukemmel takimiz
huleyn cekil bakim kenara benden guzeli yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?