Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne cabuk beeee.gelmenle gitmen bir oldu.
kiz ne yapayim benim pasa uyandi mecburen ciktim
aman ya bir gun kacamak yaptim hemende azerim yakaladii kirmizim fircaladi .(kiz azeri sana kac kere dedim bana torpil yap mesajlarimi 5 in altina dusurme diye hain seni ekime gecme ) parantez ici sadece azeriye ait kimse okumasin
bende de supriz var cumayi bekleyin
tamam bende yapiyorum merak etmeyin
evellallah birinciyiz kizlar veremesenizde SIKIN disinizi ayni olsun gecen haftayla kilonuzyoksa oklavalar elimizde topikde kovalayacagiz sizi
aman olsun olsun biyerlerinizi kasiyin nazar degmesin tu tu tu masalllah
günaydın paylaşılamayan takımın güzel kızları
gunaydin diyecemde ayip olacak ben iyisimi iyi aksamlar deyim bari
insallah canim sende verirsin kimsenin diline dusmeyelim biz mukemmel takimiz
benn benn guzel kızz benımm demıı

huleyn cekil bakim kenara benden guzeli yok

yahu kizlar gecmisin ucte birini zor okudum bune ya dokturmussunuz gene canlarim benim herkese hos bir aksam diliyorum sizleri cok seviyorum

bugun neden sabah gelemedigimi aciklayim bari :
sabah manti yapayim dedim hamurumu yogurdum tam basliyacaktim telefon geldi kahvaltidayiz hadi sende gel dedi arkadasim 4 arkadas daha gelmis ona sende gel sohbet edelim dedi.bende geri dururmuyum hooop kakip gittim 2 saate geri donerim diye dusunmustum ama nerdeeeee saat 2 de gelebildim :18::18: bir suru manti hala beni bekliyordu hain manti kendi kendine olmamis neyse onu yapmaya basladim saaat 5 de anca bittim tam o sirada esim geldi hadi alisverise cikalim dedi( tabi bana degil adam oglunu dusunuyor)gidip gelisimiz saat 7 yi buldu sonra yemekdi caydi derken bu saat oldu bende geldim esim ne yaziyorsun diyo su an ona aciklama yapiyorum neyse kisa gunumun hikayesi bi iste .dedim 5 mesaj hakkim var yazmazsam beni diskalifiye edecekler yazayim geliyorum dedim cunku adamcagaz bebege bakmaktan yoruldubirazdan cikip oglumu uyutmaya gidecem odasina

hmmm simdi anlasildiiiiii.:82:

herkes uyumuş bir ben kalmışım :97::97: ama 4 tane misafirimiz var

ayy kızlar hıc abartmıyorum saat 11:15 te okumaya basladım bu saat oldu meraklan hepsını okudum ama supersınız canlarım benımm. hadı yarın sabah gorusuruzz cok yorgunumm gercekten yarın herseyı anlatırım canlarım grs

eveeeeet dünkü mesajlarimiz arkadaslar

azeri:...20
cemre:...3
ceyce:...17
doga:...24
frangi:...15
ganfed:...18
julia:...15
kirmizi:...35
meyve:...39....
minaver:...2
minnos:...32
nev:.......7
saferan:...11

cemre ve minaver Cemrecim anliyorum seni cocugun var...ama gunde 5 msj yazdirmayacak kadar ilgimi istiyor senden???dedigin gibi oglen cocugun uyurken girsen 5msji doldurursun bile...senden enaz 5 msj yazmani bekliyoum ve bu son uyarim artik, ozur dilerim..minavercim buda senin ikinci uyarin...cumaya kadar degisiklik olmazsa artik bir karar vermek zorunda kalicam ve ceyceycim seni tebrik ediyorum canim...uyarilara kulak verip..bizimle sohbetler edip paylasimda bulundugun icin...yigidi oldur hakkini yeme demisler

tuhh kupayi yine meyveye kaptirdik...yanliz azericim yarin Allah sana sabirlar versin...mesajlari say say bitmez cunku

yok yok ganfedim sen merak etme, parantez icinde yazdiklarini okumadik hic ama yarinda sayimda eksik cikarsan ikinci uyarini alacaksin haberin olsun...birak ordaki kadinlarri gel bize katill...hamurmus neymiss ne ugrasiyorsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…