Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esimin abisi gelince evde pasta kek girla.
Aksam yemegimi de yiyemedim basim ağrıyor aclikta..
Kofteleri onlar gidince yuvarladim simdi iyiyim,
Ama 1.catal cheesecake.aldim ucundan
Benim.vaktinde yemem lazim yoksa acikinca saldırı yorum

Hiç atlatma şeri ... o bende de vardı ... biyolojik yemek saatim :) geçince ne yesem doymam gibi geliyor ve bir şeylere saldırabiliyordum ... illa ki ağza bir şey at ... fındık fıstık , üzüm,peynir , galeta ... liste de olmasa da ... cheesecakeden iyidir

bol yeşillik var yoğurt var , bağırsaklarını olumsuz etkilenmez bence ... başla duruma göre devam ya da pes dersin olmazsa ... lahana çorbası içersin çorba olarak
Evet oda aklima geldi bir gun kabak birgun lahana corbasi yaparim hani son iki gun tavuk varya onunda bir gunu balik bir gunu lahana corbasi yapacam ...bu demir ilacini aliyirum ya iyice kabız yapti boyle olursa birakacam ilaci cunku diger hastaligim tekrarlayacak gibi...

Geçtiğimiz haftalarda görümcem fissürden ameliyat oldu .. bunca zaman beklediğine pişman .. hayatı zehir olmuştu kabız olacam diye ..

Geçtiğimiz haftalarda görümcem fissürden ameliyat oldu .. bunca zaman beklediğine pişman .. hayatı zehir olmuştu kabız olacam diye ..
Bana bi dr onermedi dedi yine takrarlar dedi oyle deyince bende kabiz olmamaya calisiyorum.....

Yarın bunu daha iyi anlıycaz kaptanım

Yalnız sen öyle deyilsin ki sherym...bende öyün atlarsam acıkırsam bi de önümde sevdiyim şeyler olursa gözlerim döner...o yüzden hep derim misafir bile giderken karnımı doyurup patlayarak giderim ki orda yemekleri nefsim bile çekmez...

Ben de günü bitirdim...öyleden itibaren su içmeye başladığım için 3litre suyu bitirmek işgence oldu resmen bi bardak kaldı 3olmasınabaşım da ağrıyor...belki de sudandır...

10.30 1dilim salam
1.5yumurta
1dilim ekmek
Lor
Yeşil çay

16.30-17.00 lor+keten tohumu+1dilim yeşil elma
Haşlanmış tavuk
Pul bib.li yoğurt

3lt su
3yeşil çay olacak

gayeeet güzel olmuş ... bunun sonucu yarına zaten yansır .

Ausencia güzelim pzrts itibariyle nazi diyetine baslicamm

Nazi diyinceeee öğle yemeklerini enişte ile beraber yiyeceksin sandım

Daydream- bu gün sandık başından ondan tüyo alamayız ama rakibemde iyi vermis

Maaşallah Allah hayır bir ömür nasip etsin sevdikleriyle
Bana bi dr onermedi dedi yine takrarlar dedi oyle deyince bende kabiz olmamaya calisiyorum.....

Aslında Ankara'da çok ünlü bir Dr var bu konuda sanırım aben bilir

Onları da yemeyeyim derken baktim cilgincasina acim elim direkt en.yakindaki en yumusak olana gitti,
Neyseki 1 dilimi bulmadi çünkü durmak çok zor oldu.

Son düzenleme:
gayeeet güzel olmuş ... bunun sonucu yarına zaten yansır .

Nazi diyinceeee öğle yemeklerini enişte ile beraber yiyeceksin sandım
İnşallah canım.yarın cumartesi kilomun altına inersem demek bugünki artış ödemmiş.yok inemezsem demek dünki menüm baya yaramışyarını sabırsızlıkla bekliyorummm...

MENÜ Portakal diyeti 2. gün 16.04.2017
kalkınca 06.45
1 fincan kahve
5-6 fındık
bir diş çik
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
yarım muz
1 etimek
ögle 3 yumurta beyazı
2 etimek
yarım muz
ara 1 fincan çay
1 çatal cheesecake
biraz kuruyemiş
akşam
3 ızgara köfte
1 kase yoğurt
1 adet portakal
su : 2400 ml

bu diyet biraz daha sıkı olduğu için insanın şekerli şeyler isteği çok oluyor.
o yüzden tabi canım çekiyor onları.
tam yemeğimi yicem baskın gibi geldiler, ben akşam bekliyordum onları yemek sonrası.
yemeğimi yemeden geldiler o yüzden aç kaldım, neyse artık bişi yemem de telafi ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…