Esimin abisi gelince evde pasta kek girla.
Aksam yemegimi de yiyemedim basim ağrıyor aclikta..
Kofteleri onlar gidince yuvarladim simdi iyiyim,
Ama 1.catal cheesecake.aldim ucundan
Benim.vaktinde yemem lazim yoksa acikinca saldırı yorum
Evet oda aklima geldi bir gun kabak birgun lahana corbasi yaparimbol yeşillik var yoğurt var , bağırsaklarını olumsuz etkilenmez bence ... başla duruma göre devam ya da pes dersin olmazsa ... lahana çorbası içersin çorba olarak
Evet oda aklima geldi bir gun kabak birgun lahana corbasi yaparimhani son iki gun tavuk varya onunda bir gunu balik bir gunu lahana corbasi yapacam ...bu demir ilacini aliyirum ya iyice kabız yapti boyle olursa birakacam ilaci cunku diger hastaligim tekrarlayacak gibi...
Bana bi dr onermedi dedi yine takrarlar dedi oyle deyince bende kabiz olmamaya calisiyorum.....Geçtiğimiz haftalarda görümcem fissürden ameliyat oldu .. bunca zaman beklediğine pişman .. hayatı zehir olmuştu kabız olacam diye ..
Yarın bunu daha iyi anlıycaz kaptanımWoooowDelyDoly duyuyor musun ?????
Seni ellemiştim zaten , ilk 3 ten sonra bıraktım
İtirazlar peşpeşe
Demek ki ufak kaçamaklara bu şekilde cevap verdi bünye .. ona göre sıkı önlem
Hadi bakalımmmm ... hafta içini iyi değerlendir tatlım .
Heeee bende kabak gibi Şubat
Bende bu hafta alacaktım ama ... ramazana yaklaşsın iyice dedim .iki kere alamam .
afiyet olsun canım .
Normal siyah çayı tüketmeyi bırak canım ya ..cidden yiyeceklerin değerlerini sömürüyor
Oyyy hayırlı yaşları olsun kuzununyemeee tabiii yaaaa , pasta yenir mi ki yahuuuuu ?
Ooooooo delyyyy , çoşmuşsun bugün yavrum ? bak artılar gelir acımazsızca diyeyim ... pzt den itibaren hemen önlemini al gülüm ...
Yalnız sen öyle deyilsin ki sherym...bende öyün atlarsam acıkırsam bi de önümde sevdiyim şeyler olursa gözlerim döner...o yüzden hep derim misafir bile giderken karnımı doyurup patlayarak giderim ki orda yemekleri nefsim bile çekmez...Esimin abisi gelince evde pasta kek girla.
Aksam yemegimi de yiyemedim basim ağrıyor aclikta..
Kofteleri onlar gidince yuvarladim simdi iyiyim,
Ama 1.catal cheesecake.aldim ucundan
Benim.vaktinde yemem lazim yoksa acikinca saldırı yorum
Ben de günü bitirdim...öyleden itibaren su içmeye başladığım için 3litre suyu bitirmek işgence oldu resmen bi bardak kaldı 3olmasınabaşım da ağrıyor...belki de sudandır...
10.30 1dilim salam
1.5yumurta
1dilim ekmek
Lor
Yeşil çay
16.30-17.00 lor+keten tohumu+1dilim yeşil elma
Haşlanmış tavuk
Pul bib.li yoğurt
3lt su
3yeşil çay olacak
1 muz yeterli aslında ..zaten muz onca güzel yağ yakan az kalorili meyve içinde bence nadir tercih edilmeli.
akşam ve öğle salatada olmalıydı.
kim tutar ahuyu ...
Yok canım yapmadım hiç.
Ama day ve hülyadan çok iyi sonuçlarını gördüm ... ben zaten burda bir kez 4 gün yaptım ... o da meraktan ... genelde kafama göre takıldım .
Kızlar bugün de benim küçüğümün Doğum günü
Akşam annemlere gidip pasta kescez ama ben tat alamadığım için zinhar yemem boşu boşuna
Sezonu açtık bebelerin
ada81 sen naptın kutladınmı Doğum gününü.yeni yaşı da kutlu olsun o ara yazamadım
Bana bi dr onermedi dedi yine takrarlar dedi oyle deyince bende kabiz olmamaya calisiyorum.....
Onları da yemeyeyim derken baktim cilgincasina acim elim direkt en.yakindaki en yumusak olana gitti,Hiç atlatma şeri ... o bende de vardı ... biyolojik yemek saatim :) geçince ne yesem doymam gibi geliyor ve bir şeylere saldırabiliyordum ... illa ki ağza bir şey at ... fındık fıstık , üzüm,peynir , galeta ... liste de olmasa da ... cheesecakeden iyidir
Canin senin kizininda dogum gunu kutlu olsun
Tadını alamadım boşa gittiPatatesin tadını aldın mı
Güzel canım ... şu yürüyüşler harika oldu hele
bende bu akşam dibine vurayım sporun diyorum tv izlerken
Ahum canım yavrunun yeni yaşı kutlu mutlu olsun...güzel günlerini görün inşallah...Ahu060812
İnşallah canım.yarın cumartesi kilomun altına inersem demek bugünki artış ödemmiş.yok inemezsem demek dünki menüm baya yaramışgayeeet güzel olmuş ... bunun sonucu yarına zaten yansır .
Nazi diyinceeee öğle yemeklerini enişte ile beraber yiyeceksin sandım
Yalnız sen öyle deyilsin ki sherym...bende öyün atlarsam acıkırsam bi de önümde sevdiyim şeyler olursa gözlerim döner...o yüzden hep derim misafir bile giderken karnımı doyurup patlayarak giderim ki orda yemekleri nefsim bile çekmez...
g
Nazi diyinceeee öğle yemeklerini enişte ile beraber yiyeceksin sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?