kaç ordan kaççççç tek kalmayın demedimmi benherkes uyumuş bir ben kalmışım :97::97: ama 4 tane misafirimiz var
günaydın balı kaymaklarımm mucuk mucuk hepinizee
vayyyyyyyyy süper şimdi çıkdısını aldım bende yapıyımmı nediym:26:şekerlerim sabah o kadar zor kalktımki yataktan tahmin edemezsiniz..
her yanım ağrıyor kırılıyorum resmen.. dün sabah 59.3 düm bu sabah 58.5 geldim 800 gr gitmiş ama inanın cok zor gecti bu diyeti daha önce defalarca yapmama rağmen böyle bişey olmaıstı şimdi neden böyle oldum ben anlamadım ama aclık hissediyorum yaa ondan sanıırm bide galiba benim emto hızlandı uzun zamandır diyet yapmayınca bu aclık birazda o yüzden heralde..
nys mutluyum en azından eksideyim.. yarına 200-300 daha gise süper olucak sekerlerimm..
vayyyyyyyyy süper şimdi çıkdısını aldım bende yapıyımmı nediym:26:
gunaydınn canlarım hemen dunku gunumu anlatayımm
sabahtan kalktım bır elmayı bır bardak sutun ıcıne dogradım ıctımm
ara saat 11:50 de ıkı tane badem attım agzıma arazıdeydım ınannın okada yogundumkı onu bıle mıllet artık yemege gıdelım demeye baslayınca ben ara ogunumu yapmadım dedım de attım agzıma
saat 12:15 te yemege gıttık bır kase corba bır bardak ayran, 1 tane domates 2 yaprak marul yedım
sonra baska bır koye gıttıkk allahım yorgunluktan artık oluyorum ama saat 4:30 en son okula gıttık cantamdakı yesıl elmam aklıma geldı onu kemırmeye basladımm . hem aclıktan hem yorgunluktann canım cıktı yanı dun. saat 7:30 da eve gelebıldım arazıden o noktaya kadar hersey super gıttı ama artık bayılmak uzereyım
meyvem senden cok cok ozur dılıyorum ama ınan yumurta HASLAMAYA BILE MECALIM YOKTU alt komsumuza gecmıs olsuna gıdıcegız dedıler komsular annesı hastalanmıstı.
kalktım gıttım orda bır dılım borek , 2 tane cevız ,4 tane antep fıstık ,bır avuc cekırdek, yarım dılımde kek yedım boyle gozlerım yerlerınde fıldır fıldır ettı sekerımmı dusmustu ne anlamadım
ondan sonra cok pısman oldum hareket etmeye yakmaya calıstım veeeeee
bu sabah ıtıbarıylenn 62.7 kıloyum tam tamına 800 gr gıtmısss yıhuhuhuhuhuhu
aksamını bozdum ama meyvem ısyerınden 9:30 cıktım aksam 7:30 a kadar hıc durmadan oturmadan aralarda bır cay ıcmek ıcın oturdum hep ölcu alıyorduk okulların projelerını cızebılmek ıcın oyuzden hepsını yaktım tatlım cok ozur dılıyorum yınede bozdugum ıcın meyvecımm senden
ama bugun arazım yok ve ben 2 tane orta boy kıvı soydum bır bardakta sut sımdı onlardan baslıycam ve bugun tam tamına yapıcam sana soz verıyorumm tatlımm benımmm
meyvemmm neolur bana kızma olurmu dun butun gunumu kameraya ceksem sen aksama kadar ıyı dayanmısssın derdın bıdee cok cok ozur dılıyorum senden dunku hatam yuzunden bugunn tekk gıdımm bıle kacamakk yapmadan sonuna kadar gıdıcemm sırf senın ıcın bızım ıcın askımız ıcın
meyvemmm neolur bana kızma olurmu dun butun gunumu kameraya ceksem sen aksama kadar ıyı dayanmısssın derdın bıdee cok cok ozur dılıyorum senden dunku hatam yuzunden bugunn tekk gıdımm bıle kacamakk yapmadan sonuna kadar gıdıcemm sırf senın ıcın bızım ıcın askımız ıcın
Günaydıııınnnnn hanımlar.Okuldayım şu an,nöbetçiyim ama ilk 2 dersim boş.Öğrencileri sınıflara aldım ve kahvemi alıp bilgisayarın başına oturdum.
Takımda birşey dikkatimi çekti.Çoğunuz 50-65 kilo arasındasınız genel bakıldığında.Normalde en zor kilo verme aralığı bu aralıktır.Ama bakıyorum maşallah,gerçekten kilo gidişleriniz çok güzel.Ben 58 kiloya düştüm,100 gr gitse de yeter demiyorsunuz,bu ne kadar güzel bir azimdir.Akşamları stadda 5-6 km yürüyorum.Yanımdan geçenleri gözlemliyorum bazen.Bir bakıyorum en fazla 50 kilo bir kızcağız.Öyle saygı duyuyorum ki çabasına.Gerçekten gözlemlediğim kadarı ile bu takımdakiler de öyle,tebrik ediyorum sizleri.
Bu arada sevgili Kırmızıgül,kiloma en yakın gördüğüm seni rakibem seçtim haberin olsun,zaten seni bireysel derecelerden de tanıyordum ismen.Bu cumadan sonra taktiklerini bekliyorum rakibem
kızlar sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dal soğan 2 dilim kadar ekmeğin içine koydum hüüüplettim şimdi öğleni akşamı uyarlayın sizin diyete ne yiyebilirim
kızlar sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dal soğan 2 dilim kadar ekmeğin içine koydum hüüüplettim şimdi öğleni akşamı uyarlayın sizin diyete ne yiyebilirim
minnosummm küstüm sana
ben o kadar zorluğuma rağmen yemedim az öncede kahvaltıyı reddettim aylardır canım fındıklı hindistan cevizli lokum istemesine rağmen dün gözümün içine sokmalarına masama zorla 3 tane bırakmalarına rağmen yemedim o kadar direndim ki anlatamam sana ama sen aksam yemişsinnn hemde bi sürü :95::95::95::95:
sen sözümüze askımıza ihanet ettin
tamam tamam affettim hadi ama verdiğin 800 gr mın hatrına baska türlü affetmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?