Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah ilik limonlu su
Öğle (geç kahvaltı )
Ispanakli börek 3 dilim
Peynirler zeytinler
Salatalık marul
Ara iki tatlı kaşığı dondrma , 1 incir
Aksam
2 haşlama içli köfte
1 buçuk kase ayranaşı çorbası (bol otlu)
1dilim kadar beyaz ekmek 1 y. kaşık pilav
Çay
İncir ve dut ile 1 petibor bisküvi

Spor Bugün ogluş kanguru da sırtımda dağ bayır gezdik ısırgan otu topladı k.valide
Su içmeye devam 2 yi gecmstr

Sabah pastirmali yumurta
2.5 dilim ekmek
Peynir
Acı biber
Ara cis
Öğle yeşil fasulye 3yk bulgur pilavı cacık
Akşam biraz kuruyemiş
Eşim tutturdu cafeteryaya gidelim illa tatlı birşeyler yiyelim.3 kuzu da bizimleydi benim sipariş önden geldi Allah'tan.
2 şer 3 er çatal bebelere yedirdim eşim sen yiyemedin diye kendi tatlisindan yedirmeye çalıştı.ayyy regl öncesi çok zor oldu.
Şuan patlamaya hazır bomba gibiyim benim bünye kaçamak kaldırmıyor hafta sonu sınır bozucu oldu.
4 gün var toparlayıp ayağa geçmem lazım.

Anaaaa ben dé sabah 2.buçuk dilim ekmek yicem.hem de pastırma

Ahu060812

40 dk interval kardiyo kondisyon bisikleti
20 dk pilates .. plank ve kapanış :)

1.5 diyordum ama 1 saat yetti .. artık yarına biraz daha sıkı sarılırım spora .

Porsiyonlar ufaktı ama bi şiştim ki sorma :) hemen gittim 1 saat yürüdüm üstüne de su içe içe bi hal oldum :) ne yedin aceba :)

Bana bu gazı veren buraya üye olduğumu bilmese de canım sevdiceğime ve beni arada bir burdan takip eden ablama son olarak da bu güzel takıma teşekkür ediyorum çok iddialıyım bu kez :)

Oooooo tribün sağlam

Menume ek yarim bardak süt ictim.
İnşallah erken uymak istiyorum bu.gece.
İyi geceler

İyi geceleeeer

Yok canım , ben sendeki motivenin farkındayım ... nefsinin vaaay haline

Bence de atak zamanı daktırım

22 yaşındayım Boyum 171-172 kilom 68 yarışmaya İstanbuldan katılıyorum

N Neshve canım bak buldun yolunu yaşın genç bu güzel zamanları kilolu geçirmek bence kendimize yaptığımız kötülük resmen
sakın vazgeçme

Haklısın canım, zaman geçiremiyorum bile. Bir yere gitmek istesem doğru düzgün giyecek kıyafetim yok. Almak istesem bana göre satan yer yok. Ama ben tüm bunları evin içindeyken unutuyorum ya. Ona yanıyorum. Bi de yaptığım sporlara, başka zamanlarda inat edip yememelerime..
Bu sefer yapacağım inşallah. Çok üzüldüm ama çok kiloluyum diye üzülmeyi hakettim sanıp tepki bile koyamıyordum. Diyette olduğumda kafam midem acayip rahat. Devam edeceğim inşallah

Günaydınlar 7.takımın güzelleriiii...ben kızımı kreşe bıraktım eve dönüyorum veee çok açımmm...bi de tartı için meraktayım baya
Ausencia aynen kaptanım 4.takımdan mezun olmuşum...ay bi de ay içindE verdiyim kilolara baksanıza O Zaman leptim falan bilmezdim.diyet bilgimin oturmasına aeben ablam çok yardımcı oldu.üzerimde yardımı büyük...canım ablammm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…