Ne yedin de cıslı oldu etipuf mu
AnaaaaSabah pastirmali yumurta
2.5 dilim ekmek
Peynir
Acı biber
Ara cis
Öğle yeşil fasulye 3yk bulgur pilavı cacık
Akşam biraz kuruyemiş
Eşim tutturdu cafeteryaya gidelim illa tatlı birşeyler yiyelim.3 kuzu da bizimleydi benim sipariş önden geldi Allah'tan.
2 şer 3 er çatal bebelere yedirdim eşim sen yiyemedin diye kendi tatlisindan yedirmeye çalıştı.ayyy regl öncesi çok zor oldu.
Şuan patlamaya hazır bomba gibiyim benim bünye kaçamak kaldırmıyor hafta sonu sınır bozucu oldu.
4 gün var toparlayıp ayağa geçmem lazım.
Porsiyonlar ufaktı ama bi şiştim ki sorma :) hemen gittim 1 saat yürüdüm üstüne de su içe içe bi hal oldum :) ne yedin aceba :)
Bana bu gazı veren buraya üye olduğumu bilmese de canım sevdiceğime ve beni arada bir burdan takip eden ablama son olarak da bu güzel takıma teşekkür ediyorum çok iddialıyım bu kez :)
Menume ek yarim bardak süt ictim.
İnşallah erken uymak istiyorum bu.gece.
İyi geceler
Tamam canım ekleyim geçen hafta hiç olmayınca silmiştim
Kaptaniçem diyet ve motivasyon maksimum seviyede bende.bide hastalık falan çok giremem karşı tarafı gazlayamam oyüzden yazmadım bi yarış ama sen istersen verebilirsin birini
Bugün nasıl yürüdüysek popom acayip ağrıyo yokuş çıkarken iyi zorladık
Sabah pastirmali yumurta
2.5 dilim ekmek
Peynir
Acı biber
Ara cis
Öğle yeşil fasulye 3yk bulgur pilavı cacık
Akşam biraz kuruyemiş
Eşim tutturdu cafeteryaya gidelim illa tatlı birşeyler yiyelim.3 kuzu da bizimleydi benim sipariş önden geldi Allah'tan.
2 şer 3 er çatal bebelere yedirdim eşim sen yiyemedin diye kendi tatlisindan yedirmeye çalıştı.ayyy regl öncesi çok zor oldu.
Şuan patlamaya hazır bomba gibiyim benim bünye kaçamak kaldırmıyor hafta sonu sınır bozucu oldu.
4 gün var toparlayıp ayağa geçmem lazım.
Bana da afiyet olsun barigidip yatayım bari .... yani belki ...
İyi geceler
Bana da afiyet olsun bari
22 yaşındayım Boyum 171-172 kilom 68 yarışmaya İstanbuldan katılıyorumMerhabaa tanışalım önce ben takımın vampirihem de mor olanından
23 yaşındayım yarışmaya İzmir den katılıyorum
Boy: 156 bildiğin selviyim yani
Kilo: Cuma bildiriminde 64.8 dim 1 kg vermiştim
Peki ya senn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?