kızz doga bu dıyetıı dıyetısyen vermıss hepsının sırası onemlıı sırası degısmıyor tatlım yanı ama yınede bozma ıstersen oglen bır kase corbaa bır kase salata bır bardak ayran ıc tatlım
zaten eger kılo vermeseydımm senın karsına nasıl cıkıcam dıye korkudan tırrr tırrr tıtreye tıtreye gıttım baskulun basınaa:18::18::18:
yarına ne kadar gider acaba minnosum yaa benim pek ümidim yok yarın için :97:
benımde yok meyvemm yaa benden gıtse gıtse 200 gr falan gıder dıye dusunuyorum spor yapsam dıyorum spordan sonrakı gun agır cıkarım dıye rıske atmak ıstemıyorum oyuzden bugun boolll bol su ıcıcem suyun faydası olur herhalde 200 de 300 de gıtse kardır meyvısım yeterkı gerı gelmesın demı ama
evet minnosum yeterki geri gelmesin ama ben hafta sonu program yaptım biliyorsun benim ki biraz da olsa geri gelir :96:
ayy ne yapıcaksın nereye gıdıceksın meyvısımmm
ayy kızlar dungece geldım 11 de okumaya basladım ya bı baktım altta 4 tane zıyaretcıı ben okuya okuya yoruldum onlar yorulmadı enson 12 de baktım bıtane kalmıss
ankaraya gidcem yaa minnosum gezmeye ayy 18 indede annemlere gidicem eyvah ki ne eyvah :96::96::96::96::96:
gunaydinlarrrrrr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........bugun dayanamadim yine tartildim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tam 1.7 kilo gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ha gayret kkizlarrr yarinnnn derecedeyiz insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nevcim, seninle seve seve rakib olurum cnm
sonra gorusuruz kizlar, benim artik hazirlanip hastaneye gitmem gerekiyor:80::80::80:
Tammmmammm,harikasın.O halde tartılma günümüzün ardından yarışmaya başlıyoruz.
nevcim, seninle seve seve rakib olurum cnm[/B]
gunaydinlarrrrrr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........bugun dayanamadim yine tartildim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tam 1.7 kilo gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ha gayret kkizlarrr yarinnnn derecedeyiz insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nevcim, seninle seve seve rakib olurum cnm
anammmm hemen sok dıyete basla ankaraya gıdene kadar 52 olkı gerı gelınce yıne 58 de olasınnayy meyvemm sırf bu sebepp yuzunden annemlere gıtmek ıstemıyorum yaa bu nasıl ıs valla kılo alıcam dıye nsan annesıne gıtmezmı kardesım halbukı kendıne sısman babamda sısman kardeslerımde yaanı yapma demı pasta borekk hoooff
ayy evet meyvem yaa napalım cok cok dıkkat edıcegız artık yapıcak bısey yokkk hayır kendılerınıde kkollamıyorlarkı ben ona uzuluyorum asıl neyse ınsallah gıderde gerı gelmez karayaglarımızzbizdede durum aynı minnosum yaa baba anne kız kardes şişman ama annam hala sen gelde şunu yapıcam sen gelde bunu yapcam diyip duruyor bu zavallı nasıl dayansın o kadar seye
ayy ben şok diyet te yapsam bi yardımı olmaz gibi geliyor zaten regl de olamıyorum yine en iisi şok diyet falan yapmamamk canım
senin şu kuzende çok gıçıkmış yaaadaha önceki bir iki olayı anlatmıştın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?