Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy bende cok acım meyvem yaa sabah ıkı kıvı ıle bır bardak sut ıctım ama cok acıktım suan yaa cevız yedım ama kesmedıı boyle basım donuyor aclıktan dun arazıde kosturmaktan farketmemısm bugun bos duruyorum ondan galba

canım yaaa meyva varsa yanında yesen

günaydın balı kaymaklarımm mucuk mucuk hepinizee
günaydııın.....
olsun bebem hiç yoktan iyidiiiir....
kaç ordan kaççççç tek kalmayın demedimmi ben

günaydınnnnnnnn
günaydııın............
ankaraya gidcem yaa minnosum gezmeye ayy 18 indede annemlere gidicem eyvah ki ne eyvah :96::96::96::96::96:
sakın kaçırmaaa......
süpersiiin beni geçtin kııız......

anaaaa kızlar benım dun elbıselerım geldııı yıhuhuhuhuhu cok guzeller ama hepsı boyle cıngıl cıngıl ısyerıne gıeyemem yanı ama dısarı gıderken gıyerımkı yıhuhuhu. haftasonu resım cekınıcem hepsını sızede gostertcem canlarımm

günaydın kızlaar, bugün biraz geç geldim..
nasılsınız bakalım??

ceyce facebooktan mesaj atmış bana, mail adresinde sorun olduğu için buraya giremiyormuş, sistem izin vermiyormuş.. bugünlük izin istiyor..

minnosum ben de dün aynıydım bu günde aynıyım (
ayy sorucaktım bende onu sana nasıl oldularmı üzerine güzel durdumu cok merak ediyorumm

minnosum ben de dün aynıydım bu günde aynıyım (
ayy sorucaktım bende onu sana nasıl oldularmı üzerine güzel durdumu cok merak ediyorumm
ayy cok guzel oldular meyvısım bıtanesı bırazcık dar oldu goguslerımden ama bırazcık daha zayıflarsam tam olur yanı bır sıkıntı yok cok sukurr
bu arada müjdemi vereyim hamiş fln değilimm akşam test yaptımm sonuç negatif

ayy ceycecım gozun aydın mı dıyek ne dıyek hayırlısıyla hayırlı zamanda olsun ınsallah canım benım

sağol canım. senin diyet nasıl gidiyor meyveyle yaptığın?

benim diyet süper gidiyor resmen aç geziyorum derlerya öyle geziyorum. bakalım bu çabamın karşılığını yarın sabah baskülde alacakmıyım?

nev senin bu çayı yapacaktım benim kociş yeşil elma bulamamış gitmiş kırmızı almış onla olurmu bu çay ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…