ayy bende cok acım meyvem yaa sabah ıkı kıvı ıle bır bardak sut ıctım ama cok acıktım suan yaa cevız yedım ama kesmedıı boyle basım donuyor aclıktan dun arazıde kosturmaktan farketmemısm bugun bos duruyorum ondan galba
canım yaaa meyva varsa yanında yesen
günaydııın.....günaydın balı kaymaklarımm mucuk mucuk hepinizee
olsun bebem hiç yoktan iyidiiiir....şekerlerim sabah o kadar zor kalktımki yataktan tahmin edemezsiniz..
her yanım ağrıyor kırılıyorum resmen.. dün sabah 59.3 düm bu sabah 58.5 geldim 800 gr gitmiş ama inanın cok zor gecti bu diyeti daha önce defalarca yapmama rağmen böyle bişey olmaıstı şimdi neden böyle oldum ben anlamadım ama aclık hissediyorum yaa ondan sanıırm bide galiba benim emto hızlandı uzun zamandır diyet yapmayınca bu aclık birazda o yüzden heralde..
nys mutluyum en azından eksideyim.. yarına 200-300 daha gise süper olucak sekerlerimm..
günaydııın............kaç ordan kaççççç tek kalmayın demedimmi ben
günaydınnnnnnnn
sakın kaçırmaaa......ankaraya gidcem yaa minnosum gezmeye ayy 18 indede annemlere gidicem eyvah ki ne eyvah :96::96::96::96::96:
süpersiiin beni geçtin kııız......gunaydinlarrrrrr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........bugun dayanamadim yine tartildim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tam 1.7 kilo gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ha gayret kkizlarrr yarinnnn derecedeyiz insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nevcim, seninle seve seve rakib olurum cnm
ayy bende cok acım meyvem yaa sabah ıkı kıvı ıle bır bardak sut ıctım ama cok acıktım suan yaa cevız yedım ama kesmedıı boyle basım donuyor aclıktan dun arazıde kosturmaktan farketmemısm bugun bos duruyorum ondan galba
anaaaa kızlar benım dun elbıselerım geldııı yıhuhuhuhuhu cok guzeller ama hepsı boyle cıngıl cıngıl ısyerıne gıeyemem yanı ama dısarı gıderken gıyerımkı yıhuhuhu. haftasonu resım cekınıcem hepsını sızede gostertcem canlarımm
günaydın kızlaar, bugün biraz geç geldim..
nasılsınız bakalım??
ceyce facebooktan mesaj atmış bana, mail adresinde sorun olduğu için buraya giremiyormuş, sistem izin vermiyormuş.. bugünlük izin istiyor..
ayy cok guzel oldular meyvısım bıtanesı bırazcık dar oldu goguslerımden ama bırazcık daha zayıflarsam tam olur yanı bır sıkıntı yok cok sukurrminnosum ben de dün aynıydım bu günde aynıyım(
ayy sorucaktım bende onu sana nasıl oldularmı üzerine güzel durdumu cok merak ediyorumm
bu arada müjdemi vereyim hamiş fln değilimm akşam test yaptımm sonuç negatif
ayy cok guzel oldular meyvısım bıtanesı bırazcık dar oldu goguslerımden ama bırazcık daha zayıflarsam tam olur yanı bır sıkıntı yok cok sukurr
ayy ceycecım gozun aydın mı dıyek ne dıyek hayırlısıyla hayırlı zamanda olsun ınsallah canım benım
bu arada müjdemi vereyim hamiş fln değilimm akşam test yaptımm sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?