Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol canım. senin diyet nasıl gidiyor meyveyle yaptığın?

benim diyet süper gidiyor resmen aç geziyorum derlerya öyle geziyorum. bakalım bu çabamın karşılığını yarın sabah baskülde alacakmıyım?

ayy ceycecım ıdare edıyorum ıste aslında hııııccc ama hıııcc doymuyorum vee suanda cookk ama coook acımm allah hepımıze kolaylık versın ınsallah yarın sabah baskulde super sonuclar alırız canımcım

ayyy kızlar ben bıde yarın 61 lı bısey gorurmusummm allahımmm egerr oyleee bısı olursa varyaa haftasonuu elbıselerımı gıyerrr gezmelere gıderım de ac bııll accc hıcbıse yemeden donerımm yıhuhuhu

ceycecim neden meil aktivasyonu bekliyor diyor sende :44:

ayy meyvem bugün neoldu bilmiyorum yaa kk taktı bana herşeye rağmen girmek için bütün çabalarımı sarfettim mail adresimi aktif değilmiş anlamadım kullandığım mail adresim aslında bende başka mail adresimi verdim

bende 57 görürsem öyle yaparım minnosum hafta sonu mc menü falan yemem salata yerimm
düzelmiş canım halletmişsin sonundaa

ayy siz yine daha hiç bişey yemiyorsunuz yarın alacağız mükafatını canım bu açlığın

ooo yeni cicilermi aldın sen kendine iyi günler de giyi canım zayıf zayıf çıtır çıtır hatun olarak giyi.

bende 57 görürsem öyle yaparım minnosum hafta sonu mc menü falan yemem salata yerimm
düzelmiş canım halletmişsin sonundaa
ayy hadı ınsallah meyvısımm benımm allah yardımcımız olsun 1 lıtre suyum bıttı tatllım

ayy amın amın ınsallah agzın dualı olsun ceycecımm hep bırlıkte cıtır hatun olalım ınsallah canım benım

Son düzenleme:
selam herkese,

ceyce iyi olmuş senin için, gözün aydın...

kırmızıgül, dikkat edicem merak etme.

bugün ekmek dietimin 3. ve son günü, dün çok zorlandım hatta bugün yapmasam mı dedim ama tartıda 56.1 i görünce devam dedim :)

slm cemrecim sesini duydum ve işlerimi birazda olsa yoluna koyup geldim :97:

Son düzenleme:
sevgili ziyaretcııı bu sana olan ılk mektubumm
bılıyorum burdasınn gel otur bır yesılcay ıcekk bıse yapak canım .
boylede olmuyorkı sen yalnız ben yalnızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…