Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hemen size bugünkü menülerimi yazayım

sabah

z.yağda sadece tavayı yağlayacak kadar yağda yumurta 1dilimtam buğday ekmeği

öğlen
2-3 kaşık taze fasulye 3-4 kaşık makarna ve yoğurt

akşam
büyük ihtimalle semizotu yapacağım yanında yoğurt çorba vede vazgeçilmezim salata düşünüyorum

ara olarakta erik yada çilek yerim yada elma

bu arada bol bol su bitki çayı içiyorum günde 2fincanda nescafe içiyorum.

aaaa canım açlık yanlızlık sana ziyaretciye mektupmu yazdırttırdı Banada söyle yeşilcay beraber içelim

ayy napıyım ceyce gelıyorum gıdıyorum zıyaretcı ee ayıp mısafır gelmıs karsılayayım dedım napıyımm aclıktan ne yapıcagımı sasırdım oglen
1 kase mercmek corbası ,1 bardak ayran , 2 dılım domates yedım
gıttıgım yerde salata yoktu meyvısım napıyımm gelırkende elma aldım ara ogunde yıycemm

misafir perver hatun seni Ayy minnoşum biraz daha sabır yarın güzellikleri görcez inş. Aynen bende açımm aç aç dolanıyorum. Birde ben ekmeği çok severdim artık sadece kahvaltılarda bir dilim yiyorum dengem değişti

sekerler ben geldimm

öğlen salata yapmaya üşendim ve bezelyeyi yoğurtla karıstırıp salata niyetine yedim yanındada corba içtim ama inanın cok ii geldi gözüm acıldı
nys öyle işte bezelye yanlıs secimdi ama baska sans yoktu

sevgili ziyaretcııı bu sana olan ılk mektubumm
bılıyorum burdasınn gel otur bır yesılcay ıcekk bıse yapak canım .
boylede olmuyorkı sen yalnız ben yalnızz

ppööööööfffffffff

benimkine göre cok güzel olmus minnosum :26:

tamam gelince konusuruz canim
kiz ben bile dikkat ettim sen niye bozdun bakiiim bakalim yarin ne olacak
evet ya bende tr ye gidince aynini yasiyorum ben gelecem diye dolmalar borekler kizartmalar daha neler neler yapiliyor hergunsonunda dayanamayip teslim bayragini cikariyorum baska carem kalmiyor
slm kızlar

oooohh şükürler olsun girebildim sabahtan beri sistem girmeme izin vermedi yaaa
a.s ceycecim hg bazen sorun oluyor neyse geldin ya sukur sevindim sensiz olmaz takimca variz biz
insallah canim yarin birinci olacagiz ona gore bugun diyeti bozmak yok
yemek vakti gidelimde yemeğimizi yiyelim şükür kaynımız doyucak
kiz ne doyacak ac bi ilac geri donecegiz yemekten
sevgili ziyaretcııı bu sana olan ılk mektubumm
bılıyorum burdasınn gel otur bır yesılcay ıcekk bıse yapak canım .
boylede olmuyorkı sen yalnız ben yalnızz
kiz urkutme ziyaretcimizi bak masum masum duruyor iste bir kosede
Ganfed naber şekerim gözükmüyorsun yaz bişeyler

aay cvanim sorma ya dun geceden beri dokturmus kizlar okuyacam diye saaatler gecti ben hala okuyorum bu ne ya kizlar az yazin gozlerim 4 kose oldu okumaktan

sabah birbardak sut bir elma
oglen mercimek corbasi bir kase birde salata arada 5 tane zeytin yedim ne yapayim canim cekti
aksamada allah kerim dayanabilirsem iki haslanmis yumurta yiyecem

Meyve şekerim zararsız bence yaa yediğin diyeti bozmaz sonuçta bezelyede yeşil bir sebze

Ganfed canım ben geçmişi okumuyorum geçmişe dalarsam geleceğe bakamam bişeyler yazamam işlerimden dolayı ben varmı bişey diye soruyorum sağolsun kızlar varsa bişey özet olarak yazıyorlar nasıl gidiyor bakim senni diyet?

ganfield gel canım edelim sohbet işlerim çıktı ondan yazamadım.

şimdi ara öğünü çorbamı yapacaksın sen?

kızlar ayy internette bir gariplik vardı, açamadım sayfaları hiç.. sisteme bağlanmam gerektiğinden internet bağlantımı da değiştiremedim, yazamadım ondan size... kaynatmışsınız yine..

evet benim saatlerim uymuyo...
3 günden fazla önerilmiyo, göründüğü kadar kolay değil ama, bugün yarım kesme şeker yedim bayılacak gibi oldum korktum. 3 günde 2 kg verdim, bu 3. yapışım. haftasonu misafirlerim var çok güzel mamalar hazırlıyorum, önlemimi alıyım :)

slm cemrecim sesini duydum ve işlerimi birazda olsa yoluna koyup geldim :97:

kusura bakmayın ben kimse yok diye yazıp kalktım bilgisayarın başından...

bugün herşey tadında programında pervin dinçer vardı. aslında zamanım olsa selülit için awt yaptırmak istiyorum 4 haftada %90 azaltıyomuş, 2 sene dayanıyomuş, güvenilir bi yer, araştırıcam ama bebeğimle nasıl giderim bilmiyorum
pervin dinçer diye arayın googledan bilgileri var.

ayy bende cokk acımm ceyce kendımı ıse veremıyorum ıs bılem yapamıyorumm
sabah birbardak sut bir elma
oglen mercimek corbasi bir kase birde salata arada 5 tane zeytin yedim ne yapayim canim cekti
aksamada allah kerim dayanabilirsem iki haslanmis yumurta yiyecem
ganfedd sendemı yapıyorsunn anam bı tek benmı bozdum yaff bugun bozmıycam ama yarın bızım takım bırıncı olucak cunkmm
3 gunde 2 kılomu verdın tatlım bırara musaıt olunca bana yazarmısın bu dıyetı yapabılırım bende
birazdan masözüm gelecek, selülit için yaptırıyorum ama awt ye gidebilsem çok daha iyi olacak...

wawwwww sosyete hatun eve masöz gelıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…