aaaa canım açlık yanlızlık sana ziyaretciye mektupmu yazdırttırdıBanada söyle yeşilcay beraber içelim
ayy napıyım ceyce gelıyorum gıdıyorum zıyaretcı ee ayıp mısafır gelmıs karsılayayım dedım napıyımm aclıktan ne yapıcagımı sasırdım oglen
1 kase mercmek corbası ,1 bardak ayran , 2 dılım domates yedım
gıttıgım yerde salata yoktu meyvısım napıyımm gelırkende elma aldım ara ogunde yıycemm
sevgili ziyaretcııı bu sana olan ılk mektubumm
bılıyorum burdasınn gel otur bır yesılcay ıcekk bıse yapak canım .
boylede olmuyorkı sen yalnız ben yalnızz
Hemen size bugünkü menülerimi yazayım
sabah
z.yağda sadece tavayı yağlayacak kadar yağda yumurta 1dilimtam buğday ekmeği
öğlen
2-3 kaşık taze fasulye 3-4 kaşık makarna ve yoğurt
akşam
büyük ihtimalle semizotu yapacağım yanında yoğurt çorba vede vazgeçilmezim salata düşünüyorum
ara olarakta erik yada çilek yerim yada elma
bu arada bol bol su bitki çayı içiyorum günde 2fincanda nescafe içiyorum.
ayy napıyım ceyce gelıyorum gıdıyorum zıyaretcı ee ayıp mısafır gelmıs karsılayayım dedım napıyımm aclıktan ne yapıcagımı sasırdım oglen
1 kase mercmek corbası ,1 bardak ayran , 2 dılım domates yedım
gıttıgım yerde salata yoktu meyvısım napıyımm gelırkende elma aldım ara ogunde yıycemm
tamam gelince konusuruz canimCanlarim bende yatiyorum artik....yarin aksamciyim, buyuk ihtimal 4e dogru gelirim..gavur kadin girene kadar gelemem cunku...sabahda sohbete katilamicam, hastaneye gidicem, jinekologa adet duzensizligim icin...bakalim bu ne diyecek:26::26: hepinizi cokkkk opuyorummm
kiz ben bile dikkat ettim sen niye bozdun bakiiimmeyvemmm neolur bana kızma olurmu dun butun gunumu kameraya ceksem sen aksama kadar ıyı dayanmısssın derdın bıdee cok cok ozur dılıyorum senden dunku hatam yuzunden bugunn tekk gıdımm bıle kacamakk yapmadan sonuna kadar gıdıcemm sırf senın ıcın bızım ıcın askımız ıcın
evet ya bende tr ye gidince aynini yasiyorum ben gelecem diye dolmalar borekler kizartmalar daha neler neler yapiliyor hergunanammmm hemen sok dıyete basla ankaraya gıdene kadar 52 olkı gerı gelınce yıne 58 de olasınnayy meyvemm sırf bu sebepp yuzunden annemlere gıtmek ıstemıyorum yaa bu nasıl ıs valla kılo alıcam dıye nsan annesıne gıtmezmı kardesım halbukı kendıne sısman babamda sısman kardeslerımde yaanı yapma demı pasta borekk hoooff
a.s ceycecim hg bazen sorun oluyor neyse geldin ya sukur sevindim sensiz olmaz takimca variz bizslm kızlar
oooohh şükürler olsun girebildim sabahtan beri sistem girmeme izin vermedi yaaa
insallah canim yarin birinci olacagiz ona gore bugun diyeti bozmak yokayyy kızlar ben bıde yarın 61 lı bısey gorurmusummm allahımmm egerr oyleee bısı olursa varyaa haftasonuu elbıselerımı gıyerrr gezmelere gıderım de ac bııll accc hıcbıse yemeden donerımm yıhuhuhu
kiz ne doyacak ac bi ilac geri donecegiz yemektenyemek vakti gidelimde yemeğimizi yiyelimşükür kaynımız doyucak
kiz urkutme ziyaretcimizi bak masum masum duruyor iste bir kosedesevgili ziyaretcııı bu sana olan ılk mektubumm
bılıyorum burdasınn gel otur bır yesılcay ıcekk bıse yapak canım .
boylede olmuyorkı sen yalnız ben yalnızz
Ganfed naber şekerim gözükmüyorsun yaz bişeyler
ben geldımmmm :)
tatlım herkes calısıyor hemen hemen hepsıde yemege gıtmıstır oyuzden ayy senın su ekmek dıyetı nasıl bıseyya 3 gunmu yapılıyor tam bana gore aslında ekmege bayılırımmkac gun yaptın ne kadar verdın tatalım
slm cemrecim sesini duydum ve işlerimi birazda olsa yoluna koyup geldim :97:
günaydın cnaım iizz sen nasılsın
ayy bende cokk acımm ceyce kendımı ıse veremıyorum ıs bılem yapamıyorummmisafir perver hatun seniAyy minnoşum biraz daha sabır yarın güzellikleri görcez inş. Aynen bende açımm aç aç dolanıyorum. Birde ben ekmeği çok severdim artık sadece kahvaltılarda bir dilim yiyorum dengem değişti
ganfedd sendemı yapıyorsunn anam bı tek benmı bozdum yaff bugun bozmıycam ama yarın bızım takım bırıncı olucak cunkmmsabah birbardak sut bir elma
oglen mercimek corbasi bir kase birde salata arada 5 tane zeytin yedim ne yapayim canim cekti
aksamada allah kerim dayanabilirsem iki haslanmis yumurta yiyecem
3 gunde 2 kılomu verdın tatlım bırara musaıt olunca bana yazarmısın bu dıyetı yapabılırım bendeevet benim saatlerim uymuyo...
3 günden fazla önerilmiyo, göründüğü kadar kolay değil ama, bugün yarım kesme şeker yedim bayılacak gibi oldum korktum. 3 günde 2 kg verdim, bu 3. yapışım. haftasonu misafirlerim var çok güzel mamalar hazırlıyorum, önlemimi alıyım :)
kusura bakmayın ben kimse yok diye yazıp kalktım bilgisayarın başından...
birazdan masözüm gelecek, selülit için yaptırıyorum ama awt ye gidebilsem çok daha iyi olacak...
hadi gözün aydın diyim o zaman, çünkü henüz hazır değildin.. hayırlısı olsun canımmbu arada müjdemi vereyim hamiş fln değilimm akşam test yaptımm sonuç negatif
frangi sağol şekerim yazmışsın giremediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?