Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

daha iyiyim kızlar sirke iyi geldi birazz
diger ilaçlarda uyku yapıyor diye içmiycemm
yürüşüş arkadaşım zorla götürdü vallaa

birde dün 9 dan 23:30 a kadar uyudum
sonraa 1 de yattım tekrar uyudum 5:30 da uyanmıştımm

Sarayca cnmmm çok güzel gitmiş tebriklerrrr
seni yalnız bıraktım kusura bakmaaa

Canım enerjin çok güzel,sevdim...ben de öyle 28yaşlnda evli bi çocuklu bi anneyim...ev hanımıyım...senin daha iyi sonuçlar alıp burdan mezun olacağına eminim kuzum...hadi tam gaz devam..

Kolay gelsin kuzum. Ofis bilgisayar ve klavyeleri de telefon gibi sessize alınabilse keşke

Sagol bitanem...ohhh doydum miss gibi.. akşma ne yapsam ne yesem bilemedim şimdi...et yok tavuk yokprotein yemem gerekkk...bi de bu benim sırrım oldu sanki.yeyeceyim şeyleri tabağıma dolduruyorum oturuyorum.yoksa yediyimin miktarını bilmiyorum...dün öylen öyle oldu mesela...ondan bundan yiyetim derken ekmekleri salamları hüplettim...aslında en iyisi böyle...tavsiye ederim herkese...kaç gündür sende fazla katılmıyorsun sanki?ya da sen gündüz ben gece kuşu olduğumdan göremedim

canım dinlenmişsin iyi olmuş,

evet ya ada ve sen beni yalnız bıraktınız, ama geçerli sebepleriniz var, her zaman önce sağlık diyorum. tekrar geçmiş olsun

aynuracım bende tabağıma alıp yiyorum yoksa aşırıya kaçıyor,

Canımmm iyi olmana sevindim...daha da iyi olacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…