Cadı ben salata yapmıyorum çok vakit...ama maydanoz dereotu salatalık yazdım ya menüme...nerenle okuduysan artıkınekmek yemissss. Hiç de yesillik salata yok düzensiz sağlıksız bi menuuuu
Canım enerjin çok güzel,sevdim...ben de öyle 28yaşlnda evli bi çocuklu bi anneyim...ev hanımıyım...senin daha iyi sonuçlar alıp burdan mezun olacağına eminim kuzum...hadi tam gaz devam..Teşekkür ederim:) tanışalım öyleyse. Ben 22 yaşındayım boyum 171-172 kilom cuma 68 di. Tıp okuyorum İstanbulda. Bundan bir iki ay öncesine kadar bazı sebeplerden dolayı aşırı depresif mutsuz kendine güvenini yitirmiş biriydim şimdi ise çok uyumlu mutlu özgüvenli yaşam enerjisiyle dolu bir kız oldum buradakiler belki bu değişimi fark etmişlerdirtatlıyı çok severim ve ya hep ya hiç kuralım vardır mayısta kongre galası temmuzda arkadaşımın düğünü var. Hazırlıklarım son hız devam ediyor. Böylee :)))
Ooo olaaayyyyd ama ablan star bebeğim
Aboo neler oliyy burda pozitif ayrımcılık@Ausencia bana sahip çık
Kolay gelsin kuzum. Ofis bilgisayar ve klavyeleri de telefon gibi sessize alınabilse keşkeGünaydınlarMasumum nasıl oldun kuzum
Rabbim şifa versin hayırlısıyla çabucak çıkarsın inşallah şekerim
Günaydın çıtırlar bizim Müdür yok hazır yokken geleyim dedim öğlene doğru gelecek onun yanında çatır çutur yazamıyorum
Sagol bitanem...ohhh doydum miss gibi.. akşma ne yapsam ne yesem bilemedim şimdi...et yok tavuk yokEvet Begüş az geç oldu abır cubur yiyeceğime meyve yiyeyim dedim sanırım ton balığıyla doymadım
Harika şuanda toplam 700 gram
Oh afiyet olsun canım ağzımın suyu aktı vallahi ne mis bir kahvaltı
canım dinlenmişsin iyi olmuş,daha iyiyim kızlar sirke iyi geldi birazz
diger ilaçlarda uyku yapıyor diye içmiycemm
yürüşüş arkadaşım zorla götürdü vallaa
birde dün 9 dan 23:30 a kadar uyudum
sonraa 1 de yattım tekrar uyudum 5:30 da uyanmıştımm
Sarayca cnmmm çok güzel gitmiş tebriklerrrr
seni yalnız bıraktım kusura bakmaaa
aynuracım bende tabağıma alıp yiyorum yoksa aşırıya kaçıyor,Sagol bitanem...ohhh doydum miss gibi.. akşma ne yapsam ne yesem bilemedim şimdi...et yok tavuk yokprotein yemem gerekkk...bi de bu benim sırrım oldu sanki.yeyeceyim şeyleri tabağıma dolduruyorum oturuyorum.yoksa yediyimin miktarını bilmiyorum...dün öylen öyle oldu mesela...ondan bundan yiyetim derken ekmekleri salamları hüplettim...aslında en iyisi böyle...tavsiye ederim herkese...kaç gündür sende fazla katılmıyorsun sanki?ya da sen gündüz ben gece kuşu olduğumdan göremedim
Canımmm iyi olmana sevindim...daha da iyi olacaksın...daha iyiyim kızlar sirke iyi geldi birazz
diger ilaçlarda uyku yapıyor diye içmiycemm
yürüşüş arkadaşım zorla götürdü vallaa
birde dün 9 dan 23:30 a kadar uyudum
sonraa 1 de yattım tekrar uyudum 5:30 da uyanmıştımm
Sarayca cnmmm çok güzel gitmiş tebriklerrrr
seni yalnız bıraktım kusura bakmaaa
bende sana güveniyorum canım, sen listedesin ve listeyi zora sokmazsın, bende bi 61 leri görsem rahatlayacaktım,Sarayca bitanem tebrik ederim.çok güzel vermişsin. Benim de umudum şu iki güne inşllah...koca 5gün çöpte desem yeridir.. ama iyi olacak metama güveniyorum...
Evet saraycam aynen.bunu dün anladım aslında...artık o benim sırrım oldu...ammman dün de ne çok şeyi anlamışım ayolaynuracım bende tabağıma alıp yiyorum yoksa aşırıya kaçıyor,
Of saraycam ya nasıl bu kiloya geldim bilmiyorum...ama tekrar o iradeyi yakaladığıma çok sevindim...bu da sizin sayenizde...inşallah ben de 61leri görücem...bende sana güveniyorum canım, sen listedesin ve listeyi zora sokmazsın, bende bi 61 leri görsem rahatlayacaktım,
bence sende çok kısa zamanda göreceksin,Of saraycam ya nasıl bu kiloya geldim bilmiyorum...ama tekrar o iradeyi yakaladığıma çok sevindim...bu da sizin sayenizde...inşallah ben de 61leri görücem...
başarılar dilerim koza,en güzel şekilde temsil edeceksin sana güveniyorumGünaydınBugün çok yoğunum okulu temsilen bir genel kültür yarışmasına katılıyorum Bana şans dileyin görüşmek üzere
bu gün bizde de ıspanaklı katmer var, kvalideme erkenden yapıp bitirin, mümkünse görmek istemiyorum dedimKv yine gözleme yapmaya karar verdi
Sıkıldım yaaaa...yeter şu karbon günleri sağlıksız günler
başarılar dilerim tatlımGünaydınBugün çok yoğunum okulu temsilen bir genel kültür yarışmasına katılıyorum Bana şans dileyin görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?