sevgili ziyaretcııı bu sana olan ılk mektubumm
bılıyorum burdasınn gel otur bır yesılcay ıcekk bıse yapak canım .
boylede olmuyorkı sen yalnız ben yalnızz
cokk acıktım yaaa gercekten cok acıktımm ne yapsam bıtane elmamı yesem acep
hadi gözün aydın diyim o zaman, çünkü henüz hazır değildin.. hayırlısı olsun canımm
yazdım ve sonra ben giremedimmm şekerimmm..
minnoşum açlığı unut şekerim giyeceğin kıyafetleri hayal et üzerinde nasıl durduğunu çevreden alacağın iltifatları düşün şimdi açlık maçlık düşünülmeyecek eğer ben düşünürsem açlığımı su koyuvercem hemen aç değiliz biz fıstık gibi hatun olacağız biraz sabır.
sağol iremcim ya sonuç negatif çıkınca altın bulmuş gibi sevindim
seninde netlerdemi problem vardı benimde kk mail adresim neden anlamadım problem yarattı.nasıl gidiyor iremcim diyet yarına hazırmısın
frangii açlıktan ne yaptıgımı mı bılıyorum bennnayyy alemsiniz valla meyve ile beraber, çok gülüyorum ben size..grubun neşe kaynakları
benımde bıtmıyor ama bugun tatıl ılan ettım hıcbıse yapmıyorum hesap yapmam gereken programı bugun hıc acmadım bılehello kızlarişlerim bitmio yaaaaa :97::97::84::84:
minnoşum açlığı unut şekerim giyeceğin kıyafetleri hayal et üzerinde nasıl durduğunu çevreden alacağın iltifatları düşün şimdi açlık maçlık düşünülmeyecek eğer ben düşünürsem açlığımı su koyuvercem hemen aç değiliz biz fıstık gibi hatun olacağız biraz sabır.
sağol iremcim ya sonuç negatif çıkınca altın bulmuş gibi sevindim
seninde netlerdemi problem vardı benimde kk mail adresim neden anlamadım problem yarattı.nasıl gidiyor iremcim diyet yarına hazırmısın
benim de bir süre sistemde kalmam gerekiyordu, onda yurtdışına bağlandığımda net yavaş kalıyo, açılmadı sayfalar bir türlü..
valla artıda çıkmayacağım sanırım, inşallah biraz da olsa ekside çıkarım.. çünkü 2 gündür acayip gaz problemi yaşıyorum yine çok şiştim.. yediklerim de gaz yapacak şeyler değildi, niye böyle oldu anlamadım.. şu anda sırtıma vuruyo ağrısı, gece bir ara omzuma, koluma, sırtıma vurdu.. neyseki şimdi daha iyi..
benim de bir süre sistemde kalmam gerekiyordu, onda yurtdışına bağlandığımda net yavaş kalıyo, açılmadı sayfalar bir türlü..
valla artıda çıkmayacağım sanırım, inşallah biraz da olsa ekside çıkarım.. çünkü 2 gündür acayip gaz problemi yaşıyorum yine çok şiştim.. yediklerim de gaz yapacak şeyler değildi, niye böyle oldu anlamadım.. şu anda sırtıma vuruyo ağrısı, gece bir ara omzuma, koluma, sırtıma vurdu.. neyseki şimdi daha iyi..
frangii açlıktan ne yaptıgımı mı bılıyorum bennn
benımde bıtmıyor ama bugun tatıl ılan ettım hıcbıse yapmıyorum hesap yapmam gereken programı bugun hıc acmadım bıle
evet bitmio cnm yaaaamuhasebe yapmaya hayır :90::90:
kız mılletın maaslarını falan yapıyorsan onları yap aman ondan sonra calısmaya hayır
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
minnoş prenses,narin_nazenin,julia__,meyvenull+,frangipani,ceyce,doga3,
bu seferde hıc zıyaretcı yok acaba gızlı eylem planlarını gözden gecırmeyemı gıttıler
meyveeeee çalışamıyorumm aclıktan ıs yapasım bılemm gelmedı sımdık elma yesem benı aksam 6:30 a kadar tutarmı dersınn ayy 6:30 yersemde sabaha kadar nasıl durucam hoooff pooff püüff
kızlar ben bugün hiç ii değilim yaa basım da ağrıyor iş yerimiz acayip soğuk kazak forma kırka oturuom ama donuyorum..sıcak sacak cay içeyim bari... siz konusun ben sizi okuyorum bu gün seyirciyim
minnosum 2 meyve arası yaparsın yee şimdi bi tane elmanı ..
ayy evet yıyıuımkdsnk fkşse demı yıyebılırımm dfödmıeüçlçi dımı yıhuhuuhuhu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?