Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cokk acıktım yaaa gercekten cok acıktımm ne yapsam bıtane elmamı yesem acep

minnoşum açlığı unut şekerim giyeceğin kıyafetleri hayal et üzerinde nasıl durduğunu çevreden alacağın iltifatları düşün şimdi açlık maçlık düşünülmeyecek eğer ben düşünürsem açlığımı su koyuvercem hemen aç değiliz biz fıstık gibi hatun olacağız biraz sabır.

hadi gözün aydın diyim o zaman, çünkü henüz hazır değildin.. hayırlısı olsun canımm

yazdım ve sonra ben giremedimmm şekerimmm..

sağol iremcim ya sonuç negatif çıkınca altın bulmuş gibi sevindim

seninde netlerdemi problem vardı benimde kk mail adresim neden anlamadım problem yarattı.nasıl gidiyor iremcim diyet yarına hazırmısın

benim de bir süre sistemde kalmam gerekiyordu, onda yurtdışına bağlandığımda net yavaş kalıyo, açılmadı sayfalar bir türlü..

valla artıda çıkmayacağım sanırım, inşallah biraz da olsa ekside çıkarım.. çünkü 2 gündür acayip gaz problemi yaşıyorum yine çok şiştim.. yediklerim de gaz yapacak şeyler değildi, niye böyle oldu anlamadım.. şu anda sırtıma vuruyo ağrısı, gece bir ara omzuma, koluma, sırtıma vurdu.. neyseki şimdi daha iyi..

ayyy alemsiniz valla meyve ile beraber, çok gülüyorum ben size.. grubun neşe kaynakları
frangii açlıktan ne yaptıgımı mı bılıyorum bennn
hello kızlar işlerim bitmio yaaaaa :97::97::84::84:
benımde bıtmıyor ama bugun tatıl ılan ettım hıcbıse yapmıyorum hesap yapmam gereken programı bugun hıc acmadım bıle

ayy ceyce nasıl unutucam ne yapıcam unutamıyorum elbıselerım aklıma gelıyor ama sonrada evdekı bulasıklar utuler aklıma gelıyorr ayy bugun sırf su ev ıslerı yuzunden oglen eve gıtmedım gıtsem rahat durmam yaparım dıye yapsamm bugun cok yorgunum yapmak ıstemıyorum 15 gundur sureklı arazıdeyım ve beynım yoruldu bedenımı hıc saymıyorum bıle

ayy canım gecmıs olsun dıkkat et kenıne papatya rezene cayları ıc rahatlatır bırazcık

iremcim şu nevin çayı çok hoşuma gitti onu yapacaktım bugün ama benim kociş gitmiş kırmızı elma almış onlada olmuyormuş. bu çayı yapalım canım ödem attırıyormuş artık bu hafta yaramazda haftaya p.tesi fln yapıcam bu çayı ben adette olamıyorum ya belki ödem atmama iyi gelir.

meyveeeee çalışamıyorumm aclıktan ıs yapasım bılemm gelmedı sımdık elma yesem benı aksam 6:30 a kadar tutarmı dersınn ayy 6:30 yersemde sabaha kadar nasıl durucam hoooff pooff püüff

kızlar ben bugün hiç ii değilim yaa basım da ağrıyor iş yerimiz acayip soğuk kazak forma kırka oturuom ama donuyorum..sıcak sacak cay içeyim bari... siz konusun ben sizi okuyorum bu gün seyirciyim

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

minnoş prenses,narin_nazenin,julia__,meyvenull+,frangipani,ceyce,doga3,

bu seferde hıc zıyaretcı yok acaba gızlı eylem planlarını gözden gecırmeyemı gıttıler

fıtına öncesi sessizlik bu

kızlar ben bugün hiç ii değilim yaa basım da ağrıyor iş yerimiz acayip soğuk kazak forma kırka oturuom ama donuyorum..sıcak sacak cay içeyim bari... siz konusun ben sizi okuyorum bu gün seyirciyim

ıste tamam aclıktan o kızım senın sekerın dustu kesın gıt araogun dıye meyve yee zevcanım bak kotu olma sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…