ayy canım gecmıs olsun dıkkat et kenıne papatya rezene cayları ıc rahatlatır bırazcık
iremcim şu nevin çayı çok hoşuma gitti onu yapacaktım bugün ama benim kociş gitmiş kırmızı elma almış onlada olmuyormuş. bu çayı yapalım canım ödem attırıyormuş artık bu hafta yaramazda haftaya p.tesi fln yapıcam bu çayı ben adette olamıyorum ya belki ödem atmama iyi gelir.
meyveeeee çalışamıyorumm aclıktan ıs yapasım bılemm gelmedı sımdık elma yesem benı aksam 6:30 a kadar tutarmı dersınn ayy 6:30 yersemde sabaha kadar nasıl durucam hoooff pooff püüff
meyve şekerim bence kan şekerin düştü ara öğününüz yokmu kızım git bir elma fln ye
kızlar ben bugün hiç ii değilim yaa basım da ağrıyor iş yerimiz acayip soğuk kazak forma kırka oturuom ama donuyorum..sıcak sacak cay içeyim bari... siz konusun ben sizi okuyorum bu gün seyirciyim
cok sevındım napımmbu ne bee
hee muz yıyımde meyvede benı dovsun muz yasak meyveeayy aç karnına elma beni daha çok acıktırır.. muz falan tok tutar da..
ayy tokum ben öğlen doydum iice canım henüz acıkmadım burası cok soğuk herkes benim gibi üst üste giyiniyor lahana gibiyiz.. sağlık merkezi eski bina olduğundan ısınmıyor..
ayy tokum ben öğlen doydum iice canım henüz acıkmadım burası cok soğuk herkes benim gibi üst üste giyiniyor lahana gibiyiz.. sağlık merkezi eski bina olduğundan ısınmıyor..
elammı yedım ama sımdı dusunuyorum su ıfadedekı gıbın gerı kalanınıda agzıma atsammı dıye
kızlar yarın bir yere kaybolmayın liste düzenlerken bana yardım edeceksiniz ben nasıl yapacağımı bile bilmiyorum.
bırıncı olmamız lazım bılıyorsunuzz kızlar ayy ben sımdık karar verdım eve gıdıcem butun bulasıklarımı utumu camasırımı kaldırıcam yenılerını yıkıycamm ohh hem hareket etmıs olurum hemde zaman gecer ıste yemek dusunmemıs olurum sonra en gec 7 ye dogru yumurtalarımı yıycemkı cok acıkmıyım dıyee
korkuttun tabe gelirlermi hııı mettup bilem yazdınToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
minnoş prenses,narin_nazenin,julia__,meyvenull+,frangipani,ceyce,doga3,
bu seferde hıc zıyaretcı yok acaba gızlı eylem planlarını gözden gecırmeyemı gıttıler
amanın kız elden gitti gittttiiiiiii gitttiayy evet yıyıuımkdsnk fkşse demı yıyebılırımm dfödmıeüçlçi dımı yıhuhuuhuhu
minnosum bu aksam bende 2 makine camasır yıkıyayım ütülerim var onlarıda yapayım tüm aksam bunlarla uğrasayım hafta sonu evde olmıcam die şimdiden baslım temizliğe hem hareket olur spor yapamasamda..
kızz bırak gecmısı gell hele bı oturakk anlat hele nasıl yaptın ıclı köfteyı namm nammkizlaaaaarrr selllaaaaammben geldim.bugün gec kaldim
cünkü pazar günü camide kermesimiz var.onun icin icli köfte yaptik.ordanda ciktik,Türk magazalarina gittik.kermeste satis yapmak icin esyalar aldik.daha yeni eve geldim.
ama gecmisi merak ediyorum.bakayim neler kaynattiniz.okuyupta geleyim tatlilar:81:
korkuttun tabe gelirlermi hııı mettup bilem yazdın
amanın kız elden gitti gittttiiiiiii gittti
kizlaaaaarrr selllaaaaammben geldim.bugün gec kaldim
cünkü pazar günü camide kermesimiz var.onun icin icli köfte yaptik.ordanda ciktik,Türk magazalarina gittik.kermeste satis yapmak icin esyalar aldik.daha yeni eve geldim.
ama gecmisi merak ediyorum.bakayim neler kaynattiniz.okuyupta geleyim tatlilar:81:
kızz bırak gecmısı gell hele bı oturakk anlat hele nasıl yaptın ıclı köfteyı namm namm
yarın sabah bırıncı olmamız lazımm bak dogaa ona gore yanıı goruryorsun benım dururmumu:90::89::89:
benımde acıktı yaaa gozlerım yerınden cıkmaya basladıhoş geldin azerim
ben kermesleri cok severim
sarmalar içli köfteler mantılar aman allahımm gözlemelerr
düşününce bile karnım acıktıı
haha sesini duymus gibi geldim bak.
gecmis masallah uzun,dedim sonra okurum.sohbet edeyim canli canli demi
icli köfte tarifi istedin,bende hemmmmeen sana tarifimi vereyim.
bak benim KK daki tarifim
http://www.kadinlarkulubu.com/kofteler/215067-icli-kofte-resimli.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?