Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy canım gecmıs olsun dıkkat et kenıne papatya rezene cayları ıc rahatlatır bırazcık

şimdi yeşilçay içiyorum da akşama ben de elma çayından yapıcam, iş çıkışı alışverişe gidicem alırım yeşil elma.. patlamak üzereyimmm :26::26::26:

kızlar yarın allah izin verirse listeyi ben yapıyorum şöyle bomba gibi bir liste hazırlayalımda diğer gruplar kıskançlıktan yağlarını eritsinler

meyve şekerim bence kan şekerin düştü ara öğününüz yokmu kızım git bir elma fln ye

ayy tokum ben öğlen doydum iice canım henüz acıkmadım burası cok soğuk herkes benim gibi üst üste giyiniyor lahana gibiyiz.. sağlık merkezi eski bina olduğundan ısınmıyor..

kızlar ben bugün hiç ii değilim yaa basım da ağrıyor iş yerimiz acayip soğuk kazak forma kırka oturuom ama donuyorum..sıcak sacak cay içeyim bari... siz konusun ben sizi okuyorum bu gün seyirciyim

canım aman hasta falan olma da, dikkat et kendine.. vücut direncini düşürme diyet yapıcam diye, c vitamini falan al..

cok sevındım napımm
ayy aç karnına elma beni daha çok acıktırır.. muz falan tok tutar da..
hee muz yıyımde meyvede benı dovsun muz yasak meyvee
ayy tokum ben öğlen doydum iice canım henüz acıkmadım burası cok soğuk herkes benim gibi üst üste giyiniyor lahana gibiyiz.. sağlık merkezi eski bina olduğundan ısınmıyor..

hemennn bayındırlıga bır yazı yazıyorsunuz ısınamıyoruz dıye en gec 15 gun ıcın gelıyorlar benım gıbı ısınamamısınız hanfendı kazanı sokelım degıselım su duvarları kıralım yalıtım yapalımm kafayı yedım bu ara butun kurum amırlerı duvar yıkma derdınde

aman dikkat et canım kendine bol bol ozaman sıcak bişeyler tüket havalarada baksana bir ay geriden gidiyr ya bildiğin nisan yağmurları yağıyor

kızlar yarın bir yere kaybolmayın liste düzenlerken bana yardım edeceksiniz ben nasıl yapacağımı bile bilmiyorum.

bırıncı olmamız lazım bılıyorsunuzz kızlar ayy ben sımdık karar verdım eve gıdıcem butun bulasıklarımı utumu camasırımı kaldırıcam yenılerını yıkıycamm ohh hem hareket etmıs olurum hemde zaman gecer ıste yemek dusunmemıs olurum sonra en gec 7 ye dogru yumurtalarımı yıycemkı cok acıkmıyım dıyee

minnosum bu aksam bende 2 makine camasır yıkıyayım ütülerim var onlarıda yapayım tüm aksam bunlarla uğrasayım hafta sonu evde olmıcam die şimdiden baslım temizliğe hem hareket olur spor yapamasamda..

kizlaaaaarrr selllaaaaammben geldim.bugün gec kaldim
cünkü pazar günü camide kermesimiz var.onun icin icli köfte yaptik.ordanda ciktik,Türk magazalarina gittik.kermeste satis yapmak icin esyalar aldik.daha yeni eve geldim.

ama gecmisi merak ediyorum.bakayim neler kaynattiniz.okuyupta geleyim tatlilar:81:

korkuttun tabe gelirlermi hııı mettup bilem yazdın
ayy evet yıyıuımkdsnk fkşse demı yıyebılırımm dfödmıeüçlçi dımı yıhuhuuhuhu

amanın kız elden gitti gittttiiiiiii gittti

minnosum bu aksam bende 2 makine camasır yıkıyayım ütülerim var onlarıda yapayım tüm aksam bunlarla uğrasayım hafta sonu evde olmıcam die şimdiden baslım temizliğe hem hareket olur spor yapamasamda..

ayy evet evet meyvem fatmagul baslayana kadar zaman gecer fatmagul baslayıncada onu ızlerım zatenn ondan sonrada uyuurum ınsallahhh yarın cok super bı rakam goruruz kızlar yaa

kızz bırak gecmısı gell hele bı oturakk anlat hele nasıl yaptın ıclı köfteyı namm namm
korkuttun tabe gelirlermi hııı mettup bilem yazdın

amanın kız elden gitti gittttiiiiiii gittti

yarın sabah bırıncı olmamız lazımm bak dogaa ona gore yanıı goruryorsun benım dururmumu:90::89::89:

hoş geldin azerim
ben kermesleri cok severim
sarmalar içli köfteler mantılar aman allahımm gözlemelerr
düşününce bile karnım acıktıı

kızz bırak gecmısı gell hele bı oturakk anlat hele nasıl yaptın ıclı köfteyı namm namm

yarın sabah bırıncı olmamız lazımm bak dogaa ona gore yanıı goruryorsun benım dururmumu:90::89::89:

haha sesini duymus gibi geldim bak.

gecmis masallah uzun,dedim sonra okurum.sohbet edeyim canli canli demi

icli köfte tarifi istedin,bende hemmmmeen sana tarifimi vereyim.

bak benim KK daki tarifim
http://www.kadinlarkulubu.com/kofteler/215067-icli-kofte-resimli.html

tarifin altinda fotosuda var iki tane

Son düzenleme:
hoş geldin azerim
ben kermesleri cok severim
sarmalar içli köfteler mantılar aman allahımm gözlemelerr
düşününce bile karnım acıktıı
benımde acıktı yaaa gozlerım yerınden cıkmaya basladı

aman tanrımmm

kırmızı gulummm kaptanım senden rıca edıyorum azerıye bır suree takımdan uzaklastırma kararaı ıcın oylama yapabılırmıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…