İnşallah cumaya alacağız cuma olmazsa Mayıs tamamdır bu iş
Seni zaten kesin listesine aldımmm ...koruma güzelleribakalım begüm mücverim ne zaman gelecek oraya
İnşallah cumaya alacağız cuma olmazsa Mayıs tamamdır bu işBugün çikolata yedim cısslı akşam sadece süt içeyim diyorum yulaflı başka türlü kurtaramam günü eksiye düşmem gerek
Yoğurt çok doyurmuyor gibi beni doyurur mu kiYoğurt ye bence tatlım ... yoğurt yerine daha çok süt tercih ediyorsun ... yoğurt ye sen yoğurt
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir
4 zeytin
domates salatalık
öglen
tavuk
salata
akşam
3 ymk müsli
200 ml süt
3 kuru erik
3 lt yakın su
2 yeşil çay
1 tk
eve gidince 1 kahve içerim
Ahu060812 1 saat yürüyüş tempolu
Oy anam oy iş bitmez mi yahu
evi temizle yemek yap ütü yap...hadi git kp in odasını temizle(komşuyuz.kv ile konuşmuyor odasını da temizlemiyor)şimdi Damlayı kreşten almaya gidiyorum...geç kaldım oraya bile.. bi de hava çok soğudu birden burada...
Oy anam oy iş bitmez mi yahu
evi temizle yemek yap ütü yap...hadi git kp in odasını temizle(komşuyuz.kv ile konuşmuyor odasını da temizlemiyor)şimdi Damlayı kreşten almaya gidiyorum...geç kaldım oraya bile.. bi de hava çok soğudu birden burada...
Bu hafta biraz enerjinize ihtiyacım var... pilim bitiyor
Güzel olmuş fatma ... akşam sadece çorba olması ..geçtiğimiz günlerin telafisi sanırım .Kaptanım gelmişken menü vereyim inşallah
SABAH
2dlm tam buğday ekmek
Peynir
Zeytin
Yumurta
Domates salatalık maydanoz
ARA
Bir kaç tane çilek
ÖĞLE
kabak çorbası
2dlm tam buğday ekmek
Peynir
AKŞAM
kabak çorbası
ARA
Yoğurt
Y.çay içtim su 2.5 olur
Hayırlı akşamlar
Benim diyet menümden daha güzelBende şuracığa bir menü koyayım ...
Koruma Menüsü
07:00
1 fincan beyaz çay
1 kivi
08:00
1 zencefilli hibiskus çayı
3 kuru kayısı
2 ceviz içi
1 kk peynir
1 köz kırmızı biber limonlu
Maydanoz/tere /dere otu
2 kepekli etimek
11 :00
Sade kahve
4 çiğ badem
biraz kuru üzüm
13:00
1 kase mercimek çorbası
1 dlm kepekli ekmek
Kabak sote kıymalı
Yoğurt
15:00
1 kase yoğurt yaban mersini ve chia ile ...
16:45
Haşlanmış yumurta beyazı ile yeşil salata
2 kaşık domatesli makarna ...
İlerleyen saatlerde tarçınlı yeşil elma rendesi ...
Yatmadan önce beyaz çay ...
Su 2 lt dir ...
Benim diyet menümden daha güzel
Of of ki ne of...yine gözleme pişiriyorum...revamı bu ya?ama bi şey deyim mi artık işgence olmaktan çıktıumrumda deyil neredeyse...çok azcık yeme isteyi var sadece.amaaa yermiyim hiç...güzel karbonsuz bi gün geçirdim...yarın güzel bi eksi görmem şart...
Güzelmiş...benim de bu durumlarda tek silahım tok olmam...bi de leptini düşünmem...yoksa amman bi lokmadan bi şey olmaz der yerdim yarısını...ama çok tokum...nefsim bile istemiyoBu gibi zamanlarda tek düşündüğüm şey ... tadını biliyorum zaten ... çok yedim zamanında ...ve yedikten sonra mutlu olmayı bırak pişmanlıkta duyacağım ... . eee o zaman neden yiyeyim ki
Sen zaten yemezsin eminim de .... yazayım dedim bu anımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?