Ayy ne güzelBahçeye çıkınca giresim gelmiyo yahu bahçeden soğan nane kuzu kulağı maydonoz topladım ilk hasat
Sütlü Nescafe
Yada dondurmabelki bide sütlü cocopops
Bahçeye çıkınca giresim gelmiyo yahu bahçeden soğan nane kuzu kulağı maydonoz topladım ilk hasat
Emret babaammİç sütlü kahveni çekil köşene evlaat .
Ohh misssssss
Eve geldim mantı yaptım
Bende acı kahve ile eşlik ediyorum onlara size bakayım dedim
Onlara mantı da ..sana da kahve de afiyet olsun .
Yapışır o hamurlar mideye ... kahve ne lezzetliiiii
Bugün icmemistim kahvemi , ay hiç cnm istemedi inanki
Celali çok pis yamultasım var begümmm
Melege gitme derken uyuz oldum bende sen yamultmaya kiyamazsan haber et ben hallederim
Sekercikiz ın hepinize selamı var ... ameliyatı çok iyi geçmiş . ağrıları varmış biraz sadece ..olacak tabii o kadar ..her şey yolundaymış yani
Ben az önce soracaktım...acaba nasıl oldu diye.Sekercikiz ın hepinize selamı var ... ameliyatı çok iyi geçmiş . ağrıları varmış biraz sadece ..olacak tabii o kadar ..her şey yolundaymış yani
MENÜ 19.04.2017
kahvaltı
az peynir
mantarlı omlet
maydonoz
ögle
ton balıklı salata
1 peksimet
1 portakal
ara
türk kahvesi, az kuruyemiş,1 hurma
akşam
zeytinyaglı kabak yemeği
dereotlu yoğurt
su : 2000 ml
Geliyorum AhuBahçeye çıkınca giresim gelmiyo yahu bahçeden soğan nane kuzu kulağı maydonoz topladım ilk hasat
Sekercikiz ın hepinize selamı var ... ameliyatı çok iyi geçmiş . ağrıları varmış biraz sadece ..olacak tabii o kadar ..her şey yolundaymış yani
Masumum 15-20dakika kahvaltı zamanı yiyorum 15-20de akşam.bide ikisinin de 4saat sonra leptine geçtiyini hesaplarsak...günün 14-15saatı yağ yakıyorum...A.s Biran önce toparlar inşallah
A.s. inşallah en kısa sürede aramiza dönerSekercikiz ın hepinize selamı var ... ameliyatı çok iyi geçmiş . ağrıları varmış biraz sadece ..olacak tabii o kadar ..her şey yolundaymış yani
Yarın Karnıbahar var yemekte
Ay valla heyecan yaptım Karnıbahar için yazik bana
Yok beee kıyım kıyım kıyarım ... gaddarımdır ben azucuk
Masumum 15-20dakika kahvaltı zamanı yiyorum 15-20de akşam.bide ikisinin de 4saat sonra leptine geçtiyini hesaplarsak...günün 13-14saatı yağ yakıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?