Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ganfield gel canım edelim sohbet işlerim çıktı ondan yazamadım.

şimdi ara öğünü çorbamı yapacaksın sen?
ne ara ogunu canim ya oglen benim icin
kızlar ayy internette bir gariplik vardı, açamadım sayfaları hiç.. sisteme bağlanmam gerektiğinden internet bağlantımı da değiştiremedim, yazamadım ondan size... kaynatmışsınız yine..

hemde ne kaynatmislar sorma oku oku bitmiyor:2:

hoş geldin azerim
ben kermesleri cok severim
sarmalar içli köfteler mantılar aman allahımm gözlemelerr
düşününce bile karnım acıktıı

aynen.mangalda yapilicak.herkeste bir cesit bisey yapicak.ben evdede 60-70 tane icli köfte yapicam.haaa dönerde var,dönerde takicaz

ben her sene esya satisinda görevliyim.takilar,esarplar,ev esyalari falan satiyorum orada.yani yemeklere uzagim

ayy yinede o mangalın dönerin gözlemenin kokusu her yeri sarıyor buram buramm

kizlar sizden cok cok cok cok cok cok cok özür diliyorum.ben dün lapa diyeti yaptim.tamam 500 gram verdim.55,7 oldum.ama bugün yapamadim.camiye gittim diye olmadi.orada kahvalti ettik ve sonra icli köfte yedik,denemek icin.yani bugün lapa diyetim gitti.yarin maalesef artidayim.bugün 55,7 kalirsam yarina 500 gram artidayim.cok üzgünüm................
niye böyle oldu bna anlamadim.biliyorsunuz ben artida 6 ay icinde bir yada iki kere cikmisimdir en fazla.ama metabolizmam sapitti.bogazim sapitti.biseyler oluyor bana.

amaaaaaa 36 beden giyioyrum artik.heheeyyyyyytttt
bugün magazada 36 beden pardesü vardi,spor tarzi,arkadaslar dediler al bunu cok güzel oldu.yani tesellim bu.kendimi böyle kandiricam napiyim.ama haftaya söz size.ne yapcam etcem 55 ten asagiya düsücem

minnosum bu aksam bende 2 makine camasır yıkıyayım ütülerim var onlarıda yapayım tüm aksam bunlarla uğrasayım hafta sonu evde olmıcam die şimdiden baslım temizliğe hem hareket olur spor yapamasamda..

pek hamarat gördüm sizi kızlarr

azeri hoşgeldin ama şimdi böyle içli köfte falan demek ayıp olmuyor mu biraz??
canım çekti haşlama olanından :26:

ama sen böyle güzel yemeklerden bahsedince olmuyo kiii... birden acıktığımı hissettim valla.. öğlen de adam gibi bişey yemedim zaten.. activia mı yesem acaba??

sabah: 1 dilim tam buğday ekmek, dometes, peynir
öğle: yarım kase mercimek çorbası, 1 adet islim kebabının patlıcanı (eti çok kurumuştu yenmiyordu), 2 çatal salata, yarım bardak ayran

anaammm gercektenmı cok sevındımmmmm

tuu tuu masallahhh...

kem gözlereee (ziyaretcılerree )şişşş
tuh tuh tuh iyi gidiyor minnosum...bugunde eve gider gitmez yaticam ki, yarina 2 kiloyu tamamlim ben uyuyunca kilo veriyorum..deli gibi diyet ve spor yapsamda uykuyu yeterince alamyinca gitmiyor kilolar...oyuzden eve gider gitmez yaticam
ayyy sen ne ıs yapıyorsun sekerıtomm hastanede hep sabahcı oglencıyım dıyorsunda merak ettım
canim ben ozel guvenlik gorevlisiyim, ama yaptigim isin guvenlikle bir alakasi yok..bir araba markasinin anabayisinde calisiyorum, resepsiyonluk yaptigim daha cok, telefonlara bakma, yurtdisindan gelenleri toplanti odalarina goturuyorum...isimi seviyorum ama cok stresli olmaya basladi artik, zor geliyor..cunku gunluk enaz 500 telefona bakiyoruzama ona ragmen size yetismeye calisiyorum malum kaptaniz ya
insallah canim hep beraber verecegiz fazlaliklarimizi, sen 55 olunca hayirlisiyla bebegine kavusursun bende kocayi bulurum
canim yazdiklarin okadar hosuma gittiki, neredeyse aynini yasadim ve yasiyorum.ozellikle stres aile sorunu ve ondan sonra aldigin kilolar...buarada bende bir yilda 20 kilo alarak rekor kirmis birisiyim, yani yanliz degilsin simdiden insallah bir yilda aldigimizdan daha fazlasini verecegiz insallah hemde rakjib olarak bu hafta iyi verdim ama haftaya durur kesin..ama bakicaz artik..nezaman kadar rakibiz senlen??? kim once hedefine ulasincaya kadarmi???buarada evlimisin onuda sorim :78::78:
kızlar bu kadar aclıkdan sonra 1. olamazsak hepinizi sıra dayandan geciricem bilesinizz
aynisindan meyvecim cunku bende bugunn acliktan cildiriyorumm:84::84::84: ama yemicemmmm birsey listemin disina cikmak yokkkkkk
günaydııın.....

olsun bebem hiç yoktan iyidiiiir....

günaydııın............

sakın kaçırmaaa......

süpersiiin beni geçtin kııız......
insallah yarina kadar sendedaha guzel sonuclar alisrsin saferanim..yarin kesinlikle birinci olmamiz lazimmm
saol frangicim....bende dun nickini gordum gri olmustu dedim uzaklastirmami aldi nedir...bakalim yarin gelebilecekmi, liste ona aitti cunku:26::26: sen nasilsin frangicim

ayyy oku oku bitmiyor, bende 80de biraktim, takim sakinlesince bakarim yine gecmise yoksa sizi kaciracagim

kizzzz sen ne tarifi veriyorsunnnyarin bir artida cik seni doverim haaadietteyiz biz, zaten aciz ustune birde sen tuz biber ekleme.. kotu ornek olma kizlara.....anlat bakim salata nasil yapilir

efeniiim marulu alirsiinn,kuzu gibin yersiiinnnn.

yav kirmizi napiyim,bende üzülüyorum ama artidayim.anlamiyorum niye böyle oldu.asiri yemedimki.bence reglim bitsin,kilolar sapir sapir gidecek yine bak göreceksin.birde gecen cuma 1,3 verince vücut $okami girdi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…