efeniiim marulu alirsiinn,kuzu gibin yersiiinnnn.
yav kirmizi napiyim,bende üzülüyorum ama artidayim.anlamiyorum niye böyle oldu.asiri yemedimki.bence reglim bitsin,kilolar sapir sapir gidecek yine bak göreceksin.birde gecen cuma 1,3 verince vücut $okami girdi ne
kizlar kim bilgisayrdan iyi anliyor.bir sorum var.benim bilgisayar sabit pc.bu internet kablosunu cikarip laptopa takabiliyormuyum.oluyormu öyle?yoksa önce bir islem falanmi yapmam lazim.yani interneti laptopa kurmam falanmi lazim???:26:
kizlar kim bilgisayrdan iyi anliyor.bir sorum var.benim bilgisayar sabit pc.bu internet kablosunu cikarip laptopa takabiliyormuyum.oluyormu öyle?yoksa önce bir islem falanmi yapmam lazim.yani interneti laptopa kurmam falanmi lazim???:26:
saol frangicim....bende dun nickini gordum gri olmustu dedim uzaklastirmami aldi nedir...bakalim yarin gelebilecekmi, liste ona aitti cunku:26::26: sen nasilsin frangicim
ayyy oku oku bitmiyor, bende 80de biraktim, takim sakinlesince bakarim yine gecmise yoksa sizi kaciracagim
o kablı senın hayatla tek baglantınn onu alıpp ıstersenn dudukluye tak yıne ınternete gırersın
bıse kurmana gerek yok azerıcım oyle calısır tabıkı laptopunda mavı ınternet explorer varsa hemen tak ordan gırebılırsın
yok canim kabloyu takman yeterli, birkac dk icinde internete baglabiliyor hemenwifi kullanirsan ayri tabi
ozaman bence sımdıden denemeler yapıp ogren tatlım yarın bır karısıklık cıkmasın
internetin kablolu mu :97:
azerim teesüf ederim biz burda resmen aç ve bitam dolanalım sen bize köfteler dönerler de zaten zor tutuyoruz kendimizi
:78::78::78::78::78:
iyiyim canım çok sağol.. kızlar şöyle güzel yemeklerden bahsetmeseler daha iyi olacağım ama :)
minnoşum ne denemesi yapcam şekerim bakındım işte paylaşımlara yarın desteğinizi benden esirgemeyin şekerler
çatlamak üzereyimm
bu günde çikolatalı yaş pasta yiyorlarrrayy kactım her yerden wc ye cıktım ama tam ineyim artık dedim merdivenlerin basında 2 tabak pasta gözüme girmez mii
çatlamak üzereyimm
bu günde çikolatalı yaş pasta yiyorlarrrayy kactım her yerden wc ye cıktım ama tam ineyim artık dedim merdivenlerin basında 2 tabak pasta gözüme girmez mii
ceyceycim hosgeldin tatlim..yarin ben ikide burada olurum...ama kizlar eminim sana yardim eder..korkacak birsey yok..kendini bosuna strese sokma..biraz matematik yapacaksin okadar
yemeeeeeeeeeeeeeeeee yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekac oradan, eniyisi hastaneyi terk et
ayy bende cokk acımm ceyce kendımı ıse veremıyorum ıs bılem yapamıyorumm
ganfedd sendemı yapıyorsunn anam bı tek benmı bozdum yaff bugun bozmıycam ama yarın bızım takım bırıncı olucak cunkmm
3 gunde 2 kılomu verdın tatlım bırara musaıt olunca bana yazarmısın bu dıyetı yapabılırım bende
wawwwww sosyete hatun eve masöz gelıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?