Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar kim bilgisayrdan iyi anliyor.bir sorum var.benim bilgisayar sabit pc.bu internet kablosunu cikarip laptopa takabiliyormuyum.oluyormu öyle?yoksa önce bir islem falanmi yapmam lazim.yani interneti laptopa kurmam falanmi lazim???:26:

kiz bari ac kal bugun...enazindan oylelikle artilarin biraz gider..bak acliktan oluyoruz yarin birinci olmak icin aci bize....emeklerimizi bosa cikartma..inana basim donuyor acliktan hemde felaket agriyorrrr...ama vericem bu kilolari..sabrin sonu selam...

kizlar kim bilgisayrdan iyi anliyor.bir sorum var.benim bilgisayar sabit pc.bu internet kablosunu cikarip laptopa takabiliyormuyum.oluyormu öyle?yoksa önce bir islem falanmi yapmam lazim.yani interneti laptopa kurmam falanmi lazim???:26:

o kablı senın hayatla tek baglantınn onu alıpp ıstersenn dudukluye tak yıne ınternete gırersın
bıse kurmana gerek yok azerıcım oyle calısır tabıkı laptopunda mavı ınternet explorer varsa hemen tak ordan gırebılırsın

yok canim kabloyu takman yeterli, birkac dk icinde internete baglabiliyor hemenwifi kullanirsan ayri tabi

iyiyim canım çok sağol.. kızlar şöyle güzel yemeklerden bahsetmeseler daha iyi olacağım ama :)

internetin kablolu mu :97:

yok canim kabloyu takman yeterli, birkac dk icinde internete baglabiliyor hemenwifi kullanirsan ayri tabi

ama olmadi kizlaaar:26:
sabah bir kalktimki esim laptop almis getirmis bana.cok sevindim.hemen kabloyu cikarip taktim.ugrastim ugrastim olmadi.sevincim öldü be.e niye olmadiki o zaman???

azerim teesüf ederim biz burda resmen aç ve bitam dolanalım sen bize köfteler dönerler de zaten zor tutuyoruz kendimizi

iyiyim canım çok sağol.. kızlar şöyle güzel yemeklerden bahsetmeseler daha iyi olacağım ama :)

kizlarrrr size bir yasak daha geldi.....diet tarifleri disinda baska tarifler paylasmak yasak, verecekseniz ozelden verin bakim...yoksa insani cileden cikartiyorsunuz..bak frangim zor durumda kalmis...gel frangicim gel canim, yasla basini kaptaninin koca gogsune, ben sakinlestirim biraz seni

çatlamak üzereyimm
bu günde çikolatalı yaş pasta yiyorlarrr ayy kactım her yerden wc ye cıktım ama tam ineyim artık dedim merdivenlerin basında 2 tabak pasta gözüme girmez mii

çatlamak üzereyimm
bu günde çikolatalı yaş pasta yiyorlarrr ayy kactım her yerden wc ye cıktım ama tam ineyim artık dedim merdivenlerin basında 2 tabak pasta gözüme girmez mii

cıııızzz meyvem onlar cızızzzz tüüühh kaka onlar sen uyma seni yolundan çevirmek isteyenlere yarını düşün

ceyceycim hosgeldin tatlim..yarin ben ikide burada olurum...ama kizlar eminim sana yardim eder..korkacak birsey yok..kendini bosuna strese sokma..biraz matematik yapacaksin okadar

tamam kırmızgülüm ay ne bileyim panikledim birden güzel bir hafta olacak ya karıştırmayayım dedim. ooo matematik benim işim

yok yaw, her isteyene gelebilir...

evet yaklaşık 2 kg, saha önce de anlatmıştım tekrar yazıyım, 3 gün 3 öğün 3 dilim kızarmış ekmek yiyiyosun, üstüne birazcık tereyağı sürme hakkın var, bi de şekersiz çay kahve... bugün 3. günüm, yarın birinciliğimize epey katkım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…