Erken uyanabilsem siftahı yaparım tabiAfiyet olsunnnn ... Cumaya pon ponlarınnnn bol olsunnnn ...tartılmadın da bu hafta ..kalbim güm gümmmm
elimde büyüdün evlat
gelirse yarına ilk gün karın ağrısı şiddeti ve siniri ... gelmezse gelmedi stresi ve siniri yarına benden herhalükarda pon ponların bolluğu hariç tatliş bişey çıkmaz
Çok teşekkürlerrrrhabersizce motive etmişiz ne mutlu ... bu mesajda bizi motive etti .
O tatliş kısmına ben pek girmiyorumdur ama :) yine de çok teşekkürler
Sen siftah yap sabah ...seeen coştur şekerim
Yoğurt , rende elma ..tarçın .. biraz kuru yaban mersini .. 1 kaşık buğday ruşeymi ... nefis kahvaltı ... belki 2-3 çiğ bademde
Begüm için sorumsuz eşini 15 dakika bekleme vaktiAus için akşam yemeği vakti ...
Perşembe perşembe sinirlenme BegüşBegüm için sorumsuz eşini 15 dakika bekleme vakti
Fatma abladan ses gelmiyorsa kopmuştur kesinevet ya o kadar laf atıyorum, bi cevap yazmadı
Hadi hadi sende bahanelere bak senPerşembe perşembe sinirlenme BegüşBurada felaket yağmur yağıyor sucuk olmasam bari kesin bu yağmur şişirir beni ödem yapar
Su çekerim kızHadi hadi sende bahanelere bak sen
Selam canım selam...ne güzel gelişmeler olmuş bak.iyi deyerlendir bunuselam canlaaarr...nasilsiniz? kaptanim yogunlugumdan dolayi gelemiyorum ama diyete tam gaz devam
esimde baslayinca benim icin cok daha kolay oldu yemek yerine hergun koca bir legen salata yapiyorum hergun haslama et yapiyorum birde ciftlige gidip sut aldim kendi yogurdumu kendim yaptimhatta annemin tavsiyesiyle sutu kaynatip bir gece beklettim ve sutun butun kaymagi yuzune cikti bende onu alip oyle mayaladim
sadece spora zamanim olmuyor oda yarin tatile giriyorumiki hafta boyuca insallah su ebru sallinin Skinny jeans dvdsini yapayim diyorum benim kilomun %85i bacaklarimdada
ay bugun tartida eksileri gorunce cok mutlu oldum
Güneş çıkınca da erirsin sen dimi
Dimi amaŞeker miyim eriyimSünger gibi su çekerim ama
evet aynuram simdi emziriyorumya birde daha iyi gidiyor sankiSelam canım selam...ne güzel gelişmeler olmuş bak.iyi deyerlendir bunu
Evet canım bilmezmiyim?!hadi bakalım hayırlısıyla ulaş artık hedefineevet aynuram simdi emziriyorumya birde daha iyi gidiyor sankigecmiste biliyon ne kadar cabalardim gram gram giderdi
insallah canimEvet canım bilmezmiyim?!hadi bakalım hayırlısıyla ulaş artık hedefine
Bilemiyorumki banum misal ben sahura kalkmadan oruç tutmuşlugum çoktur ama akşam istediğimi yediğim tek öğün kilo vermeyi bırak kilo aldırır bana .
Aynura her yemek soguk yenilmiyor mesela çorbalar, sebze yemkleri filan
bizde masada yemek yemek yasak yani heleki ben çok göz önündeyim hiç olmaz
yogun satlere denk gelebilir saat 4
yani şyle yemek saati 12-1 arası yemekhaneye herkes iner yemegini yer
onun dışında yeme şansım yok
hani yemek hanede yemedim kendim yemek getşridm onuda aşagıda yemek zorundayım
yanii malesef ki saatt 1 den sonra yeme şansım yokk
aben abla yapılabilir diyorsun yani bu diyete degil mi
oruç diyetide deniliyor kk da topigide var ama onlar 2 gün istedikleirni yiyip 3 gün 500 kal. alıyorlar degişik bir sistem
ben oldum olası ara ögün sevmedim
ana bunu yapayım diyorum bilemedimmmaeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?