evet mezun olun hamiş kalıyoBu gün aus kaptanımın mezuniyyet karnesini bilgilerini ararken @HIRSIZI ve @asfarovski güzellerimin mezun olduğunu gördüm.o kadar mutlu oldum ki. İkisiyle de baya zorlanmıştık kilo verirken..çok şükür bin şükür...ayyy bide ikisi de hamileymiş ya...hülyayı şimdi gördüm...7.takım mezunları annelik adayları desenize
Ada demişken , adacım 4 günlük sana agır gelse ise demekki sen baya yiyorsun . Ara dediğin o lahana yogurt toplamı 1 tb. Oluyormu ? Oluyorsa o ara değil öğün oluyor sana .ada81 canım sana geçen de yazdım görmedin galiba bence sen araları kaldır dolaba koy.bi de leptini dene...bak bi de ramazanda iyi kilo veriyomuşsun...düşün derim
Hedefime gelirsen yarın arkadaşın bizim için bursadan getirdiği kestane şekerim bekliyiiiiyarın kahvaltıda ne yesem ne yesem, şimdiden düşünmeye başladım
Yok yok yarınımdan memnun kalacağım inşallahDimi amaerimek konusu yaramadı pek...yarına şimdiden yatırım yapıyosun dimiiiii
Bilemiyorumki banum misal ben sahura kalkmadan oruç tutmuşlugum çoktur ama akşam istediğimi yediğim tek öğün kilo vermeyi bırak kilo aldırır bana .
Burda önemli olan erken vakitte yemek sanırım . Yada o topiktekiler farlımı yapıyor bilemedim .
Ben yapamam şahsen oruç dışında uzun soluklu aç kalmak bana göre değil hipom var malum .
Şu an dılardan yeni geldim kurt gibi açım 2 kase ayran aşı yememe ragmen .
Afiyet olsunnnn ... Cumaya pon ponlarınnnn bol olsunnnn ...tartılmadın da bu hafta ..kalbim güm gümmmm
elimde büyüdün evlat
gelirse yarına ilk gün karın ağrısı şiddeti ve siniri ... gelmezse gelmedi stresi ve siniri yarına benden herhalükarda pon ponların bolluğu hariç tatliş bişey çıkmaz
Çok teşekkürlerrrrhabersizce motive etmişiz ne mutlu ... bu mesajda bizi motive etti .
O tatliş kısmına ben pek girmiyorumdur ama :) yine de çok teşekkürler
Sen siftah yap sabah ...seeen coştur şekerim
Yoğurt , rende elma ..tarçın .. biraz kuru yaban mersini .. 1 kaşık buğday ruşeymi ... nefis kahvaltı ... belki 2-3 çiğ bademde
Kızzzlarrrrrr 40 beden spor modeli geniş olmayan pardüsü aldım
Hatun abla sana 42 olur heralde dedi ama 42 yokmuş 40 verdi cuk diye oldu öyle geniş kalıpta değil
5 kilo sonra 38 beden bekle geliyorum 65
SabahEvet canım bilmezmiyim?!hadi bakalım hayırlısıyla ulaş artık hedefine
Evet canim ama yine takimda olacam misafirlerim olacak haftaya ablamlar ve babam gelecek cok kalabalik olacağız bu donemde yemege saatlerim farkli olabilir...eee plan yapildu piknige gideriz falan diye benim metami biliyorsunuz deli gibi dikkat ediyorum ona ragmen 300 -400 gidiyor..simdi misafir oluncada ben spor yapacam hayatta diyemem ...bu durumda arti bile gelebilirim ..sartlamiyorum kendimi yanlis anlaşılmasın kendimi taniyorum ondan dolayi....canım izine mi ayrılıyorsun, sana diyeyim ben her izin döneminde kilo alıp döndüm maalesef
Evet ramazanda iyi kilo veriyorum belki bu sefer arayi kaldirabilirimada81 canım sana geçen de yazdım görmedin galiba bence sen araları kaldır dolaba koy.bi de leptini dene...bak bi de ramazanda iyi kilo veriyomuşsun...düşün derim
Ara dedigim 3 yk yogurt ve 2 yaprak haslanmis lahana...1 hafta sonra degisik şeylerle gelecemAda demişken , adacım 4 günlük sana agır gelse ise demekki sen baya yiyorsun . Ara dediğin o lahana yogurt toplamı 1 tb. Oluyormu ? Oluyorsa o ara değil öğün oluyor sana .
Kilo veriminden memnün değilsen belkide biraz kısmalısın . Tabi Yok memnunum böyle iyi diyorsan no problem
Merhaba herkese bende size katılabilir miyim kızlar
selam canlaaarr...nasilsiniz? kaptanim yogunlugumdan dolayi gelemiyorum ama diyete tam gaz devam
esimde baslayinca benim icin cok daha kolay oldu yemek yerine hergun koca bir legen salata yapiyorum hergun haslama et yapiyorum birde ciftlige gidip sut aldim kendi yogurdumu kendim yaptimhatta annemin tavsiyesiyle sutu kaynatip bir gece beklettim ve sutun butun kaymagi yuzune cikti bende onu alip oyle mayaladim
sadece spora zamanim olmuyor oda yarin tatile giriyorumiki hafta boyuca insallah su ebru sallinin Skinny jeans dvdsini yapayim diyorum benim kilomun %85i bacaklarimdada
ay bugun tartida eksileri gorunce cok mutlu oldum
Bende menümü yazayım gün bitti...
10.00 maydanoz+limon+su+keten tohumu
10.30 2umurta
2kaşık lor
Yeşil çay
15.30 haşlanmış et
2kaşık lor
Yeşil çay
3litre su
3yeşil çay içtim bir tanesini de içicem
Eee bugün böyle inşallah...yarından accccayip umutluyum...
Kızzzlarrrrrr 40 beden spor modeli geniş olmayan pardüsü aldım
Hatun abla sana 42 olur heralde dedi ama 42 yokmuş 40 verdi cuk diye oldu öyle geniş kalıpta değil
5 kilo sonra 38 beden bekle geliyorum 65
Ada demişken , adacım 4 günlük sana agır gelse ise demekki sen baya yiyorsun . Ara dediğin o lahana yogurt toplamı 1 tb. Oluyormu ? Oluyorsa o ara değil öğün oluyor sana .
Kilo veriminden memnün değilsen belkide biraz kısmalısın . Tabi Yok memnunum böyle iyi diyorsan no problem
Sabah
3 yumrta olnutr kasrlı tavada
2 domates
Süzme peynir 4 dilim
1 labne sürülmüş sunta
Yarım dilim tambugday ekmeği
Aksam
4 kaşık eriste
1 tabak yesil fasulye patatesli
Salata 2 turşu
Çay saatim cızlı olucak yazmiyim
İyi olsun da
MENÜ 20.04.2017
kahvaltı
omlet
zeytin
maydonoz
peynir
ara
az kuruyemiş,1 hurma
ögle
zeytinyaglı kabak yemeği
yogurt
akşam
marul
peynir
4 tuzlu kraker
15 fındık
su : 2000 ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?