Bende hiç yapmam huyum değildir de halaya uydumHiiiiiiieşine mi çemkirdinnn hhhiiiç yapmam öyleler hiiç
Canım kendim için kilo vermek istiyorum o ayrı.ama direk perşenbeler bu yarıştayken çokkk önemli...listede olup da perşenbe menüsü kötü olanlara dikkat etmeyenlere çokkk kızıyorum...sanırım kaptanlıktan kalma bi hiss buMerhabalar .... 7.takım olarak kadromuz dolu :)) dilersen katılım alanından diğer takımlara başvuru yapabilirsin ..
Sağlıklı kilo vermeler dilerimmm.
canım yakaladığın motive güzel ..yakasından paçasından tut ve bırakma :))
Menünde güzeldi ... bir akşam çorbasının nasıl bir çorba olduğunu anlamadım ...iyi bir şeydir herhalde:)
Yarın için aynura yazılı pon ponlar mı hazırlasam nebende pek beğendim ... azmine ve bu işi önemsiyor olmana bir daha alkış
42 olurmuşşş peeeeeh .... ablan star bebeğimm deseydin
Canım kişisel gözlemim :) ada da banu da az yiyerek günü kapatıyor evet .. onlar için 4 gün diyeti açlık anlamında zorlamamalı ... ama ikisinde de kahvaltı önemli .. sanırım kahvaltının klasik peynili vs li olmadığı her diyet onlar için işkence:)
şu ana kadar gayet iyi gitmiş ...
Cızları yazma ama paketten çok kendin yap , tatlını kekini her ne ise .
görüyorum altta canım ama yazmıyor ..geçmişi okuyor sanırım ... ya da müthiş hazırlık yapıyor yarına
Perşembe için ve şeri için güzel gayet .
Umarım ovu movu bozmaz keyfimizi bu hafta ...
İşte kızılası bi menü daha...akşam bamya ve pilav...ya şu et soteden yoğurttan yeseydin ya bol bol...suyu bari 2.5yapaydın ya ahum...Menüm kızlar
Sabah
Eki Görüntüle 1985061
Öğlen
Annemlerin kahvaltısından çatalladım domates biber peynir zeytin vs
Akşam
Bamya
2 yk pilav
Et sote
3 yk yoğurt
Su 1,5 spor yok
Hedefime gelirsen yarın arkadaşın bizim için bursadan getirdiği kestane şekerim bekliyiiiigelmezsem yok
Yok yok yarın sürpriz yapacak benceFatma abladan ses gelmiyorsa kopmuştur kesin
Haklısın canım benimde misafir olsa pek diyete konsantre olamıyorumEvet canim ama yine takimda olacam misafirlerim olacak haftaya ablamlar ve babam gelecek cok kalabalik olacağız bu donemde yemege saatlerim farkli olabilir...eee plan yapildu piknige gideriz falan diye benim metami biliyorsunuz deli gibi dikkat ediyorum ona ragmen 300 -400 gidiyor..simdi misafir oluncada ben spor yapacam hayatta diyemem ...bu durumda arti bile gelebilirim ..sartlamiyorum kendimi yanlis anlaşılmasın kendimi taniyorum ondan dolayi....
Listeyi dusununce ne kendimi ne de kaptanımızı strese sokmayayim diye boyle karar aldim....
1 mayista onlar gidecek ben tekrar sıkı bi sekilde araniza donerim liste ne zaman uygun olursa girerim olmasada sorun yok burada sizlerle devam ederim))
Yarın olaaa hayr olaaa...bakalım hangimiz olala yapacak
Hayırlısı canımYarın olaaa hayr olaaa...bakalım hangimiz olala yapacak
Valla kaptanim tarifin benim icin cuk diye oturdu..peynirsiz bi gun benim icin aclik gibi biseyMerhabalar .... 7.takım olarak kadromuz dolu :)) dilersen katılım alanından diğer takımlara başvuru yapabilirsin ..
Menünde güzeldi ... bir akşam çorbasının nasıl bir çorba olduğunu anlamadım ...iyi bir şeydir herhalde:)
Yarın için aynura yazılı pon ponlar mı hazırlasam nebende pek beğendim ... azmine ve bu işi önemsiyor olmana bir daha alkış
Canım kişisel gözlemim :) ada da banu da az yiyerek günü kapatıyor evet .. onlar için 4 gün diyeti açlık anlamında zorlamamalı ... ama ikisinde de kahvaltı önemli .. sanırım kahvaltının klasik peynili vs li olmadığı her diyet onlar için işkence:)
görüyorum altta canım ama yazmıyor ..geçmişi okuyor sanırım ... ya da müthiş hazırlık yapıyor yarına
Ne diyim sağlık olsunYarın kilonu çok merak ediyorum verom
Pek de iyi değildi aslında kaptanim ama.iste erken die bide artık hamisim canım isterse die yedim erişte pattisMerhabalar .... 7.takım olarak kadromuz dolu :)) dilersen katılım alanından diğer takımlara başvuru yapabilirsin ..
Olsun bitanem...sıkma sen canını hamişsin sen...ohh doğur ikinciyide sonra olursun ne güzel 57.sporda yaparsın şekillenir vücut...sonuçta sen güzel bi kiloyla hamile kaldın..miktarlara ve sağlıklı olmasına dikkat.gerisi hall olur...sıkma canını lütfen...listede deyilsin bi kerem...menünün başına hamile menüsü yazki insanlara yalnış örnek olmayasın ...bitti gitti...gerilme sakınnnn.Pek de iyi değildi aslında kaptanim ama.iste erken die bide artık hamisim canım isterse die yedim erişte pattisablam işte paketli nin avantajı bitiyor olması kendim yaparsam git gel yerim tatlıları vs. Bugün ilk lere imza attım. Diyet serüvenim de böylece sonà erdi galiba. Listedeyken ağzıma surmem dediğim şeyleri yedim !!!
Menüm kızlar
Sabah
Eki Görüntüle 1985061
Öğlen
Annemlerin kahvaltısından çatalladım domates biber peynir zeytin vs
Akşam
Bamya
2 yk pilav
Et sote
3 yk yoğurt
Su 1,5 spor yok
Canım kendim için kilo vermek istiyorum o ayrı.ama direk perşenbeler bu yarıştayken çokkk önemli...listede olup da perşenbe menüsü kötü olanlara dikkat etmeyenlere çokkk kızıyorum...sanırım kaptanlıktan kalma bi hiss bu
ekmek olacaksa öğle olup sabah olmasaydı iyiydi saydın .
Dün gelemedim ders çalışmam gerekiyordu :) Bugün de çıkıcam hemen o yüzden ama manümü vereyim :)) Sabaha 63leri görmek istiyorum artık :)
Sabah: 1 hş yumurta,peynir,domates
Ara:1 elma
Öğle: sebze çorbası ve 1 yumurta (neden yumurta bilmiyorum)
Akşam: 2 tavuk but bol bol salata
Pek de iyi değildi aslında kaptanim ama.iste erken die bide artık hamisim canım isterse die yedim erişte pattisablam işte paketli nin avantajı bitiyor olması kendim yaparsam git gel yerim tatlıları vs. Bugün ilk lere imza attım. Diyet serüvenim de böylece sonà erdi galiba. Listedeyken ağzıma surmem dediğim şeyleri yedim !!!
Ausencia kaptanımmm tartı muhteşemmmm...mutlu edeyim seni gece gece.saat daha 10.ve tartılmama tam 12saat var...yatdım yerime.erkenden uyuyayım...bu heycanla uyursam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?