Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım kendim için kilo vermek istiyorum o ayrı.ama direk perşenbeler bu yarıştayken çokkk önemli...listede olup da perşenbe menüsü kötü olanlara dikkat etmeyenlere çokkk kızıyorum...sanırım kaptanlıktan kalma bi hiss bu

Menüm kızlar
Sabah
Eki Görüntüle 1985061
Öğlen
Annemlerin kahvaltısından çatalladım domates biber peynir zeytin vs
Akşam
Bamya
2 yk pilav
Et sote
3 yk yoğurt
Su 1,5 spor yok
İşte kızılası bi menü daha...akşam bamya ve pilav...ya şu et soteden yoğurttan yeseydin ya bol bol...suyu bari 2.5yapaydın ya ahum...

Haklısın canım benimde misafir olsa pek diyete konsantre olamıyorum

Yarın olaaa hayr olaaa...bakalım hangimiz olala yapacak

Valla kaptanim tarifin benim icin cuk diye oturdu..peynirsiz bi gun benim icin aclik gibi bisey ))

Dün gelemedim ders çalışmam gerekiyordu :) Bugün de çıkıcam hemen o yüzden ama manümü vereyim :)) Sabaha 63leri görmek istiyorum artık :)

Sabah: 1 hş yumurta,peynir,domates
Ara:1 elma
Öğle: sebze çorbası ve 1 yumurta (neden yumurta bilmiyorum )
Akşam: 2 tavuk but bol bol salata

Resmen pertim cikti bu kadar yorgunluğun ustune 2 saat gezdik once park sonra avm simdi koltuguma kavustum )) menu yazayim hemen

Pek de iyi değildi aslında kaptanim ama.iste erken die bide artık hamisim canım isterse die yedim erişte pattis ablam işte paketli nin avantajı bitiyor olması kendim yaparsam git gel yerim tatlıları vs. Bugün ilk lere imza attım. Diyet serüvenim de böylece sonà erdi galiba. Listedeyken ağzıma surmem dediğim şeyleri yedim !!!

Olsun bitanem...sıkma sen canını hamişsin sen...ohh doğur ikinciyide sonra olursun ne güzel 57.sporda yaparsın şekillenir vücut...sonuçta sen güzel bi kiloyla hamile kaldın..miktarlara ve sağlıklı olmasına dikkat.gerisi hall olur...sıkma canını lütfen...listede deyilsin bi kerem...menünün başına hamile menüsü yazki insanlara yalnış örnek olmayasın ...bitti gitti...gerilme sakınnnn.

Menüm kızlar
Sabah
Eki Görüntüle 1985061
Öğlen
Annemlerin kahvaltısından çatalladım domates biber peynir zeytin vs
Akşam
Bamya
2 yk pilav
Et sote
3 yk yoğurt
Su 1,5 spor yok

pilav
yarın da regl gelecek şişim dersin
amaaaaa yok 1 kg dedin not aldım ben :)

Benim de genel kızma prensibim :) kaçamaklar . yani metası yavaş verir ayrı .. ama herkesi tanıyorum güzel veren metasına kaçamaklarla artı getiren arkadaş ..üzer beni . liste de bu yüzden önemli derim hep ...kendin için frenleyemediğin zamanlarda takım için arkadaşların için frenleyeceksin kendini .

ekmek olacaksa öğle olup sabah olmasaydı iyiydi saydın .
sandviç ekmek beyaz ekmek bir de değil mi ?

63 lere davetiye yollamışsın menünle ..artık gelmezse onun ayıbı :))

Sağlıkla hayırlısı ile bebeğini al kucağına .. başlarsın yavaş yavaş .. 70 kilo ile doğuma gitsen ... 65 lohusalık demek ... gayet iyi bence .

poğaça iki de kalmış bugün iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…