Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok merak etme tatlim...kizlarda kontrol eder..saolsun frangim matematik seviyor..o da kontrol eder yani..

cemrecim iki kiloya yakinmi verdin sende???gecmise bakamadim, sonra okicam daha ayyyyy insallah yarin birinciyiz kizlaarrrrrr

nev senin bu çayı yapacaktım benim kociş yeşil elma bulamamış gitmiş kırmızı almış onla olurmu bu çay ?
Canım elma çayı da çok sağlıklı elbette ama,yeşil elma ile düdüklüde 7 dakika kaynatılan tarif kadar net sonuç vermiyor.Hanımlar bu akşam ödem attrıcı çay içmeyi unutmayalım.
Rakibemmmmm,vericez inşallah beraberce.Pes etmek yok,kilo verme durdukça yöntemdeğiştiricez,spor arttırıcaz.Canım bekarım ben.Ne garip değil mi;farklı hayatlar,aynı yaşanmışlıklar,aynı gidişat.Ama değişecek herşeyin rengi
Kızlar biberiye yağı sürüp öbeğime,kendimi bir güzel streç filmle paketledim.Şimdi stada yürüyüşe gidiyorum,gelince yazarım.Öpüyorum sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…