cıııızzz meyvem onlar cızızzzz tüüühh kaka onlarsen uyma seni yolundan çevirmek isteyenlere yarını düşün
tamam kırmızgülüm ay ne bileyim panikledim birden güzel bir hafta olacak ya karıştırmayayım dedim. ooo matematik benim işim
kızlar ben kaçar yarın görüşürüz iyi akşamlar.
ayy yemiyorummm yememde o da neymiş ben tartıdaki 57 keyfime değermi
yok yaw, her isteyene gelebilir...
evet yaklaşık 2 kg, saha önce de anlatmıştım tekrar yazıyım, 3 gün 3 öğün 3 dilim kızarmış ekmek yiyiyosun, üstüne birazcık tereyağı sürme hakkın var, bi de şekersiz çay kahve... bugün 3. günüm, yarın birinciliğimize epey katkım olacak
sekerlerrr....nereye kayboldunuzzzzzz:26::26:
yarın kupa kaldırmayı cok istiyorumm
cemrecim iki kiloya yakinmi verdin sende???gecmise bakamadim, sonra okicam dahaayyyyy insallah yarin birinciyiz kizlaarrrrrr
çeyiz topiğinede yazıyorum da ben ondan böyle oluyor gülüm
anladim canim...altta cemre ve ceyceyde gorunuyor ama onlardan ses yok:26::26:
evet öyle bişi olacak yarın :)
ceyce cıktı canım ama hemen ofline olmuyorsun yaa ondan görünüyordur..
hadi hayirlisi bakalim...simdiden yarin alacagimiz sonuclari cok merak ediyorummm
kizlar canim cikti artik, 1de basladim ama telefonlara bakmaktan cenem yoruldu...birde ustune acligin veridigi halsizlik
bende cok merak ediyorum yaa düşünsenize tüm bireyseli dolduruyormusuzz
Canım elma çayı da çok sağlıklı elbette ama,yeşil elma ile düdüklüde 7 dakika kaynatılan tarif kadar net sonuç vermiyor.Hanımlar bu akşam ödem attrıcı çay içmeyi unutmayalım.nev senin bu çayı yapacaktım benim kociş yeşil elma bulamamış gitmiş kırmızı almış onla olurmu bu çay ?
canim yazdiklarin okadar hosuma gittiki, neredeyse aynini yasadim ve yasiyorum.ozellikle stres aile sorunu ve ondan sonra aldigin kilolar...buarada bende bir yilda 20 kilo alarak rekor kirmis birisiyim, yani yanliz degilsinsimdiden insallah bir yilda aldigimizdan daha fazlasini verecegiz insallah hemde rakjib olarak bu hafta iyi verdim ama haftaya durur kesin..ama bakicaz artik..nezaman kadar rakibiz senlen??? kim once hedefine ulasincaya kadarmi???buarada evlimisin onuda sorim :78::78:
oyyy gülüm kıyamam ben sanaa
aksama az kaldı canım dinlenirsin bolca bu aksam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?