Bende en çok yiyip sonra da kilo veremedim deyen arkadaşlara kızıyordum.yoksa çaba sarf edip veremeyene bi şey diyemeyiz zaten...bi de söz dinlemeyenler olur.. onları da sopamla kovalardım hep...yani seni çok iyi anlıyorum...umarım yarın birinci oluruz...hepimiz çabası bu yönde olmalı...yüzde 1in üzerinde olmalıııı...pilav
yarın da regl gelecek şişim dersin
amaaaaa yok 1 kg dedin not aldım ben :)
Benim de genel kızma prensibim :) kaçamaklar . yani metası yavaş verir ayrı .. ama herkesi tanıyorum güzel veren metasına kaçamaklarla artı getiren arkadaş ..üzer beni . liste de bu yüzden önemli derim hep ...kendin için frenleyemediğin zamanlarda takım için arkadaşların için frenleyeceksin kendini .
ekmek olacaksa öğle olup sabah olmasaydı iyiydi saydın .
sandviç ekmek beyaz ekmek bir de değil mi ?
63 lere davetiye yollamışsın menünle ..artık gelmezse onun ayıbı :))
Sağlıkla hayırlısı ile bebeğini al kucağına .. başlarsın yavaş yavaş .. 70 kilo ile doğuma gitsen ... 65 lohusalık demek ... gayet iyi bence .
poğaça iki de kalmış bugün iyi :)
Düşün yani bu saatte sabahki kilomdan bile eksideyim.. daha da eksilicem inşallah...ben bile şaşırdım inan...beklemiyordum böyle...inşallah ki yarın seni çok mutlu edicem.İyi geldi valla
Yat yat :))) ödem mödem yapmasın
Düşün yani bu saatte sabahki kilomdan bile eksideyim.. daha da eksilicem inşallah...ben bile şaşırdım inan...beklemiyordum böyle...inşallah ki yarın seni çok mutlu edicem.
bak valla benim öyle bireysel derecede falan gözüm yok inan..takımca bu kadddar kadının içinde 1ci olmak...önemli olan bu...takım olarak birinci olmak...hem gecen hafta o uçuk artılarla gelen takım vardıya onları çokkk merak ediyorum ne yaprılar diye.. her halde bu haftaya yatırımdı o
Canım benim yaaaa çok tatlısın ... ben şöyle pon pon cilalamaya çekileyim ... inşallah uçuk yüzdeler gelmezde çoksende bireysel de derece yaparsın
Afferim ecem.. sakın...ben en son 4de yedim...uçurcaz buraları yarın...yansın kara yağlar...gelsin güzel yüzdeler...Bizimkiler hurma fındık üzüm leblebi götürüyor ben leptinime birşey olmasın diye yemiyorum
Bu arada kaptanım öyle bireysel derece yapacak bi yüzdem olamaz ki...takımım ve kendim için güzel olacak bence.sonuçta bu hafta neler oldu biliyordun.dün bile geçen haftaya nazaran +100düm...
Canım benim yaaaa çok tatlısın ... ben şöyle pon pon cilalamaya çekileyim ... inşallah uçuk yüzdeler gelmezde çoksende bireysel de derece yaparsın
Canım beyaz ama çok küçük bir çeyrektipilav
Benim de genel kızma prensibim :) kaçamaklar . yani metası yavaş verir ayrı .. ama herkesi tanıyorum güzel veren metasına kaçamaklarla artı getiren arkadaş ..üzer beni . liste de bu yüzden önemli derim hep ...kendin için frenleyemediğin zamanlarda takım için arkadaşların için frenleyeceksin kendini .
Sağlıkla hayırlısı ile bebeğini al kucağına .. başlarsın yavaş yavaş .. 70 kilo ile doğuma gitsen ... 65 lohusalık demek ... gayet iyi bence .
YA çok seviyorum seni... aynı bu dusuncelerdeyim dün açlıktan uyuyamayinca böyle yapmayim dedim kalktım labne sürdum sunta ya yedim. . Ha abartsam da ben hamism emzirenim istedgimde kilo verebilenim dimi. Uzulmim. Sağol . Sözlerin altın kiymetinde benim için . TeşekkürlerOlsun bitanem...sıkma sen canını hamişsin sen...ohh doğur ikinciyide sonra olursun ne güzel 57.sporda yaparsın şekillenir vücut...sonuçta sen güzel bi kiloyla hamile kaldın..miktarlara ve sağlıklı olmasına dikkat.gerisi hall olur...sıkma canını lütfen...listede deyilsin bi kerem...menünün başına hamile menüsü yazki insanlara yalnış örnek olmayasın ...bitti gitti...gerilme sakınnnn.
İyi geceler eskapimmm heyecanını paylaşıyorm yarın ola hayrola. Bol eksi geleioooorrrHaydi saat 11e yaklaşıyor...leptinin en güzel çalıştığı aralıklar...karın gurultuları eşliyinde uyuyorum ben...iyi geceler her kese.
Dimi ablam.. tamam.ogluşta 80 lé gittim lohusa 75 idı bun da daha dikkatliyim en azndan şimdi 7. Haftadayim . 12. 16. Haftaya kadar fazla kilo almadan gitme hedefim var . Hayırlsı...pilav
Alıntı nedense sonradan geldi Ecemavi herzaman beklerimPortakal diyeti mefta mı oldu mortim
Geliyorum Ahu
Hadi geçmiş olsun
Acaba etlik şubesinde de var mı kiKızlar Ankara'da diyetisyen arayanlar lokman hekim demet ve Sincan hastanelerinde yaza hazırlık paketi 2 muayene 3 kontrol bütün ölçümler ve de kan tahlilleri 150 olmuş arkadaş 6 aydır gidiyor mesaj geldi telefonuna bende düşünüyorum bakalım yağ kas durumuna
Dün dolmaları yemekten Sonra kim yiyo kim yiyo diye yarış ettirip bebelerin ağzına teptim yoksa bugün de duramazdımKızlaaarperşembe maksimum dikkat uyarı yapmıyormuş gibi gözüküp yapayımmmm
Ahu060812 içimi şişirmeee ...gazozunun Nuri alçosu olurum bak
verdin tabii kiiii ....o dolmaları da yeme bugünnnnn
Aynuram bamya diyetimde sınırsız yediğim bi sebzedir yağsız ve etsizdi 2 yk pilavıda bir dk ekmeğe tekabül ediyo diye yedim kuzum soteyi onsuz yiyemedim sırf pro beni şişiriyo Perşembe tek başına yiyemiyorum malesef.suda dışarlarda olunca az oldu bide sabah annemlerde suları kestiler 500 içip gitmiştim su gelene kadar sıkıştım üstüne ekleyemedimİşte kızılası bi menü daha...akşam bamya ve pilav...ya şu et soteden yoğurttan yeseydin ya bol bol...suyu bari 2.5yapaydın ya ahum...
ne zaman dediiiiimmm kızzz bu hafta regl haftası iddiam baştan yoktu ki bide iki hafta bi kilo vermişim hele bu hafta eksi bir daha imkansız gaptaaannn koşarak getirtme beni karamürselepilav
Alıntı nedense sonradan geldi Ecemavi herzaman beklerim
Acaba etlik şubesinde de var mı ki
Dün dolmaları yemekten Sonra kim yiyo kim yiyo diye yarış ettirip bebelerin ağzına teptim yoksa bugün de duramazdım
Aynuram bamya diyetimde sınırsız yediğim bi sebzedir yağsız ve etsizdi 2 yk pilavıda bir dk ekmeğe tekabül ediyo diye yedim kuzum soteyi onsuz yiyemedim sırf pro beni şişiriyo Perşembe tek başına yiyemiyorum malesef.suda dışarlarda olunca az oldu bide sabah annemlerde suları kestiler 500 içip gitmiştim su gelene kadar sıkıştım üstüne ekleyemedim
Ben çok heyecanlıyım şy an çok açlık hissediyorum abla ama yemicem gerekirse yatar uyurum yememNerdesiniz kızlaaar?yarın cuma...heycan dorukta mı bakalımmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?