Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizimkiler hurma fındık üzüm leblebi götürüyor ben leptinime birşey olmasın diye yemiyorum

Bence 1. olma ihtimalleri var ... her biri aldıklarından 1 kilo verse du bi bakayım ben ...

Dimi ablam.. tamam.ogluşta 80 lé gittim lohusa 75 idı bun da daha dikkatliyim en azndan şimdi 7. Haftadayim . 12. 16. Haftaya kadar fazla kilo almadan gitme hedefim var . Hayırlsı...

aynen hayırlısı ... stres yok.

ne zaman dediiiiimmm kızzz bu hafta regl haftası iddiam baştan yoktu ki bide iki hafta bi kilo vermişim hele bu hafta eksi bir daha imkansız gaptaaannn koşarak getirtme beni karamürsele

geeeeeeel

benimde yarın hem regl ye 4 gün var hem antibiyotik kullanıyorum hergün spor yaptığım için tartılmadımda umarım kilo alm... neyse vazgeçtim umarım bir kilo vermişimdir

işte umutlarımı yeşerten mesajın

Madem regl haftan 2 dolma bi kaşık pilav az yeseydin de 200 300 daha gideydi ahuuuuuuuu

dur bende diyeyim .... kuru üzüm yiyor şu an ... tam elimi uzatıp sonra yok eptin bozulur diyeyim bakayım ne diyecek

Bugün ki menum
Sabah 2bardak ılık su
2dilim kepek ekmeği 1haslanmis yumurta domates salatalık azıcık peynir
Öğle taze fasulye 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı cacık
Ara bir avuç leblebi
Aksam 1kepce mercimek çorbası yoğurt 2 kaşık taze fasulye
Su 2 litre
Spor 1saat yürüyüş Ausencia

Selamlar Ben geldiiiimmm ama menü yazıp kaçıcam çünkü proje ödevim var

Ausencia kaptanım ve diğer arkadaşlarım :

Menüm:
Sabah+Öğle (11.00)

Ekmem yerine bu böreği yedim komşumuz getirmiş yağsız yapmış ..

Ara:
Elma
Şekersiz türk kahvesi
2 tanecik çubuk kraker

Akşam(17.00)
2 tane karnıyarık
Yoğurtlu, cevizli kereviz salatası
1 küçük dilim tb ekmeği (cidden küçüktü)

Ara: (19.00)
1 muz

Şimdi de yeşilçay içicem..

Su: 2.5 litre
Spor: Dershaneye gidip gelirken yaklaşık 3 km yürüdüm.. Hatta biraz geç kalıyodun koştum .

Haaa o mu o mesaj evreneydi kız sana değil

A arselka hoş geldin canım bu şekilde aynen devam ... sen diyet yapınca gayet güzel verebiliyorsunnn . bu şansını değerlendir.

koza16 azıcık büyükmüymüş o börek :))

Ahu060812 yaaaaaa .... çoook tatlı ama bu foto tam daha kızacam sana gortlak koyuyorsun gortlak eşimin köyünde yarusu etrafında tavuklara denir

ecemavi rahat ol canım ... bildirim için bekleriz abla kardeş .. ama sabah tartılmayı unutmayın :)) yiyip tartılmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…