Maç zamanııı başarılar BeşiktAŞK
Bizimkiler hurma fındık üzüm leblebi götürüyor ben leptinime birşey olmasın diye yemiyorum
bak valla benim öyle bireysel derecede falan gözüm yok inan..takımca bu kadddar kadının içinde 1ci olmak...önemli olan bu...takım olarak birinci olmak...hem gecen hafta o uçuk artılarla gelen takım vardıya onları çokkk merak ediyorum ne yaprılar diye.. her halde bu haftaya yatırımdı o
Dimi ablam.. tamam.ogluşta 80 lé gittim lohusa 75 idı bun da daha dikkatliyim en azndan şimdi 7. Haftadayim . 12. 16. Haftaya kadar fazla kilo almadan gitme hedefim var . Hayırlsı...
ne zaman dediiiiimmm kızzz bu hafta regl haftası iddiam baştan yoktu ki bide iki hafta bi kilo vermişim hele bu hafta eksi bir daha imkansız gaptaaannn koşarak getirtme beni karamürsele
benimde yarın hem regl ye 4 gün var hem antibiyotik kullanıyorum hergün spor yaptığım için tartılmadımda umarım kilo alm... neyse vazgeçtim umarım bir kilo vermişimdir
Ay ne güldüm eşime yiyemem ben kuruyemiş yarın tartı günü leptinime birşey olmasın diyorum
leptin de ne diyor
Artık anlattım bence imdada var leptin olayı yer yer çok kilolu değil 2 öğün yer genelde
Bence arkadaşın demet dediği Etlik çünkü demette lokman hekim yok benim bildiğim
Ben yarın geç bildirim yapabilirim.
Özel durumlar hariç 12Bizimde 23 nisan kutlaması var anaokulunda gitmeden bildiririm inş
Saat kaça kadar bildirim yapabiliyoruz
Haaa o mu o mesaj evreneydi kız sana değil
Bence 1. olma ihtimalleri var ... her biri aldıklarından 1 kilo versedu bi bakayım ben ...
aynen hayırlısı ... stres yok.
geeeeeeel
işte umutlarımı yeşerten mesajın
Madem regl haftan 2 dolma bi kaşık pilav az yeseydin de 200 300 daha gideydi ahuuuuuuuu
Özel durumlar hariç 12
Iyi geceler herkese nasılsınız arkadaşlar bir hayli uzak kaldım özledim hepiniziburdan uzak kalınca benim diyet gitti azıcık artiyla geldim geri ama artık burdayım inşallah
Haaa o mu o mesaj evreneydi kız sana değil
Ayyyyy ne tatlılar Maaşallah
Bir an kendimi gördüm yavrular tepede
Ablasının resmini boyamış anladı onunla yarışmaya katılacaktı.ortalik zor durulduKız hani oglandan kurtarinca beni geri arayacaktin
K.k tarihinde izne ayrılıp ya eksi olarak geri dönen var mı çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?