Sanki azıcııkA arselka hoş geldin canımbu şekilde aynen devam ... sen diyet yapınca gayet güzel verebiliyorsunnn . bu şansını değerlendir.
koza16 azıcık büyükmüymüş o börek :))
Ahu060812 yaaaaaa .... çoook tatlı ama bu foto tam daha kızacam sana gortlak koyuyorsun gortlak eşimin köyünde yarusu etrafında tavuklara denir
ecemavi rahat ol canım ... bildirim için bekleriz abla kardeş .. ama sabah tartılmayı unutmayın :)) yiyip tartılmayın .
Ayyy dehşet rüzgar var
Balkon camları takır takır
Evet haklısın canımK.k tarihinde izne ayrılıp ya eksi olarak geri dönen var mı çok merak ettim
Sabahları soğuk suyla duş alicam .butun kaslar kasilip acayip enerji harcaniyormus ve sarı yağ hücreleri kahverengi oluyormus
Var .... kızkardeşin
Onlar senin hayraninyahu bizim takımın ziyaretçi neden çok hep ?
Gizli hayranlık mı ?
Görüyorum da yani :) neyse.
Heeee ne sandın.Yaaa demek eksi döndü
Sabahları soğuk suyla duş alicam .butun kaslar kasilip acayip enerji harcaniyormus ve sarı yağ hücreleri kahverengi oluyormus
Aman deyim soğuk suyla duş alacaz diye zatürre falan olmayın havaların sağı solu belli değil kaptan seninki daha mı tehlikeli bir sıcak bir soğuk hem de kahverengi olunca ne faydası var yağ yağ degil miSabahları soğuk suyla duş alicam .butun kaslar kasilip acayip enerji harcaniyormus ve sarı yağ hücreleri kahverengi oluyormus
Aman deyim soğuk suyla duş alacaz diye zatürre falan olmayın havaların sağı solu belli değil kaptan seninki daha mı tehlikeli bir sıcak bir soğuk hem de kahverengi olunca ne faydası var yağ yağ degil miSabahları soğuk suyla duş alicam .butun kaslar kasilip acayip enerji harcaniyormus ve sarı yağ hücreleri kahverengi oluyormus
Ya aeben de görüyor bende gormek istiyorumyahu bizim takımın ziyaretçisi neden çok hep ?
Gizli hayranlık mı ?
Görüyorum da yani :) neyse.
Banucum kilodan çok sağlık için.kelebekolacam anlat hele şu iki öğünü
Herkes yarın için çok heyecanlı demek kiGizli hayranlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?