Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aman deyim soğuk suyla duş alacaz diye zatürre falan olmayın havaların sağı solu belli değil kaptan seninki daha mı tehlikeli bir sıcak bir soğuk hem de kahverengi olunca ne faydası var yağ yağ degil mi

ben sarısını kahvesini bilmiyorum da kan dolaşımını hızlandırıp , yağ yakımına etkisini biliyorum .
10 15 sn şok soğuk .. sonra normal sıcaklıkta ... 2 şok yetiyor .

İyi akşamlar
Yeni eve girdim eşimle dışardaydık .

Menüm
Sabah , öğle , akşam :
Ayran aşı .
( yeşil mercimek , yarma , karabugday, yogurt , pul biber )

Gece eşime eşlik ettim yarım kase işkembe çorbası

Su 2,5 oldu sanırım

Spor:
Sabah 45 dk. Jillian level 2
Kızılayda baya sıkı yürüdüm aslında

Himmm, bende hiç ara öğünle zayıflamadim 38 kilo verdiğim dönemlerde 3 öğün yedim sonraları iki öğün,

Glisemin endeksi aeben abla sayesinde öğrenmiştim monti diyetine, pko dan bile bu sayede kurtuldum 7 yıldır çok düzgün regli olmamı buna borçluyum. .

Bugün bende biraz araştırdım , yarından itibaren tekrar başlıyorum inşallah bi denemekte fayda var ,

Ama bu kez son ogünüm bira erken olucak

ben sarısını kahvesini bilmiyorum da kan dolaşımını hızlandırıp , yağ yakımına etkisini biliyorum .
10 15 sn şok soğuk .. sonra normal sıcaklıkta ... 2 şok yetiyor .
Zaten vardı sende gizli sırlar eee başka ne yapıyon.tum damar ceperimiz kas ve soğuk suyla kasiliyor.
Adamın biri yabancı bu karısı ve çocukları olmuş o da depresyona girip kendini dağlara sürmüş..
Soğuk dememiş vs.sonra bakmış hiç hasta olmuyor .soguk da daha sağlıklı hatta sonra buzlu suda bekleme rekoru kırmış.
Biz hep yanlış yapıyoruz.zorla yedirip zorla giydiriyoruz bebeleri

Bu gün kulakların çınlamadı mı hiç fatma ?

Bu arada gayet güzel menü .

sen zaten ben bildim bileli 2 ya da 3 öğünsün banu .. aralı menünü çok hatırlamıyorum ...
ve evet saat 1 de yemeğin bitmesi ...
Bence bunun yerine öğle işte yemeyip , 7 kahvaltı ... 7 akşam ... 12 +12 açlık daha mantıklı

gizli sır :)) emin ol ilk paylaşacağım siz olursun da ... inan unutuyorum .

Bir de cidden yediklerimi menülerinizde görmüyorum ki ..

ruşeym ve yaban mersini mesela .. kaç kez dedim daha bir menü de görmedim .

soğuk duş yapın hele ..hastalanmayın da ....

begum75 önemli bi yarış değildi.ama çocuk işte çok ağladı.
Inşallah yarın telafi edeceğiz.
Kahverengi yağlar daha çok enerji harcıyor daha sağlıklılar

Klasik savunma sende yerine koysaydin el altında birakmasaydın diyeydin

Vay gece gezmeleri bana çok uzak bunlar büyuyecekte bizde yaşlanırız o zaman

Bilmiyorumki , bu hafta bi deniyetim bakalım öğlen yemeği sem bütün enerjim biter 1 de yersem enerji bittiği an evde olurum , gerçi bu diyeti uygulayanlar hiç açlık çekmediğibi gayet enerjik olduklarını söylüyorlar okudum da , tabi düzgün beslenenler

2 sene öncesine kadar kömürle isiniyoduk ev yaniyodu,sonra doğalgaz geldi alışmak zor oldu eski sıcağı aradık ama farkettim ki evde herkes daha sağlıklı grip gibi hastalıklara yakalanmadik şimdi sıcak evlerde direk başım ağrıyor

Ay bazen yanlız , kalmak icin odaya gidip kapıyı kapatıyorum dakikasında anne diyen kapının önünde

Geç yatıyorlar ece demek ... yusuf şu an 50. rüyasını görüyor

Dene bakalım banu .. valla senin için ne değişecek çok anlamadan desteklemek istemedim o yüzden deşiyorum ... sen kahvaltını ve iş yerinde yemeğini zaten yiyorsun ... tek fazladan yaptığın 4 gibi aramsı şey yoğurt elma vs... bir tek o kesilince mi işe yarayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…