Aman deyim soğuk suyla duş alacaz diye zatürre falan olmayın havaların sağı solu belli değil kaptan seninki daha mı tehlikeli bir sıcak bir soğuk hem de kahverengi olunca ne faydası var yağ yağ degil mi
Banucum kilodan çok sağlık için.
Ben zaten sık yemeğe ara o güne karşıyım.ama o sistemi oturtmak kolay değil.
Bi kere yediklerinde çok önemli.glisemik indeksi yüksek gıdalar olmamalı.
Bence ara ogünlü sık yemek metabolizmayı bozuyor.
Sürekli kilo al ver yapıyor.
Bugün dr bey tecrübelerini paylaşıma cesaret geldi.
Hem kilo vermiş hem sağlığına kavuşmuş.
Zaten vardı sende gizli sırlar eee başka ne yapıyon.tum damar ceperimiz kas ve soğuk suyla kasiliyor.ben sarısını kahvesini bilmiyorum da kan dolaşımını hızlandırıp , yağ yakımına etkisini biliyorum .
10 15 sn şok soğuk .. sonra normal sıcaklıkta ... 2 şok yetiyor .
Hayırlı akşamlar sevgili takımım Menümü veriyorum
Sahur birkaç hurma
Kuru kayısı
Fındık
İFTAR
3dlm t.buğday ekmek
3 hurma fındık
Çorba
Salata
Ayran
Kıymalı tava
ARA
tarcınlı süt
Y.çay
2.5 lt civarında
Hayırlı akşamlar
Himmm, bende hiç ara öğünle zayıflamadim 38 kilo verdiğim dönemlerde 3 öğün yedim sonraları iki öğün,
Glisemin endeksi aeben aBlack sayesinde öğrenmiştim monti diyetine, pko dan bile bu sayede kurtuldum 7 yıldır çok düzgün regli olmamı buna borçluyum. .
Bugün bende biraz araştırdım , yarından itibaren tekrar başlıyorum inşallah bi denemekte fayda var ,
Ama bu kez son ogünüm bira erken olucak
Zaten vardı sende gizli sırlar eee başka ne yapıyon.tum damar ceperimiz kas ve soğuk suyla kasiliyor.
Adamın biri yabancı bu karısı ve çocukları olmuş o da depresyona girip kendini dağlara sürmüş..
Soğuk dememiş vs.sonra bakmış hiç hasta olmuyor .soguk da daha sağlıklı hatta sonra buzlu suda bekleme rekoru kırmış.
Biz hep yanlış yapıyoruz.zorla yedirip zorla giydiriyoruz bebeleri
begum75 önemli bi yarış değildi.ama çocuk işte çok ağladı.
Inşallah yarın telafi edeceğiz.
Kahverengi yağlar daha çok enerji harcıyor daha sağlıklılar
İyi akşamlar
Yeni eve girdim eşimle dışardaydık .
Menüm
Sabah , öğle , akşam :
Ayran aşı .
( yeşil mercimek , yarma , karabugday, yogurt , pul biber )
Gece eşime eşlik ettim yarım kase işkembe çorbası
Su 2,5 oldu sanırım
Spor:
Sabah 45 dk. Jillian level 2
Kızılayda baya sıkı yürüdüm aslında
Bu gün kulakların çınlamadı mı hiç fatma ?
Bu arada gayet güzel menü .
sen zaten ben bildim bileli 2 ya da 3 öğünsün banu .. aralı menünü çok hatırlamıyorum ...
ve evet saat 1 de yemeğin bitmesi ...
Bence bunun yerine öğle işte yemeyip , 7 kahvaltı ... 7 akşam ... 12 +12 açlık daha mantıklı
Zaten vardı sende gizli sırlar eee başka ne yapıyon.tum damar ceperimiz kas ve soğuk suyla kasiliyor.
Adamın biri yabancı bu karısı ve çocukları olmuş o da depresyona girip kendini dağlara sürmüş..
Soğuk dememiş vs.sonra bakmış hiç hasta olmuyor .soguk da daha sağlıklı hatta sonra buzlu suda bekleme rekoru kırmış.
Biz hep yanlış yapıyoruz.zorla yedirip zorla giydiriyoruz bebeleri
Ay bazen yanlız , kalmak icin odaya gidip kapıyı kapatıyorum dakikasında anne diyen kapının önünde
Bilmiyorumki , bu hafta bi deniyetim bakalım öğlen yemeği sem bütün enerjim biter 1 de yersem enerji bittiği an evde olurum , gerçi bu diyeti uygulayanlar hiç açlık çekmediğibi gayet enerjik olduklarını söylüyorlar okudum da , tabi düzgün beslenenler
Bende yarından itibaren düzenli beslenmeye geçeceğim artık yanlıslarim olursa uyarılara göre duzeltirim bide şu diyetisyen işini zorlayacagim bakalım bu sefer mezun olmak istiyorum
Kepin hazır bile ... sen fırlatılacak yönü seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?