2 sene öncesine kadar kömürle isiniyoduk ev yaniyodu,sonra doğalgaz geldi alışmak zor oldu eski sıcağı aradık ama farkettim ki evde herkes daha sağlıklı grip gibi hastalıklara yakalanmadik şimdi sıcak evlerde direk başım ağrıyor
Geç yatıyorlar ece demek ... yusuf şu an 50. rüyasını görüyor
Dene bakalım banu .. valla senin için ne değişecek çok anlamadan desteklemek istemedim o yüzden deşiyorum ... sen kahvaltını ve iş yerinde yemeğini zaten yiyorsun ... tek fazladan yaptığın 4 gibi aramsı şey yoğurt elma vs... bir tek o kesilince mi işe yarayacak
Hosbuldum kaptanımA arselka hoş geldin canımbu şekilde aynen devam ... sen diyet yapınca gayet güzel verebiliyorsunnn . bu şansını değerlendir.
@koza16 azıcık büyükmüymüş o börek :))
Ahu060812 yaaaaaa .... çoook tatlı ama bu foto tam daha kızacam sana gortlak koyuyorsun gortlak eşimin köyünde yarusu etrafında tavuklara denir
@ecemavi rahat ol canım ... bildirim için bekleriz abla kardeş .. ama sabah tartılmayı unutmayın :)) yiyip tartılmayın .
Hosbuldum canım azıcık artiya geçtim bile ama haftaya kadar gider inşallahBurada da çok rüzgar var fenaa
Nare83 sana katılıyorum bazen eşlerin evde olmaması çok iyi
A arselka hoşgeldin dikkat et artiya geçme
Ahu060812 tavuk çok tatlıymış
@kelebekolacam daktirim yanlislikla resim boyanmış ne yaptın peki yarış maya nasıl katılacak
Hosbuldum canım azıcık artiya geçtim bile ama haftaya kadar gider inşallah
Hosbuldum canımArselka Hoşgeldin nnnnnnn
Allah rahatlık versin canlar. Güzel tartılarımız olsun yarın inşallah ♡♥♡♥
Valla bi kilo bile vermişimdir hop zıpla hop otur nefes tut nefes al huh huhMaç biter aus yatar ...
Centilmence beşiktaştan yana gönlüm izledim ...
Neyse ....
Ahu canım iyi bilirim öyle maç izlemeyi ... tavana tırmanırım ben fener maçlarında.
Hadi bakalım şimdi
Ahu060812 da maçı izlerken 500 gr vermiştir ... gönül rahatlığı ile uyuyayım
Valla bi kilo bile vermişimdir hop zıpla hop otur nefes tut nefes al huh huh
Ay Sonra söz verdiydin oluyo yani gönlüm bi kilo vermiş olmaktan yana demek istedimValla bi kilo bile vermişimdir hop zıpla hop otur nefes tut nefes al huh huh
Ay Sonra söz verdiydin oluyo yani gönlüm bi kilo vermiş olmaktan yana demek istedim
Tabi ki veremedigin kilolarla beni haşat edersin
Aradığınız üyeye ulaşılamıyor, kilo vermek le meşgul
Ablacım kusura bakma bu haftalık ablanı hoş görBen kendimden eminim, bireysel olsa finiste sizi bekliyor olurdum
yarın teselli ederiz sizi
Ben tartı ya bakınca teselli oluyorum saraycam merak etme senAntepia27 ablamdan bir ışık gelse yeteniö r
evet ya o kadar laf atıyorum, bi cevap yazmadı
Veer eski kaptanım da nasıl tanıyor ablasınıFatma abladan ses gelmiyorsa kopmuştur kesin
İyi olsun da
Yok yok yarın sürpriz yapacak bence
Canım merhaba evet hülya ile aynı hafta mezun olduk nana kaptankenBu gün aus kaptanımın mezuniyyet karnesini bilgilerini ararken @HIRSIZI veasfarovski güzellerimin mezun olduğunu gördüm.o kadar mutlu oldum ki. İkisiyle de baya zorlanmıştık kilo verirken..çok şükür bin şükür...ayyy bide ikisi de hamileymiş ya...hülyayı şimdi gördüm...7.takım mezunları annelik adayları desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?