ahhh meyvem nerde.....keske olsa..ne guzel olur..birinci 7.takim..bireysellerdede biz derece almisiz..sahane olurdu..ya kizlarr verdiginiz kilolari biradah yazmayin buraya...takimimizi ziyaret edenler gormesinn
oyle yapicam zaten meyvem..hayirlisiyla bir eve gidim hemen pijamalarimi cekip yataga atlicamm..buarada yarin kilo bildirimi yapmadan kosu bandina binicem. 7.5 km..50 kal oyle verirsemmmmm
Canım elma çayı da çok sağlıklı elbette ama,yeşil elma ile düdüklüde 7 dakika kaynatılan tarif kadar net sonuç vermiyor.Hanımlar bu akşam ödem attrıcı çay içmeyi unutmayalım.
Rakibemmmmm,vericez inşallah beraberce.Pes etmek yok,kilo verme durdukça yöntemdeğiştiricez,spor arttırıcaz.Canım bekarım ben.Ne garip değil mi;farklı hayatlar,aynı yaşanmışlıklar,aynı gidişat.Ama değişecek herşeyin rengi
Kızlar biberiye yağı sürüp öbeğime,kendimi bir güzel streç filmle paketledim.Şimdi stada yürüyüşe gidiyorum,gelince yazarım.Öpüyorum sizleri...
bencede cumaya kadra sır gibi sakalyalım kilolarımızıı
cuma patlatalım bombayı
sekerler ben artık evime geciom hadi öptüm sizi
ayyy spordan sonra ağır cıkarsın canım bak dene sabah kalkınca tartıl spordan sonra tartıl ağır cıkıyor insan spor sonrası
bende cok merak ediyorum yaa düşünsenize tüm bireyseli dolduruyormusuzz
hadi gozun aydin canim ozaman..korkuyu atlattin artikbu arada müjdemi vereyim hamiş fln değilimm akşam test yaptımm sonuç negatif
bende ayniyimm..neyim var neyim yok ortaya koydum bu haftabenim diyet süper gidiyor resmen aç geziyorum derlerya öyle geziyorum. bakalım bu çabamın karşılığını yarın sabah baskülde alacakmıyım?
anladimmmmmm...haftasonu mc menumu dusunuluyor??bende 57 görürsem öyle yaparım minnosum hafta sonu mc menü falan yemem salata yerimm
düzelmiş canım halletmişsin sonundaa
tebrik ediyorum seni canim..insallah hafta sonu misafirlerle sende yaptiklarindan yemezsin..yoksa bosu bosuna onca eziyeti cekersinselam herkese,
ceyce iyi olmuş senin için, gözün aydın...
kırmızıgül, dikkat edicem merak etme.
bugün ekmek dietimin 3. ve son günü, dün çok zorlandım hatta bugün yapmasam mı dedim ama tartıda 56.1 i görünce devam dedim :)
sevgili ziyaretcııı bu sana olan ılk mektubumm
bılıyorum burdasınn gel otur bır yesılcay ıcekk bıse yapak canım .
boylede olmuyorkı sen yalnız ben yalnızz
evet benim saatlerim uymuyo...
3 günden fazla önerilmiyo, göründüğü kadar kolay değil ama, bugün yarım kesme şeker yedim bayılacak gibi oldum korktum. 3 günde 2 kg verdim, bu 3. yapışım. haftasonu misafirlerim var çok güzel mamalar hazırlıyorum, önlemimi alıyım :)
kusura bakmayın ben kimse yok diye yazıp kalktım bilgisayarın başından...
bende nese katmiyormuyumayyy alemsiniz valla meyve ile beraber, çok gülüyorum ben size..grubun neşe kaynakları
ayni durumdayim, surunuyorum resmennn ama hem kendim icin hemde takimimizin gururu icin bozmak yokkkkızlar ben bugün hiç ii değilim yaa basım da ağrıyor iş yerimiz acayip soğuk kazak forma kırka oturuom ama donuyorum..sıcak sacak cay içeyim bari... siz konusun ben sizi okuyorum bu gün seyirciyim
benımde acıktı yaaa gozlerım yerınden cıkmaya basladı
aman tanrımmm
kırmızı gulummm kaptanım senden rıca edıyorum azerıye bır suree takımdan uzaklastırma kararaı ıcın oylama yapabılırmıyız
7 di olsada işten çıksam çok yooruldım
hadi gozun aydin canim ozaman..korkuyu atlattin artik
bende ayniyimm..neyim var neyim yok ortaya koydum bu hafta
anladimmmmmm...haftasonu mc menumu dusunuluyor??
tebrik ediyorum seni canim..insallah hafta sonu misafirlerle sende yaptiklarindan yemezsin..yoksa bosu bosuna onca eziyeti cekersinuzak dur hepsinden
omurluksun yaaa
supersin cemreee
bende nese katmiyormuyumbiliyorum bazen katiyim ama ama
ayni durumdayim, surunuyorum resmennn ama hem kendim icin hemde takimimizin gururu icin bozmak yokkk
bende 9u bekliyorumgozlerim yazilari puslu puslu goruyor resmen :111::111::111:
bende nese katmiyormuyumbiliyorum bazen katiyim ama ama
kızlar bizim odayı resmen bastılar hemen kapatmak zorunda kaldım
saol tatlimEmin ol katı olmak,gevşeklikten daha erdemlidir.Her hedef,bir disiplin gerektirir.En doğrusunu yapıyorsun,kaptan böyle olmalı.Baş nereye giderse,ayaklar da oraya gider diye bir söz vardır.Gerçekten senin disiplinin çok güzel...
sonra görüşürüz uşaklara yemek hazırlıycaam
En zor kilo verme aralığı olarak kabul edilen 50-65 kilo aralığında olan üyelerin %80'i oluşturduğu bir takımda aldığınız derecelerle ve dinamizmle,muhteşem başardığın aşikar.Peygamber Efendimiz(S.A.V)'nin bir hadisi var:''Güttüklerinizden hesap olacaksınız...''şeklinde.Yani doktor hastasından,öğretmen öğrencisinden,başbakan halkından...şeklinde uzar gider.O halde kaptan da takımından binevi.Bu yüzden kaptanlığını çok takdir ediyor ve kamçılanıyorum...saol tatlimkimseyi sikmadan, kirmadan desteklemeye calisiyorum umarim basariyorumdur:18:
En zor kilo verme aralığı olarak kabul edilen 50-65 kilo aralığında olan üyelerin %80'i oluşturduğu bir takımda aldığınız derecelerle ve dinamizmle,muhteşem başardığın aşikar.Peygamber Efendimiz(S.A.V)'nin bir hadisi var:''Güttüklerinizden hesap olacaksınız...''şeklinde.Yani doktor hastasından,öğretmen öğrencisinden,başbakan halkından...şeklinde uzar gider.O halde kaptan da takımından binevi.Bu yüzden kaptanlığını çok takdir ediyor ve kamçılanıyorum...
ayyyyyy cok sevindimm nev'cim..ben bu sozler uzerine simaririm ama:78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?