Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok canım nasıl 3 4 öyün ola bilir ki.diyetteki mantık uzun süreli açlık...onu insanlar kendilerine uyarlamıştır...hani ara yapmadan diyet yapmışlar.ismini if koymuşlar

Cnm bünyeni if karatayda ne farklı 8 saat içinde 3 öğün yiyenler bile var fitekran diye bir site var inceleyebilirsin bundaki amaç 8 saat içinde yiyip o 16 saatte bisiy yememek

Yeşil araba konusunu oylamaya açıyorum araç bakıyorum biliyorsunuz ... bir tane beğendim ama yeşil ... ben burdayım diyor ... ama beğendim
Kaptanım nasıl bir yeşil mesela örnek alsak daha sağlıklı olur Hayırlı olsun inşallah
Günaydın canım şişlik geçer önemli olan kalıcı kilo olmasın ki
Günaydınnnnnnnn

Erkenden uyandım hafta sonu uyuyan diyorümmetiyiz ama nafile
Kalkıp bi kahve biraz peynir yiyeyim
Günaydın Masumum bende hafta sonları erkenden uyananlardanız eğer gece çok geç yatmadıysam en geç 9-10 arası ayaktayım çok özenmişimdir 12-1 ler de uyananlara Bugün tabi işe geldim
Hayırlı sabahlar güzeller

Bu hafta biraz az gelecegim ,mazeretim var efenim ders çalışmam lazım hemde çokkk .
Hayırlı sabahlar canım kolay gelsin bende ders çalışmalıyım fırsat bulursam
Günaydın canım ohh onlara da iyi gelecektir size de iyi gelecektir arada gerek
Günaydın herkese mutlu hafta sonları ♡♡♡
şiştim sanırım regl geliyor

Benimde hala gelmedi ya günleriydi aslında

Takvim 4 gün var diyor ya bakalım. Hayırlısı olsun canım ♡♡♡

Genç ve minnak arkadaşım sen en iyisini yapıyorsun hayat bir defa uykuda harcamamak lazım gerektiği kadar olsa kafi bence

Iyiyim canim bahar temizligiyle ugrasiyom ..kizimda iyi cok şükür ) senin kuzular nasil ?ailenin yanindasin tadini cikar canim iyi gezmeler )

Aynen cnm bende öyleyim 11_12 de kalkmam için sabaha karşı uyumam lazım ama seviyorum ben erken kalkmayı, o yüzden sabahın 6 şunda uyanıp yürümek zorlamiyor beni

Kahvaltimi 09.30 da yaptimmm...oruc basladi leptin icin....saat 16.00 da aksam yemegimi yiyip gunu kapatacam ara hic yapmayacam ) sabah kahvaltim karatay gibi oldu sadece iki yumurtanin birinin sarisini yemedim cevizle yaptim kahvaltimi )

Bende çok sıkı kahvaltı yaptım , planladığım kadar yiyemedim hahaa
Bende bugün 3_4 gibi dışarı cikicaz orada yiyebilirim avm de sınırlı oluyor yenilecek şeyler gerçi ama

Takvim 4 gün var diyor ya bakalım. Hayırlısı olsun canım ♡♡♡
Benim gelmesi gerekiyor ama her zaman ki gibi geçikti kereta
Genç ve minnak arkadaşım sen en iyisini yapıyorsun hayat bir defa uykuda harcamamak lazım gerektiği kadar olsa kafi bence
Evet canım uyku her zaman bulunur değil mi yaşamak gerek dolu dolu
Aynen cnm bende öyleyim 11_12 de kalkmam için sabaha karşı uyumam lazım ama seviyorum ben erken kalkmayı, o yüzden sabahın 6 şunda uyanıp yürümek zorlamiyor beni
Aynen kuzu aynı şekildeyiz
Günaydınnnn .... güzel hafta sonları olsun ... meteoroloji yağmur gösteriyordu ama güzel güneşli bir güne uyandık ...

bakalım planlar ne olacak bugün .. az geçmişe bakayım
Günaydın kaptanım burada da güzel gösteriyor akşama yağmur geliyormuş yağmasın ya bu hafta sonu güzel güneşli bir gün olsun
Kahvaltimi 09.30 da yaptimmm...oruc basladi leptin icin....saat 16.00 da aksam yemegimi yiyip gunu kapatacam ara hic yapmayacam ) sabah kahvaltim karatay gibi oldu sadece iki yumurtanin birinin sarisini yemedim cevizle yaptim kahvaltimi )

Afiyet olsun canım bende sunta ve beyaz peynir yedim eve gittiğimde yaparım sağlam bir kahvaltı

Seninkiler alışık herhalde benimkiler tövbe kalmaz 14 yaşındaki bile bırak geceyi gündüzü bensiz istemez
Küçük bir yere gidip geleyim birkaç saat bile olsa huy yapıyor
Benimkide kalmaz 4 yasunda bazen hafta sonu esime birakip kuafore gidiyorum esim diyor ki durmadan seni soruyor hadi arayalim anneyi diyormus ) bende yapamam seneye anaokula gonderecem sancisi beni aldiii o hazirda ben hazir degilim sanirim

Kaptan huuu bana hele şu ruşeym yaban mersini bide zerdeçalın kullanım alanlarından bilgi verirmisin
Sırlarını açık et hele.kolaymi o kadar kilodan kurtulmak
Elimde zerdeçal var kansere karşı süper koruyucu olduğunu okumuştum sen bir zamanlar ispanaga mı katmıstın pişirirken özelliği kaybolmuyordur ins

Sagol canim saglam bi kahvalti bayagi tok tutuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…