Yok canım nasıl 3 4 öyün ola bilir ki.diyetteki mantık uzun süreli açlık...onu insanlar kendilerine uyarlamıştır...hani ara yapmadan diyet yapmışlar.ismini if koymuşlar
Inşallah tatlımİnşallah canım eminim olacaksın zaten
Sağolasın canım benim seni bekliyorum
Sağol kaptanım zaten çıkmaya niyetim yok hatta 52 rakamını görmeye niyetim var inşallah
Kaptanım nasıl bir yeşil mesela örnek alsak daha sağlıklı olurYeşil araba konusunu oylamaya açıyorumaraç bakıyorum biliyorsunuz ... bir tane beğendim ama yeşil ... ben burdayım diyor ... ama beğendim
Günaydın canım şişlik geçer önemli olan kalıcı kilo olmasın kiGünaydınlar herkese...güzel ve artısız bi haftasonu olsun hepimiz için...bugünler benim de ovulyasyon zamanın...şişe bilirim fena halde. Ama neymiiiş şişkinliklerden korkmuyoruzzzzz.. sonunda pat diye ineceklerrrr...
Günaydın Masumum bende hafta sonları erkenden uyananlardanız eğer gece çok geç yatmadıysam en geç 9-10 arası ayaktayım çok özenmişimdir 12-1 ler de uyananlaraGünaydınnnnnnnn
Erkenden uyandım hafta sonu uyuyan diyorümmetiyiz ama nafile
Kalkıp bi kahve biraz peynir yiyeyim
Hayırlı sabahlar canım kolay gelsin bende ders çalışmalıyım fırsat bulursamHayırlı sabahlar güzeller
Bu hafta biraz az gelecegim ,mazeretim var efenim ders çalışmam lazım hemde çokkk.
Günaydın canım ohh onlara da iyi gelecektir size de iyi gelecektir arada gerekGünaydın güzellikler mutlu haftasonları. Yarın memlekete gidiyoruz nasipse çocukları bırakıp döncez. Sıkıldı çocuklar evde nenemiz var diye pek dışarı çıkartamıyorum, orda annane ve dedeyle hiç evde oturmuyorlar. Ayrı kalcaz yine kuzucuklarımla ama hem benim ruh sağlığım hem onların açısından faydalı oluyor bu kısa ayrılıklar
Günaydın herkese mutlu hafta sonları ♡♡♡
şiştim sanırım regl geliyor
Kv 5 ay kadar oldu burda canım kanser tedavisi görüyor. Arasıra azerbaycana gidip geliyorOhhh sende ne güzel kendine vakit ayırırsın.nene derken kv mi gelmiş?
Biri 4,5 yaşında, biri 33 aylık canımkuzular kaç yaşında
Takvim 4 gün var diyor ya bakalım. Hayırlısı olsun canım ♡♡♡Kaptanım nasıl bir yeşil mesela örnek alsak daha sağlıklı olurHayırlı olsun inşallah
Günaydın canım şişlik geçer önemli olan kalıcı kilo olmasın ki
Günaydın Masumum bende hafta sonları erkenden uyananlardanız eğer gece çok geç yatmadıysam en geç 9-10 arası ayaktayım çok özenmişimdir 12-1 ler de uyananlaraBugün tabi işe geldim
Hayırlı sabahlar canım kolay gelsin bende ders çalışmalıyım fırsat bulursam
Günaydın canım ohh onlara da iyi gelecektir size de iyi gelecektir arada gerek
Benimde hala gelmedi ya günleriydi aslında
Seninkiler alışık herhalde benimkiler tövbe kalmaz 14 yaşındaki bile bırak geceyi gündüzü bensiz istemezBiri 4,5 yaşında, biri 33 aylık canım
Genç ve minnak arkadaşım sen en iyisini yapıyorsun hayat bir defa uykuda harcamamak lazım gerektiği kadar olsa kafi benceKaptanım nasıl bir yeşil mesela örnek alsak daha sağlıklı olurHayırlı olsun inşallah
Günaydın Masumum bende hafta sonları erkenden uyananlardanız eğer gece çok geç yatmadıysam en geç 9-10 arası ayaktayım çok özenmişimdir 12-1 ler de uyananlaraBugün tabi işe geldim
Iyiyim canim bahar temizligiyle ugrasiyom ..kizimda iyi cok şükürSağol canım, evet biz de bu sefer hızlı gittik heralde. 6 saatte vardık =) sen nasılsın iyi misin, kızın nasıl
Oyy canım benim, kilomu yeni bildirdim. Net sorunum var. Evde WiFi olduğu halde. Çocuklar açmış farketmemişim, bitti internetim =) bu arada sen birinci olmuşsun sanırım, tebrik ederim bitanem
Bayıldım bu mesaja =)
Ben o 96 yı haftaya görürüm dermişim kaptanımay inşallah inşallah keşke benim olsa
Kaptanım nasıl bir yeşil mesela örnek alsak daha sağlıklı olurHayırlı olsun inşallah
Kahvaltimi 09.30 da yaptimmm...oruc basladi leptin icin....saat 16.00 da aksam yemegimi yiyip gunu kapatacam ara hic yapmayacam) sabah kahvaltim karatay gibi oldu sadece iki yumurtanin birinin sarisini yemedim cevizle yaptim kahvaltimi )
Benim gelmesi gerekiyor ama her zaman ki gibi geçikti keretaTakvim 4 gün var diyor ya bakalım. Hayırlısı olsun canım ♡♡♡
Evet canım uyku her zaman bulunur değil mi yaşamak gerek dolu doluGenç ve minnak arkadaşım sen en iyisini yapıyorsun hayat bir defa uykuda harcamamak lazım gerektiği kadar olsa kafi bence
Aynen kuzu aynı şekildeyizAynen cnm bende öyleyim 11_12 de kalkmam için sabaha karşı uyumam lazım ama seviyorum ben erken kalkmayı, o yüzden sabahın 6 şunda uyanıp yürümek zorlamiyor beni
Günaydın kaptanım burada da güzel gösteriyor akşama yağmur geliyormuş yağmasın ya bu hafta sonu güzel güneşli bir gün olsunGünaydınnnn .... güzel hafta sonları olsun ... meteoroloji yağmur gösteriyordu ama güzel güneşli bir güne uyandık ...
bakalım planlar ne olacak bugün .. az geçmişe bakayım
Kahvaltimi 09.30 da yaptimmm...oruc basladi leptin icin....saat 16.00 da aksam yemegimi yiyip gunu kapatacam ara hic yapmayacam) sabah kahvaltim karatay gibi oldu sadece iki yumurtanin birinin sarisini yemedim cevizle yaptim kahvaltimi )
Günaydınnnn .... güzel hafta sonları olsun ... meteoroloji yağmur gösteriyordu ama güzel güneşli bir güne uyandık ...
bakalım planlar ne olacak bugün .. az geçmişe bakayım
Benimkide kalmaz 4 yasunda bazen hafta sonu esime birakip kuafore gidiyorum esim diyor ki durmadan seni soruyor hadi arayalim anneyi diyormusSeninkiler alışık herhalde benimkiler tövbe kalmaz 14 yaşındaki bile bırak geceyi gündüzü bensiz istemez
Küçük bir yere gidip geleyim birkaç saat bile olsa huy yapıyor
Sagol canim saglam bi kahvalti bayagi tok tutuyor...Benim gelmesi gerekiyor ama her zaman ki gibi geçikti kereta
Evet canım uyku her zaman bulunur değil mi yaşamak gerek dolu dolu
Aynen kuzu aynı şekildeyiz
Günaydın kaptanım burada da güzel gösteriyor akşama yağmur geliyormuş yağmasın ya bu hafta sonu güzel güneşli bir gün olsun
Afiyet olsun canım bende sunta ve beyaz peynir yedim eve gittiğimde yaparım sağlam bir kahvaltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?