Kolay gelsin canim bugun benimde carsi islerim var onlari halledecem azcik daha isim var evde oda biterse ...yarin kadinlarla kahve icerizzzÇamaşır sermaye üşendim akşam keşke serseydim diyorum şimdide kururdu ütü de yapardım, bugün sil supurrr yapayım yarında ütü yaparım birde bantta yürümem lazım bugün
Benimkide kalmaz 4 yasunda bazen hafta sonu esime birakip kuafore gidiyorum esim diyor ki durmadan seni soruyor hadi arayalim anneyi diyormus) bende yapamam seneye anaokula gonderecem sancisi beni aldiii o hazirda ben hazir degilim sanirim
Alışkın değiller aslında sadece 1 defa kayınvalidemin durumundan dolayı 2 ay kadar önce 10 gün kadar kalmışlardı çok mutlu oldular. Annaneyi dedeyi çok fazla seviyorlar, eve gelmek istemediler, sürekli geziyorlar her istedikleri oluyor tabi orda. Şimdi haftaya da kemoterapi alcak kayınvalidem sonrası ağır geçiyor. Hem eşim ve benim için zor oluyor, hem çocuklar için, hem kayınvalidem için. Hepimizin ihtiyacı oluyor biraz molayaSeninkiler alışık herhalde benimkiler tövbe kalmaz 14 yaşındaki bile bırak geceyi gündüzü bensiz istemez
Küçük bir yere gidip geleyim birkaç saat bile olsa huy yapıyor
Allah kolaylık versin yardımcın olsunAlışkın değiller aslında sadece 1 defa kayınvalidemin durumundan dolayı 2 ay kadar önce 10 gün kadar kalmışlardı çok mutlu oldular. Annaneyi dedeyi çok fazla seviyorlar, eve gelmek istemediler, sürekli geziyorlar her istedikleri oluyor tabi orda. Şimdi haftaya da kemoterapi alcak kayınvalidem sonrası ağır geçiyor. Hem eşim ve benim için zor oluyor, hem çocuklar için, hem kayınvalidem için. Hepimizin ihtiyacı oluyor biraz molaya
Kaptan huuu bana hele şu ruşeym yaban mersini bide zerdeçalın kullanım alanlarından bilgi verirmisin
Sırlarını açık et hele.kolaymi o kadar kilodan kurtulmak
Elimde zerdeçal var kansere karşı süper koruyucu olduğunu okumuştum sen bir zamanlar ispanaga mı katmıstın pişirirken özelliği kaybolmuyordur ins
Ooooo hafızaya bak :))
evet tatlım ... ben önceden toz zerdeçal toz zencefil ve tarçını yoğurt ile yerdim .
Diyetisyene gittim ya bir kere ... o bana zencefilin ısıl işlem görünce asıl yağ yakma fonk. olduğunu söyledi.
yaban mersinini dün daktıra foto yollladım . kırmızı ve şekerli olan değil . onu yoğurtla ara öğünde yiyorum hala ... içine bazen elma ya da kivi ya da ananas rendeleyip ezip ...tarçın ve bademle ... hep tatlı ihtiyacı da olmuyor .
yani benim kilolar benim metama göre çizdiğim en mantıklı yol ile gitti.
Karbon akşam yok. bakliyat yok . 6-7 den sonra yeme işi yok ... güne erken ara öğünle başlamak ..sonra kahvaltı ....
Çok ta sırrım yok aslında ... sadece o dönem menü yazdığımdan kızlar iyi bilir .
0 kaçamak .
1 kaşık ucundan aldım bile yazmamışımdır .
Ben dé sunta ve peynir yedim eşimi bekliorum gelsin çok aciktim.Benim gelmesi gerekiyor ama her zaman ki gibi geçikti kereta
Evet canım uyku her zaman bulunur değil mi yaşamak gerek dolu dolu
Aynen kuzu aynı şekildeyiz
Günaydın kaptanım burada da güzel gösteriyor akşama yağmur geliyormuş yağmasın ya bu hafta sonu güzel güneşli bir gün olsun
Afiyet olsun canım bende sunta ve beyaz peynir yedim eve gittiğimde yaparım sağlam bir kahvaltı
Güzeller uyunıp burda olanlara tekrar günaydın ... bende erkenciyim hafta sonu da olsa ... şu an kahvaltı sonrası kahvemle size bakıyorum ...
Bir tek eşim uyuyor halauyanıp yesin içsin çıkarız bizde . Arabayı beğendim evet ama çok yeşil .. wp foto atarım olanlara fikir verin :)
IF konuşulmuş yine sabah sabah :)) daha önce de yazmıştım hatılıyorum o zaman şeri ile banu konuşuyordu bu konuyu yanılmıyorsam .. iki türlü if var ... birinde oruç mantığı ile if .. sadece 2 öğün .... diğerinde 8/16 sistemi(8 saatte yediğini 3 e 4 e böl) .
Şimdi burda konu banunun ne yapacağı ise ... banu zaten 8/16 yapıyordu bugüne kadar ... akşam 4 gibi yazardı son öğününü hep . sabah kahvaltısına kadar da 15 saat neredeyse ... yani banu bu sistemde sen zaten hep if teydin :)
O yüzden yeni bir şey denemekse senin için oruç mantığı ile if olmalı ...
Evet canım en azından akşamı daha hafif atlatmamı sağlıyorSagol canim saglam bi kahvalti bayagi tok tutuyor...
Afiyet olsun canım sunta peynir çok seviyorum ya özellikle tel peynir favorim ama evde bitmişBen dé sunta ve peynir yedim eşimi bekliorum gelsin çok aciktim.buarada hiç olmaz gece midem tansiyon falan bi halleri oldu bana. Sunta labne peynir yedim. Domates le iyi geldi kız. Demek dedim aclik bu hale getrdi. Beni. O an düşündüm ki sağlık çok önemli kilo gene verilir
Yahu şu hava nolur bozmasın bari bugün şu bisikletime kavuşayım. Zaten burası laf eden bi yer hani kadin başına biniyo falan gibilerinden ama ben sallamiom da insan gerilio bakalım yağmur falann yağıp da rezil olmasam bugün çıkarız. . TaBi benim vücut gene kırık dökük olmasa
Günaydın tatlımHayırlı sabahlar hanımlar
saydin78 rakibem bu sabah karışık otlu omlet ve yoğurt yedim. Şimdi kendime sebze çorbası hazırlıyorum. Piştikten sonra sıcak sıcak kavanoza koyarim ve gün aşırı tuketirim. Bunu sırf sürekli protein li yiyip kabız olma ihtimali ne karşı yapıyorum. Arada sebze yemekleri iyi olur. İyi günler. Gün içerisinde gelmeye çalışırım.
Günaydın Begüşüm muhteşem bir hafta sonu geçirirsin inşallahgünaydın kızlarhatta bu saatten sonra tünaydın
ancak fırsat bulup yazabildim mübarek cumartesi değilde pazartesi,iki haftadır pek yoğun
herkes evlerde gezmelerde ben işte ama olsun 5 ten sonra bende özgürümbu akşamdan yada yarın sabahtan gezmeye gidicem
herkese mutlu,huzurlu,bol dinlenmeceli,stres atmalı bir hafta sonu diliyorum
Canım ya...Allah acil şifalar versin inşallah.çok üzüldüm iyi insan bildiyim kadarıyla.sizin için de zor bi dönem.peki doktorlar ne diyor?iyileşir inşallah...vallaha çok üzüldümKv 5 ay kadar oldu burda canım kanser tedavisi görüyor. Arasıra azerbaycana gidip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?