Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çamaşır sermaye üşendim akşam keşke serseydim diyorum şimdide kururdu ütü de yapardım, bugün sil supurrr yapayım yarında ütü yaparım birde bantta yürümem lazım bugün
Kolay gelsin canim bugun benimde carsi islerim var onlari halledecem azcik daha isim var evde oda biterse ...yarin kadinlarla kahve icerizzz )) esime diyorum bi arkadasim boyle demis )) hakli dogru soylemis diyor ne kaldiki herseyi sem yaptin diyor

Güzeller uyunıp burda olanlara tekrar günaydın ... bende erkenciyim hafta sonu da olsa ... şu an kahvaltı sonrası kahvemle size bakıyorum ...

Bir tek eşim uyuyor hala uyanıp yesin içsin çıkarız bizde . Arabayı beğendim evet ama çok yeşil .. wp foto atarım olanlara fikir verin :)

IF konuşulmuş yine sabah sabah :)) daha önce de yazmıştım hatılıyorum o zaman şeri ile banu konuşuyordu bu konuyu yanılmıyorsam .. iki türlü if var ... birinde oruç mantığı ile if .. sadece 2 öğün .... diğerinde 8/16 sistemi(8 saatte yediğini 3 e 4 e böl) .

Şimdi burda konu banunun ne yapacağı ise ... banu zaten 8/16 yapıyordu bugüne kadar ... akşam 4 gibi yazardı son öğününü hep . sabah kahvaltısına kadar da 15 saat neredeyse ... yani banu bu sistemde sen zaten hep if teydin :)
O yüzden yeni bir şey denemekse senin için oruç mantığı ile if olmalı ...

Benimkide kalmaz 4 yasunda bazen hafta sonu esime birakip kuafore gidiyorum esim diyor ki durmadan seni soruyor hadi arayalim anneyi diyormus ) bende yapamam seneye anaokula gonderecem sancisi beni aldiii o hazirda ben hazir degilim sanirim

Sadece doğuma gittiğim dönemlerde ayrı kaldık ondada pek bir zorlandıkları gelince Doğan'dan çok evdekilerde ilgilenmek zorunda kaldım
Hiç unutamıyorum oğlum doğduğunda büyük kızım 4 yaşındaydı hastaneden eve geldiğimde beni annem yikasin diye tutturdu annem ne kadar dil doktuyse ikna edemedi ki anneannesini sever
Sezeryanla halimle sırf kıskançlık olmasın diye yıkamıştım

Seninkiler alışık herhalde benimkiler tövbe kalmaz 14 yaşındaki bile bırak geceyi gündüzü bensiz istemez
Küçük bir yere gidip geleyim birkaç saat bile olsa huy yapıyor
Alışkın değiller aslında sadece 1 defa kayınvalidemin durumundan dolayı 2 ay kadar önce 10 gün kadar kalmışlardı çok mutlu oldular. Annaneyi dedeyi çok fazla seviyorlar, eve gelmek istemediler, sürekli geziyorlar her istedikleri oluyor tabi orda. Şimdi haftaya da kemoterapi alcak kayınvalidem sonrası ağır geçiyor. Hem eşim ve benim için zor oluyor, hem çocuklar için, hem kayınvalidem için. Hepimizin ihtiyacı oluyor biraz molaya

Allah kolaylık versin yardımcın olsun

Ooooo hafızaya bak :))
evet tatlım ... ben önceden toz zerdeçal toz zencefil ve tarçını yoğurt ile yerdim .
Diyetisyene gittim ya bir kere ... o bana zencefilin ısıl işlem görünce asıl yağ yakma fonk. olduğunu söyledi.

yaban mersinini dün daktıra foto yollladım . kırmızı ve şekerli olan değil . onu yoğurtla ara öğünde yiyorum hala ... içine bazen elma ya da kivi ya da ananas rendeleyip ezip ...tarçın ve bademle ... hep tatlı ihtiyacı da olmuyor .

yani benim kilolar benim metama göre çizdiğim en mantıklı yol ile gitti.

Karbon akşam yok. bakliyat yok . 6-7 den sonra yeme işi yok ... güne erken ara öğünle başlamak ..sonra kahvaltı ....
Çok ta sırrım yok aslında ... sadece o dönem menü yazdığımdan kızlar iyi bilir .
0 kaçamak .
1 kaşık ucundan aldım bile yazmamışımdır .

Zerdeçalı pişirerek kullanayim evet yarama parmak bastın ucundan tadına bakmak ben listesi olunca o işi yapıyorum yapmayayim
En azından korumaya kadar

Ben dé sunta ve peynir yedim eşimi bekliorum gelsin çok aciktim. buarada hiç olmaz gece midem tansiyon falan bi halleri oldu bana. Sunta labne peynir yedim. Domates le iyi geldi kız. Demek dedim aclik bu hale getrdi. Beni. O an düşündüm ki sağlık çok önemli kilo gene verilir

Yazdığın iki yöntemde aynı zaten aus
Oruç diyeti şu; haftada 2_ 3 gün 500 kalori alıyorsun ve diğer günler istediğini istediğin öğünde yiyorsun

İF ise; 8/16 20/4 18/6 8_4_6 saatlik yeme süresi diğerleri ise açlık süresi
Oluyor şuan benim yaptığım if oruç sistemi değil yani

Ben 6 gibi yiyordum son ogünümü
12 saatlik bir açlık sürem oluyordu yani. ...

İyi yada kötü bilmiyorum denemek istiyorum ... iyi geleceğini düşünüyorum. ..
Olmazsa başka bir sistem denerim çok zor değil

Yahu şu hava nolur bozmasın bari bugün şu bisikletime kavuşayım. Zaten burası laf eden bi yer hani kadin başına biniyo falan gibilerinden ama ben sallamiom da insan gerilio bakalım yağmur falann yağıp da rezil olmasam bugün çıkarız. . TaBi benim vücut gene kırık dökük olmasa

Sagol canim saglam bi kahvalti bayagi tok tutuyor...
Evet canım en azından akşamı daha hafif atlatmamı sağlıyor
Afiyet olsun canım sunta peynir çok seviyorum ya özellikle tel peynir favorim ama evde bitmişCanım dikkatli ol aç kalma sen can taşıyorsun diyet diye sağlığına etki etmesin

Bence de yağmasın Allahım nolur

Hayırlı sabahlar hanımlar

saydin78 rakibem bu sabah karışık otlu omlet ve yoğurt yedim. Şimdi kendime sebze çorbası hazırlıyorum. Piştikten sonra sıcak sıcak kavanoza koyarim ve gün aşırı tuketirim. Bunu sırf sürekli protein li yiyip kabız olma ihtimali ne karşı yapıyorum. Arada sebze yemekleri iyi olur. İyi günler. Gün içerisinde gelmeye çalışırım.

günaydın kızlar hatta bu saatten sonra tünaydın
ancak fırsat bulup yazabildim mübarek cumartesi değilde pazartesi,iki haftadır pek yoğun
herkes evlerde gezmelerde ben işte ama olsun 5 ten sonra bende özgürümbu akşamdan yada yarın sabahtan gezmeye gidicem
herkese mutlu,huzurlu,bol dinlenmeceli,stres atmalı bir hafta sonu diliyorum

Günaydın tatlım ohhh miss şifa olsun yediğin içtiğin canım ♡ ben eşimle klasik kahvaltı yaptım her hafta sonu olduğu gibi kahvaltı keyfimiz hafta sonları olabiliyor sadece tadını çıkarıyoruz. Öğlen hafif geçiririm yada ara öğün yaparım. Çünkü kahvaltıyı geç yaptık

Günaydın Begüşüm muhteşem bir hafta sonu geçirirsin inşallah

Kv 5 ay kadar oldu burda canım kanser tedavisi görüyor. Arasıra azerbaycana gidip geliyor
Canım ya...Allah acil şifalar versin inşallah.çok üzüldüm iyi insan bildiyim kadarıyla.sizin için de zor bi dönem.peki doktorlar ne diyor?iyileşir inşallah...vallaha çok üzüldümrabbim tedavi sürecinde hepinize sabr versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…