Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltimi 09.30 da yaptimmm...oruc basladi leptin icin....saat 16.00 da aksam yemegimi yiyip gunu kapatacam ara hic yapmayacam ) sabah kahvaltim karatay gibi oldu sadece iki yumurtanin birinin sarisini yemedim cevizle yaptim kahvaltimi )
Ooo bir İFci dahaaa...hadi bakalım...inşallah güzel sonuç alırsın...bende akşam misafirlikde 1ince dilim pizza yemeyi düşündüyüm için kahvaltıda ekmek almadım...

Zencefil için söylediyini anlayamadım kaptanım.nasıl yani ısıl işlemi?

supersin saraycam...bir şey sorucam...sen niye listeye giremiyorsun?kaç zamandır sorucam nedenini umutuyorum

Gerçekten haftasonu ve burada güzel dietlerden beslenmelerden söz etmemiz hepimizin aklında bir planlar olması muhteşem bir şey...aus çok mutlu oluyordur bu mesajları görünce eminim...keşke her birimiz hele de listede olan arkadaşlar hepsinin bir planı bir hedefi olsa...

Afiyet olsun canım. Benim eşim çalışıyor bu gün. Eşim olunca bende kahvaltı uzun tutarım.

supersin saraycam...bir şey sorucam...sen niye listeye giremiyorsun?kaç zamandır sorucam nedenini umutuyorum

59.7 ile ayrılmıştım izine. O kiloya gelince girerim listeye inşallah .

kuzularinannesi canım çok geçmiş olsun

Sağol tatlım hepimize afiyet olsun

Amin canım inşallah. 3 kemoterapi aldı doktor tedaviye %90 olumlu yanıt verdiğini söyledi. İyi olacak inşallah Allah büyük

kimseler gelmemiş
kızlar ben işlerimi hallettim erken çıkan bir araç buldum hemen takıldım peşine 15 dakikaya kadar çıkıcam
eve uğramadan direk gezmeye gidiyorum,yarın akşam geç saatte dönücem
fırsat bulursam gelmeye çalışırım
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…