Ooo bir İFci dahaaa...hadi bakalım...inşallah güzel sonuç alırsın...bende akşam misafirlikde 1ince dilim pizza yemeyi düşündüyüm için kahvaltıda ekmek almadım...Kahvaltimi 09.30 da yaptimmm...oruc basladi leptin icin....saat 16.00 da aksam yemegimi yiyip gunu kapatacam ara hic yapmayacam) sabah kahvaltim karatay gibi oldu sadece iki yumurtanin birinin sarisini yemedim cevizle yaptim kahvaltimi )
Zencefil için söylediyini anlayamadım kaptanım.nasıl yani ısıl işlemi?Ooooo hafızaya bak :))
evet tatlım ... ben önceden toz zerdeçal toz zencefil ve tarçını yoğurt ile yerdim .
Diyetisyene gittim ya bir kere ... o bana zencefilin ısıl işlem görünce asıl yağ yakma fonk. olduğunu söyledi.
yaban mersinini dün daktıra foto yollladım . kırmızı ve şekerli olan değil . onu yoğurtla ara öğünde yiyorum hala ... içine bazen elma ya da kivi ya da ananas rendeleyip ezip ...tarçın ve bademle ... hep tatlı ihtiyacı da olmuyor .
yani benim kilolar benim metama göre çizdiğim en mantıklı yol ile gitti.
Karbon akşam yok. bakliyat yok . 6-7 den sonra yeme işi yok ... güne erken ara öğünle başlamak ..sonra kahvaltı ....
Çok ta sırrım yok aslında ... sadece o dönem menü yazdığımdan kızlar iyi bilir .
0 kaçamak .
1 kaşık ucundan aldım bile yazmamışımdır .
supersin saraycam...bir şey sorucam...sen niye listeye giremiyorsun?kaç zamandır sorucam nedenini umutuyorumHayırlı sabahlar hanımlar
saydin78 rakibem bu sabah karışık otlu omlet ve yoğurt yedim. Şimdi kendime sebze çorbası hazırlıyorum. Piştikten sonra sıcak sıcak kavanoza koyarim ve gün aşırı tuketirim. Bunu sırf sürekli protein li yiyip kabız olma ihtimali ne karşı yapıyorum. Arada sebze yemekleri iyi olur. İyi günler. Gün içerisinde gelmeye çalışırım.
amin canım inşallah hepimiz geçiririzGünaydın Begüşüm muhteşem bir hafta sonu geçirirsin inşallah
Günaydın tatlımohhh miss şifa olsun yediğin içtiğin canım ♡ ben eşimle klasik kahvaltı yaptım her hafta sonu olduğu gibi kahvaltı keyfimiz hafta sonları olabiliyor sadece tadını çıkarıyoruz. Öğlen hafif geçiririm yada ara öğün yaparım. Çünkü kahvaltıyı geç yaptık
supersin saraycam...bir şey sorucam...sen niye listeye giremiyorsun?kaç zamandır sorucam nedenini umutuyorum
Sağol tatlım hepimize afiyet olsunAfiyet olsun canım. Benim eşim çalışıyor bu gün. Eşim olunca bende kahvaltı uzun tutarım.
59.7 ile ayrılmıştım izine. O kiloya gelince girerim listeye inşallah .
kuzularinannesi canım çok geçmiş olsun
Amin canım inşallah. 3 kemoterapi aldı doktor tedaviye %90 olumlu yanıt verdiğini söyledi. İyi olacak inşallah Allah büyükCanım ya...Allah acil şifalar versin inşallah.çok üzüldüm iyi insan bildiyim kadarıyla.sizin için de zor bi dönem.peki doktorlar ne diyor?iyileşir inşallah...vallaha çok üzüldümrabbim tedavi sürecinde hepinize sabr versin
Farkedilmiyor canım bende aklıma gelirse koyuyorum. Tavuğa da katıyorum. Zerdeçallı pilav zaten favorimiz ama cıss tabiSebzeli kırmızı Mercimek çorbasına azcik zerdeçal koydum bakalım bizim gurmeler fark edecek mi
Ben evdeyim. Pazara gidip geldim, komşuda kahve içtim. Çocukları yatırdım oturuyorumHerkesler gezmelerde galiba
Herkesler gezmelerde galiba
ben işyerindeyim ece
haftanın ilk 5 gününden daha yoğun bir gün yaşıyorum
sen napıyosun?
Ben evdeyim. Pazara gidip geldim, komşuda kahve içtim. Çocukları yatırdım oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?