kimseler gelmemiş
kızlar ben işlerimi hallettim erken çıkan bir araç buldum hemen takıldım peşine 15 dakikaya kadar çıkıcam
eve uğramadan direk gezmeye gidiyorum,yarın akşam geç saatte dönücem
fırsat bulursam gelmeye çalışırım
hepinizi öpüyorum
Bu temizlik hiçbir bitmez ya
Sil supurrr, çamaşır as isim bitti bi kahve içiyorum şimdi
Eşim gelince dışarı cikicaz
Ben oturup film izliyorum genelde. Hem dinlenmiş oluyorum hem ses çıkartmıyorum evde fazlaKüçük çocukları olan bir anne için en güzel anlardan biri
Ben böyle durumlarda ne yapacağımı şaşırıyorum ev işimi yapsam bende mı dinlensem buraya mı takilsam
Benim öyle bir anım olmuyor ancak akşam 11 den sonra :)Küçük çocukları olan bir anne için en güzel anlardan biri
Ben böyle durumlarda ne yapacağımı şaşırıyorum ev işimi yapsam bende mı dinlensem buraya mı takilsam
Ben oturup film izliyorum genelde. Hem dinlenmiş oluyorum hem ses çıkartmıyorum evde fazla
Benim öyle bir anım olmuyor ancak akşam 11 den sonra :)
Şuan simitçi de oturuyorum
Her çeşiti var mübarek Ama ben mis gibi çayımı içiyorum
Sefan olsun
Menü güzel bence
Benimkiler den biri4 biri 2 yasında beni.kilerin ikisinin birden uyuduguda nadirdir aksamda gec yatinca zor oluyor
Ben if mi yapiyom karatay mi bilmiyorum ama bisey yapiyom...Ooo bir İFci dahaaa...hadi bakalım...inşallah güzel sonuç alırsın...bende akşam misafirlikde 1ince dilim pizza yemeyi düşündüyüm için kahvaltıda ekmek almadım...
Nare83 nefs terbiyesimi simitçi de çay içmek.
Bugün menu
Sabah 09.30
2 haşlanmış yumurta ( birinin sarisini yemedim )
1 dilim beyaz peynir
4 yesil zeytin
Yesillik
3 ceviz
Aksam 16.00
Tonbalik
Salata
1 avuc antep fistik
2 lt su ve yesil cay icildi....oruc basladi) kahvaltiya kadar findik bile yemem )) bu izin donemimde bunu deniyecemmm bakalim sonuc ne olacak.....
Eki Görüntüle 1985936 Benim 3 küçük te yarın programda görevli onların hazırlıklarını yaptık bugun
Bu minigim çok heyecanlıyım nasıl oyniycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?