suyunun içine tarçın katıp bol bol iç canım, belki iştahını keserKendimi çok kötü hissediyorum, sürekli yeme isteğim varne oluyor bana anlayamıyorum. Regle 3 gün kaldı ondan mı nedendir. Engel olmak istiyorum bu hisse. Beynim neden oyun oynuyor bana
Saraycam bilmiyorum birkaç aydır regl dönemlerinde böyleyimsuyunun içine tarçın katıp bol bol iç canım, belki iştahını keser
kuzum bende hafta sonu o kadar dikkat etmeme rağmen sabitim,
Kendimi çok kötü hissediyorum, sürekli yeme isteğim varne oluyor bana anlayamıyorum. Regle 3 gün kaldı ondan mı nedendir. Engel olmak istiyorum bu hisse. Beynim neden oyun oynuyor bana
ısooo kabusssss
Sende mi if yapıyorsun Begümcüm? Ben şimdi bitirdim yeme işini. Sabah 8de yicem yarın. Böyle olacak değil mi?masum bu sabah bende + idim ama mini minnacık umarım fazla kalmaz
bide bende açlıktanmıdır nedir dün gece dondum dondum
bu arada kafam hala sepet gibi sanırım bu leptin işi beni zorlayacak
korseyi 40 kilo ecede kullanıyo,oda iyi dedi aslında memnun muş,hatta 1 ay sonra ölçü alıp değişiklik varmı diye bakıcak
Kabus gibi Begümümcanım ben 1 kupa süte 1 tatlı kaşığı 3ü bir arada nescafe katıp içiyorum,tatlı isteğimi bazen kesiyor,dene istersen saydin cim
hiç bitmeyen kabuss
sanırım benimki ıf değilmiş,ben leptini salgılatmaya çalışıyorum,hafta sonu yemeği erken kesebildim ama hafta içi biraz zor görünüyor,7 den önce bitmez yeme işi yinede o saatten sonra yemiycemSende mi if yapıyorsun Begümcüm? Ben şimdi bitirdim yeme işini. Sabah 8de yicem yarın. Böyle olacak değil mi?
1 kaşık kat iç derim sade nescafe tatlı iştahına engel olmazama 3 ü bir aradaki şeker kesiyo isteğini dene bak ama 1 tatlı kaşığı yani 1 paket nescafenin 1/3 ünü koycan bide süte koy suya değilKabus gibi Begümümsüte 3 ü bir arada değil de nescafe katıp içeyim tatlı değilde sadece, tatlı tuzlu fark etmiyor. Şu ara tam da lık oldum yaaa
Ayyy o bende de var kuzummm yaaa benimde yaklaştı regl amaa yemiyorumm zor tutuyom kendimiKendimi çok kötü hissediyorum, sürekli yeme isteğim varne oluyor bana anlayamıyorum. Regle 3 gün kaldı ondan mı nedendir. Engel olmak istiyorum bu hisse. Beynim neden oyun oynuyor bana
Sen tutuyorsun ne güzel Delyim. Ben engel olamıyorum bu günlerdeAyyy o bende de var kuzummm yaaa benimde yaklaştı regl amaa yemiyorumm zor tutuyom kendimi
Tamam Begümüm öyle yapayımcanım ben 1 kupa süte 1 tatlı kaşığı 3ü bir arada nescafe katıp içiyorum,tatlı isteğimi bazen kesiyor,dene istersen saydin cim
hiç bitmeyen kabuss
Metformin kullanıyor musun hala Masum?kızlar benimde 5 gün var reglime
çok krizimm yok ama
ahaha valla bugün hamiş reyonuna baktım eski günleri yad ettim.Ayy insallahh. Ama zerre miktar kız hissetmiyorum yaahayırlsı .. Valla ben bi kaç bişi aldım dà. Evde rahatlik ilk şarttı alt üst pijama gibi şeyler aldım geldim. papyonlu falan düğmeli gömlek tarzı seyleri var hiç giydirmedım doğru düzgün. Öylece küçüldü. Rahat değil gibiler.. Ben de yikamadan giydirmem. Kızzz ben dé yazın giymelik alışveriş yapcektim guya. Gene hamis reyonuna talip ben
yeme tabi ama dayanamayıp yersen de çok üzülme.Tamam Begümüm öyle yapayımdeneyeyim
Minnoş kuzucuğun ve ciciş annesi güle güle giyin yenilerinizi ♡♡♡
Tutuyorum Sheryim bir iki aydır böyle. Aşıcam, toparlarım akşama kalmam :)yeme tabi ama dayanamayıp yersen de çok üzülme.
ben o dönemki aşırı yemelerimin kilo yaptığına hiç şahit olmadım. sabit kalırdım en çok.
tabi yemezsen kilo da verirsin bu da bir gerçek.
sen tabi yeme yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?