Masumum inan o ilaç müthiş etkiliyor, iştah azalması yapıyor, şanslısın canım. Kullandığım dönemde tatlıyı bırak midem bulanır yemek yiyemezdimevet cnm içiyorummm
Masumum inan o ilaç müthiş etkiliyor, iştah azalması yapıyor, şanslısın canım. Kullandığım dönemde tatlıyı bırak midem bulanır yemek yiyemezdimbünyem şaştı bu aralar, umuyorum ki düzelecek
Canim benimde carsamba veya persembe bekleniyor regli aynii senin durumundayim deli gibi acim yerken bile acimSen tutuyorsun ne güzel Delyim. Ben engel olamıyorum bu günlerde
Ne güzel adına sevindim canımevet cnm ilaçtan kaynaklı krizz yaşamıyorum
ama canım istemiyor degil tabiki
Adacım su içiyorum, çok içince de midem bulanıyor. Kendimi tutucam, engel olucam akşam da en fazla brokoli salatası çoban salatası yoğurt yiyeceğim günü bu şekilde kapatırım inşallahCanim benimde carsamba veya persembe bekleniyor regli aynii senin durumundayim deli gibi acim yerken bile acim( sicak su iciyorum gecistiriyorum doyma hissim kayboldu ((
Evet benimde oyle oluyor hatta acliktan tansiyonum bile düşüyor yani normalde yedigim seyler bu donemde az mi geliyor vucud daha fazla mi istiyor bilemedim ..... salatalarini boolll tut yogurduda acligi bastırır insallah ..Adacım su içiyorum, çok içince de midem bulanıyor. Kendimi tutucam, engel olucam akşam da en fazla brokoli salatası çoban salatası yoğurt yiyeceğim günü bu şekilde kapatırım inşallah
Kız ben bu mesajı kaçırmışım güle güle giyinin ana kız aslında bende bi gidip denemek istiyorum 42 rahat olur gibi bana ama 40 kapanmaz bende.Evvet lcwden geliyorum.
Beli zar zor kapanan 1 40 beden kot aldım.
Acilen içine girmeliyim.
Kızıma da birkac parca cici aldım.
Asıl begendiklerimi sezon sonuna sakladım. Havalar iyice ısınsın öyle ..
teşekkürler ahucumKız ben bu mesajı kaçırmışım güle güle giyinin ana kız aslında bende bi gidip denemek istiyorum 42 rahat olur gibi bana ama 40 kapanmaz bende.
Nasıl dayanıyorsun banucum? 19 saat aç kalıyorsun. Gerçi ramazanda da dayanıyorsunuz birşekilde ama yine de saatlerin 07:45-16:00 gibi olsa daha rahat olmaz mı? Öğle yemeği saatin var tabi ama yine de öğleden ertesi sabaha kadar yemek yememek zor geldi banaİF DİYETİ 4. GÜN
sabah limonlu su
kahvaltı 07:45
1 yumurta(iki yiycektim ama 1 tane koymuşum )
bol peynir
6 zeytin
marul-maydanoz-kırmızı biber
1 dlm ananas
2 altınbaşak grisini
öglen 13:00
1 kutu tonbalıgı ile salatta büyük kase
1 kase yogurt
3 tam ceviz
3 ymk etli taze fasulye
3 lt yakın su
1 kahve
1 soda
not: şuan hiç açlık yok arkadaşlar cidden
Aleyküm selam cnm voronestemi bebek bekiyor hayırlı olsun hepsine
Ausencia anam bu bluberry midir yabanmersini midir ne pahalıymış.sen kaça aldıydın ki.
Ortak gelir söz konusu olduğu için dedi sanırım ama böyle olursa ben ölene kadar bir şey almayayım
Bu turbo yağ yakıcı formülü dikkatinizi çekerim rakibelerim turbo yağ yakıcı diyorumaç karnına mı yoksa tokmu içeceğiz Ausencia
Dimi dimi
Kapanıyor düğme ama bagirsak düğümlenmesi yaşatacak kadar dar.
İçine girmem lazım maks. 15 günde
öyle zaten kaptancım hemen yediğim belli oluyor
hep aç mı gezecem ya
çok fena bir hafta sonu geçirdim
yorgun yoğun uykusuz
günler hızlı geçiyorda dinlenmeye vakit yok.
hafta sonu tarlaya kamyon gidecek diye tüm hafta sonu
tabi boşluklarda baza dolap lar vs. boşalttım fazlalık ne varsa paketledim
okul tören derken pertim çıktı o şekil işe geldim.
o olumsuz özgüven, ben olumlu özgüvenden hani mutluluk verenden diyorumZaten anlamıştın ya, ama sen bana takıl
@ecemavi turbo yağ yakıcı çaymı didin az önce içtiğimden bahsediyorsun heralde...yemeklerden önce bi bardak diye biliyorum
Vay saman altından turbo yağ yakıcı yürütülüyor muş ya haberimiz yokmuş gibi
Sıkıysa gelsin senin austan haberin varmı
Bakacağız turbo değil süper dizel icsen nafile
Kaptanım ben yokum ama kaç verdim acaba
Güle güle giyin canım sende kızında. 42 beden giyiyorum yıllardır ben de. Bazen indiğim oluyor ama hiç çıktığım olmamıştı.şuan kotlarım sıkıyor üstten bıngıl bıngıl taşıyor yağlarteşekkürler ahucum
bitane kot buldum streç, fena değildi hani, onu aldım. aslında yni sezon larak pahalı geldi ama biraz da motivasyon olur dedim. evet sanırım sende 42 olur, aynı kiloda başka bi kadın denedi aynı kotu, ona olmadı, boyu 159 cm imiş.
bana oldu.
kapadım fermuarı da dügmeyi de ama rahat olmadı şimdi rahat olması için çabalicam.
bu ara dönemi de bu kotla atlatırım diyorum, kot olana kadar da bi kaç bol pantolon var penye filan, onlarla idare ederim.
İF DİYETİ 4. GÜN
sabah limonlu su
kahvaltı 07:45
1 yumurta(iki yiycektim ama 1 tane koymuşum )
bol peynir
6 zeytin
marul-maydanoz-kırmızı biber
1 dlm ananas
2 altınbaşak grisini
öglen 13:00
1 kutu tonbalıgı ile salatta büyük kase
1 kase yogurt
3 tam ceviz
3 ymk etli taze fasulye
3 lt yakın su
1 kahve
1 soda
not: şuan hiç açlık yok arkadaşlar cidden
Aus takımdan izinli olarak gitme sebebim belli. Neden artı ile geldiğim de belliydi. Bu haftaya kadar da artı ya da sabitle hiç gelmedim. Şu an ki durumumla ilgili yaşadıklarımı paylaşmak istedim, aşmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bazen böyle dönemler olabilir hayatta. İştahımı dizginlemeye çalışıyorum. Bahane üretmiyorum. Her bünye bazı dönemlerde farklı tepkiler gösterebilir. Liste benim için önemli daha motive oluyorum, kendimi gerçekten dizginlemeye çalışıyorum. Geçici bir durum bende ki. Yazdıklarımla sizleri sıktı isem kusura bakmayın kaptanım ve takım arkadaşlarımAlıntılarım vardı da ...sonra dönerim onlara .
saydin78 kriz..tutamıyorum kendimi ..iştahım açıldı ... ben bunları kabul etmiyorum .
Yani listeye zorla girmiyorsunuz , listesiz de bir dolu arkadaşımız var ... aynı şekilde menüleri yorumlanıyor , destek görüyor .
Ama listede olmak tutmalı insanı ... tutmuyorsa listede olayım demenin anlamı ne ?
Ya şu takımda okumaktan en rahatsız olduğum şey . Yediğinin içtiğinin günahı sevabı seninle kalmıyor listede olunca ... bunca arkadaş ikili yarışa giriyor vs.. herkesin bir şekilde emeği varken ... iştahım açık tutamıyorum kendimi .. kabul etmiyorum ben . Listeye tekrar girerken bir söz verdin ... listede olunca kendimi tutabiliyorum dedin mi ? dedin ... hala artın varken o yüzden aldık listeye değil mi ?
Bunları yazıyorum ki ... çünkü bu okudukların senin kendini tutabilmen için bu takımın ve benim sana yapabileceğim tek destek. Çünkü bir takımsak ... birbirimizi düşünerek de haraket edeceğiz .
bitane kot buldum streç, fena değildi hani, onu aldım. aslında yni sezon larak pahalı geldi ama biraz da motivasyon olur dedim. evet sanırım sende 42 olur, aynı kiloda başka bi kadın denedi aynı kotu, ona olmadı, boyu 159 cm imiş.
bana oldu.
kapadım fermuarı da dügmeyi de ama rahat olmadı şimdi rahat olması için çabalicam.
bu ara dönemi de bu kotla atlatırım diyorum, kot olana kadar da bi kaç bol pantolon var penye filan, onlarla idare ederim.
Nasıl dayanıyorsun banucum? 19 saat aç kalıyorsun. Gerçi ramazanda da dayanıyorsunuz birşekilde ama yine de saatlerin 07:45-16:00 gibi olsa daha rahat olmaz mı? Öğle yemeği saatin var tabi ama yine de öğleden ertesi sabaha kadar yemek yememek zor geldi bana
Banuuuu bu son notu okuyunca aklıma hep , ben açlık hissetmeden kilo veremiyorum demen geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?