Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet cnm ilaçtan kaynaklı krizz yaşamıyorum
ama canım istemiyor degil tabiki

Sen tutuyorsun ne güzel Delyim. Ben engel olamıyorum bu günlerde
Canim benimde carsamba veya persembe bekleniyor regli aynii senin durumundayim deli gibi acim yerken bile acim ( sicak su iciyorum gecistiriyorum doyma hissim kayboldu ((

Canim benimde carsamba veya persembe bekleniyor regli aynii senin durumundayim deli gibi acim yerken bile acim ( sicak su iciyorum gecistiriyorum doyma hissim kayboldu ((
Adacım su içiyorum, çok içince de midem bulanıyor. Kendimi tutucam, engel olucam akşam da en fazla brokoli salatası çoban salatası yoğurt yiyeceğim günü bu şekilde kapatırım inşallah

Adacım su içiyorum, çok içince de midem bulanıyor. Kendimi tutucam, engel olucam akşam da en fazla brokoli salatası çoban salatası yoğurt yiyeceğim günü bu şekilde kapatırım inşallah
Evet benimde oyle oluyor hatta acliktan tansiyonum bile düşüyor yani normalde yedigim seyler bu donemde az mi geliyor vucud daha fazla mi istiyor bilemedim ..... salatalarini boolll tut yogurduda acligi bastırır insallah ..

Alıntılarım vardı da ...sonra dönerim onlara .

saydin78 kriz..tutamıyorum kendimi ..iştahım açıldı ... ben bunları kabul etmiyorum .
Yani listeye zorla girmiyorsunuz , listesiz de bir dolu arkadaşımız var ... aynı şekilde menüleri yorumlanıyor , destek görüyor .
Ama listede olmak tutmalı insanı ... tutmuyorsa listede olayım demenin anlamı ne ?

Ya şu takımda okumaktan en rahatsız olduğum şey . Yediğinin içtiğinin günahı sevabı seninle kalmıyor listede olunca ... bunca arkadaş ikili yarışa giriyor vs.. herkesin bir şekilde emeği varken ... iştahım açık tutamıyorum kendimi .. kabul etmiyorum ben . Listeye tekrar girerken bir söz verdin ... listede olunca kendimi tutabiliyorum dedin mi ? dedin ... hala artın varken o yüzden aldık listeye değil mi ?

Bunları yazıyorum ki ... çünkü bu okudukların senin kendini tutabilmen için bu takımın ve benim sana yapabileceğim tek destek. Çünkü bir takımsak ... birbirimizi düşünerek de haraket edeceğiz .

İF DİYETİ 4. GÜN
sabah limonlu su

kahvaltı 07:45
1 yumurta(iki yiycektim ama 1 tane koymuşum )
bol peynir
6 zeytin
marul-maydanoz-kırmızı biber
1 dlm ananas
2 altınbaşak grisini

öglen 13:00
1 kutu tonbalıgı ile salatta büyük kase
1 kase yogurt
3 tam ceviz
3 ymk etli taze fasulye

3 lt yakın su
1 kahve
1 soda

not: şuan hiç açlık yok arkadaşlar cidden

Evvet lcwden geliyorum.
Beli zar zor kapanan 1 40 beden kot aldım.
Acilen içine girmeliyim.
Kızıma da birkac parca cici aldım.
Asıl begendiklerimi sezon sonuna sakladım. Havalar iyice ısınsın öyle ..
Kız ben bu mesajı kaçırmışım güle güle giyinin ana kız aslında bende bi gidip denemek istiyorum 42 rahat olur gibi bana ama 40 kapanmaz bende.

yarınki menü
izmir köfte fırında
sebze çorbası(pattesli+havuç+kabak)
makarna
ayran

baya doyurucu yarında
çorba+köfte+ayran şeklinde yaparım

Kız ben bu mesajı kaçırmışım güle güle giyinin ana kız aslında bende bi gidip denemek istiyorum 42 rahat olur gibi bana ama 40 kapanmaz bende.
teşekkürler ahucum
bitane kot buldum streç, fena değildi hani, onu aldım. aslında yni sezon larak pahalı geldi ama biraz da motivasyon olur dedim. evet sanırım sende 42 olur, aynı kiloda başka bi kadın denedi aynı kotu, ona olmadı, boyu 159 cm imiş.
bana oldu.
kapadım fermuarı da dügmeyi de ama rahat olmadı şimdi rahat olması için çabalicam.
bu ara dönemi de bu kotla atlatırım diyorum, kot olana kadar da bi kaç bol pantolon var penye filan, onlarla idare ederim.

Nasıl dayanıyorsun banucum? 19 saat aç kalıyorsun. Gerçi ramazanda da dayanıyorsunuz birşekilde ama yine de saatlerin 07:45-16:00 gibi olsa daha rahat olmaz mı? Öğle yemeği saatin var tabi ama yine de öğleden ertesi sabaha kadar yemek yememek zor geldi bana

Aleyküm selam cnm voronestemi bebek bekiyor hayırlı olsun hepsine

İyisiniz değil mi ? nasıl geçiyor ? kilolar ne alemde ?

Ausencia anam bu bluberry midir yabanmersini midir ne pahalıymış.sen kaça aldıydın ki.

O gün detoks için çok şey aldık aktardan blueberry fiyatını bilmiyorum daktırım ...

Ortak gelir söz konusu olduğu için dedi sanırım ama böyle olursa ben ölene kadar bir şey almayayım

Şöyle ki , eğer ilerde ablaların annemle yaşarken bu evi aldı , annemin desteği ile diye dava açarsa ... elleri boş döner . ama açan çıkıyor , eşimin amcasından biliyorum .
Ablanlarda öyle bir şey yapmaz zaten .
sen kendi payına düşen parayı peşinat yapmışsın , çektiğin üzerine ihtiyaç kredisini de sen ödüyorsun .
Yani hukuken zaten bir sonuç alamazlar da ... vicdanen de rahat olmalısın kuzum

Bu turbo yağ yakıcı formülü dikkatinizi çekerim rakibelerim turbo yağ yakıcı diyorum aç karnına mı yoksa tokmu içeceğiz Ausencia

Aç canım , hatta spordan 1 saat sonra olsa tadından yenmez .

Dimi dimi
Kapanıyor düğme ama bagirsak düğümlenmesi yaşatacak kadar dar.
İçine girmem lazım maks. 15 günde

güle güle kullan ... aman bağırsaklara dikkat :)

Yoğun da olsan , buradan kopma ...her gün menü yazmasan da kilo bildirimini cumaları mutlaka yap pamuğum ...ne zaman ki artı artmış görürüz ki görmeyiz inşallah ... o zaman hemen önleme geçebiliriz her cuma kilonu bilirsek ..

o olumsuz özgüven, ben olumlu özgüvenden hani mutluluk verenden diyorum Zaten anlamıştın ya, ama sen bana takıl

O mutluluktan kaynaklı özgüveni kimse kimseye babasının hayrına hibe etmiyor betülüm , emek istiyor . sende istiyorsan 3 hafta gırtlağını tutup hedefe varacak bu kadar basit ..

@ecemavi turbo yağ yakıcı çaymı didin az önce içtiğimden bahsediyorsun heralde... yemeklerden önce bi bardak diye biliyorum

Oooooo iddialı bir rakip cevabı ...

anammm @DelyDoly bu Ahu060812 ile @ecemavi motor taktırıyormuş.bizim başımız kel mi.gel biz orti onlarda corti ayy yok morti olsun.

Yooook 4 ünüz dişe diş rakipsiniz ... dely den destek almak yooook . 4.lüğü kabullenmemek için bence sıva kolları ...bu 3 ü de çok fena geliyor .... senin tek avantajın artıların :)

Vay saman altından turbo yağ yakıcı yürütülüyor muş ya haberimiz yokmuş gibi

Sıkıysa gelsin senin austan haberin varmı

Bakacağız turbo değil süper dizel icsen nafile

Valla sana aynı zamanda yılın fairplay ödülünü vereceğim :) rakip takım üyesine de 4 gün için tam destek veriyoruz ... böyle de gönlü geniş bir takımız :)))))

Kaptanım ben yokum ama kaç verdim acaba

Şubat sonu kilon yoktur o zaman elimde .. herhalde o yüzden yoksun ... bakmadım geçmişe .. ya da 31 martta kilo bildirmemişsindir . neyse nisan listesinde bakarız sana da ...

Güle güle giyin canım sende kızında. 42 beden giyiyorum yıllardır ben de. Bazen indiğim oluyor ama hiç çıktığım olmamıştı.şuan kotlarım sıkıyor üstten bıngıl bıngıl taşıyor yağlar

Banuuuu bu son notu okuyunca aklıma hep , ben açlık hissetmeden kilo veremiyorum demen geliyor

Aus takımdan izinli olarak gitme sebebim belli. Neden artı ile geldiğim de belliydi. Bu haftaya kadar da artı ya da sabitle hiç gelmedim. Şu an ki durumumla ilgili yaşadıklarımı paylaşmak istedim, aşmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bazen böyle dönemler olabilir hayatta. İştahımı dizginlemeye çalışıyorum. Bahane üretmiyorum. Her bünye bazı dönemlerde farklı tepkiler gösterebilir. Liste benim için önemli daha motive oluyorum, kendimi gerçekten dizginlemeye çalışıyorum. Geçici bir durum bende ki. Yazdıklarımla sizleri sıktı isem kusura bakmayın kaptanım ve takım arkadaşlarım

cnm hayırlı olsun, belinden düşsüün inşallahh

cnm bu İF diyeti 18 saatlik açlık süresi var
ya bilmiyorum banamı abartı geliyor şuan inanki açlık yok
dogru şeyler yediigmde acıkmıyorum
ama bugün iş yeri menüsünü yeseydim dolma ve çorba 3 saat sonra açtım
çalışıyorum ya ben 12-1 arası elif yemek saati sonra yemem mümkn degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…