- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
cok gecmis olsun cabim babana Rabbim sifa versin insallah kotu bisey cikmazBabamın bugün bi göğüs ağrısı vardı tansiyonu da çok yükselince hastaneye gittiler annemle beraber daha gelmediler. Ekg'de kalp krizi gibi durmuyor demişler ama kan tahlili de yapılmış troponin çok az yüksek çıkmış. Kalp krizi gibi durmuyor dense de takip istemişler ve 3 saat sonra tekrar kan tahlili istemişler. Onun sonucu çıkacak kısa süre içinde, eğer troponin aynıysa veya düşmüşse eve gelecekler. Yükselmişse anjiyo olur herhalde. Rabbim yardım et babama şifalar ver...
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin babacığınaMenü
Sabah yok
Öğlen
Köfte ızgara 5 tane
Akşam
Patlıcan dilimledim tost makinasında yağsız kızarttım gibi bi şey yaptım ondan yedim biraz.
Su : 1,5 lt anca
Spor yok
Babamın durumundan dolayı pek iştahım da yok açıkçası. Bi de hastalığım da tam olarak geçmedi onun da etkisi var tabi.
Dua edin lütfen..
cok gecmis olsun cabim babana Rabbim sifa versin insallah kotu bisey cikmaz
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin babacığına
Günaydın canım. 1-1,5-5,5 arası uyudum bende. Hastaneden aradılar babamı bu sabah çağırdılar. Sanırım bugün anjio olacakGünaydın saat 21:30da uyumusum.inanamıyorum.
Sağol canım ♡Saydın geçmiş olsun cnm ,
Kelebek bazen bende öyle oluyorum , örtü çıkıyor insanin cnm ...İyi dinlenmissindir
Geçmiş olsun canım ♡♡ Rabbim şifa versinGünaydın.
Gelemedim hiç dün .
Bacağımda bi ağrı var sızlıyor sol bacak.
Oluyor bu ara zaman zaman . Içe bastığımı da farkettim o ayakta.
Bi randevu bulup dr a gideceğim bugün.
Ms ile ilgili mi bilmiyorum . Belki başka bi şeydir.
Neyse şu kahvaltıyı hazırlayayım , gelirim inşallah güzeller .
geçmiş olsun saadet , şimdi nasıl baban ?Babamın bugün bi göğüs ağrısı vardı tansiyonu da çok yükselince hastaneye gittiler annemle beraber daha gelmediler. Ekg'de kalp krizi gibi durmuyor demişler ama kan tahlili de yapılmış troponin çok az yüksek çıkmış. Kalp krizi gibi durmuyor dense de takip istemişler ve 3 saat sonra tekrar kan tahlili istemişler. Onun sonucu çıkacak kısa süre içinde, eğer troponin aynıysa veya düşmüşse eve gelecekler. Yükselmişse anjiyo olur herhalde. Rabbim yardım et babama şifalar ver...
Saadet senin kardeşinede başarılar dilerim . Haklarında be hayırlısıyse o olsun inş .Kardeşim de yarın teoga girecek, sınava girecek olan herkesin hakkında hayırlısı olsun. Burada yakını sınava girecek olan varsa herkese başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?