Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyiyim canım bugün Müdür yoktu ders çalıştım soru çözdüm falan kafam aldığı kadar Akşam eve gidip yemek yapacağım birazda evde tekrar ederim yarına Allah kerim Sende neler var yok
sınavın vardı değil mi, başarılar canım, Allah yardımcın olsun

eşinle çocuğunla mutlu musun ona bak sen, diğerleri ne derse dersin duyma gitsin.

çok güzel canım afiyet olsun.

Dünki menüm

Sabah: 9 gibi
1,5 dk ekmek
Peynir . 1 hş yumurta
Salatalık domates .
Az kuşburnu .
5 zeytin

Öğlen : 15:00
Çoban salata
Tavuklu patlıcan

18: gibi
Az peynirli çaban salata
Yr:dl fırında kabak mücver ( ruşeym ve yulaf unu vardı içinde )

Spor yok malum
Su 2,5

Son düzenleme:
Günaydın güzeller benimde bugün çocuklar evde misafir gelecek pek gelemem buralara kilomuda merak ediyorum bakalım neler olacak cumaya
Nana plates nasıl gidiyo ter attırıyomu sana.ben bisikletten plates geçince soğuyo terim
Anam. Ahu gümbür gümbür geliyor kız biraz tatlı felan ye kararlı olacak benimle yarıştığı zamanı mı buldun
şanslısın sana denk geldi
İvit sporumu bildireyim Ahu060812

1 saat üst seviye crunch
Yarım saat koşu
Yarım saat ağırlıklarla çalışma ve squat

Bacaklarım inliyor şu anda...
Kız maşallah six pack yapacan anladım.foto isterim dörtlü
Rabbim korktuğuna uğratmasın kaptaniçem basit bişey olsun çıksın gitsin innnnşşşaaalllaahhh

Nana plates nasıl gidiyo ter attırıyomu sana.ben bisikletten plates geçince soğuyo terim
Hayır terleme yok, ama kaslarım fena halde acıyor. Direkt kasa yönelik hareketleri olduğu için her hareketi belli bir sayıda 4 set şeklinde dinlenerek yapıyoruz

Dün ki menüm

Sabah; 07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme çayı
Öğle; 12:00 - Yarım kase yayla çorbası + 1 porsiyon tavuk döner + 1 tabak çoban salata
Ara; 13:45 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:00 - 20:00 - 5 ad.sunta + 2 dilim çeçil peyniri + 2 ymk kaşığı kuru fauslye + 2 ymk kaşığı pilav

Ausencia akşam biraz karışık oldu ama yemekler olana kadar suntadan yiyeyim dedim çok hoşuma gidiyor peynirle onu yemek akşam menüsü sırf 1 paket onunla peyniri yapabilirim ya zararı olur mu ki

Günaydın arkadaşlar...tartı da kilom inmiş ama cumaya göre haala artıyım...iki gün pro yapıcam...inşallah güzel bi eksi görürüm...diyete başladığımdan beri...haftanın bi iki gün geç yemenin bedelini sonraki günlerde fena ödüyorum neyse kahvaltımı yapıp sonra işlere koyulucam...işim çok.dip köşe temizlik zamanı...gelicem...

Ausencia kaptanım geçmiş olsun.iyi haberlerini bekliyoruz takımca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…