Saydınım inş güzel geçer canım benimGünaydın canım. 1-1,5-5,5 arası uyudum bende. Hastaneden aradılar babamı bu sabah çağırdılar. Sanırım bugün anjio olacakdua edin lütfen bize. Iyi geçsin işlemi
sınavın vardı değil mi, başarılar canım, Allah yardımcın olsunİyiyim canım bugün Müdür yoktu ders çalıştım soru çözdüm falan kafam aldığı kadarAkşam eve gidip yemek yapacağım birazda evde tekrar ederim yarına Allah kerim Sende neler var yok
eşinle çocuğunla mutlu musun ona bak sen, diğerleri ne derse dersin duyma gitsin.Aebenim belki haklısın durdukca kendimi dolduruyorum gibi görünüyor.
Ama ne zaman kendimi ondan yana pozitife çevirsem hemen yeni bi laf sokuyor.
Oglum evlenince fakirleşti ne demek? Sen evde oturuyorsun oglum çalışıp size bakıyor vah vah.
Ve bir sürü vecize.
Evet haklısın. Hiçte tahammül etmek sorunda degilim.
Hele ki halis gönülle beni hiç istemediği halde 2 sene eşimle beni mutsuzluktan mahvettiği evlenmemize izşn vermediği defalarca ayrılmak zorunda bırakılmamız sonra ona ragmen evlenmemiz.
Hepsini yutup eşimin annesidir diye saygı duyup anne deyip elini öptüğüm durumda bile haketmediğm şekilde muamelede bulunulursa.
Hiç tahammül etmem..
O kitabı da zehir diline hakim olamayıp kalp kıranlar okusun.
Teşekkür ederim.
Seni çok seviyorum k
çok güzel canım afiyet olsun.Merhaba şekerler Menüm
Sabah
200 ml. yarım yağlı süt
Öğlen
1,5 karnıyarık ( fırında köz patlıcanla)
200 gr. yoğurt, biraz brokoli salatası
Ara
Limonlu yeşil çay
Akşam
150 gr. kadar tavuk
3 y.k. zeytinyağlı kabak yemeği
Bol salata, 1 kase yoğurt (yemeyi planlıyorum)
Ara
Karışık bitki çayı
Su: şu an 1,250 ml. 2-2,250 ml.ye tamamlarım
Spor: yok
Ausencia Sarayca
Hayırlarla git gel inş .Geçmişi okuyordum yavaş yavaş ..
Randevu almış eşim 10 da aradı şimdi .
Gideyim bakalım eşim alacak gelip .
Inşallah önemli bir şey değildir.
Kaldığım yerden okurum nasipse dönünce.
Evet canım sağolasın Allah razı olsun bu hafta sonu 4 dersten varsınavın vardı değil mi, başarılar canım, Allah yardımcın olsun
Kaptanım geçmiş olsun ne oldu hayırdırGeçmişi okuyordum yavaş yavaş ..
Randevu almış eşim 10 da aradı şimdi .
Gideyim bakalım eşim alacak gelip .
Inşallah önemli bir şey değildir.
Kaldığım yerden okurum nasipse dönünce.
Nana plates nasıl gidiyo ter attırıyomu sana.ben bisikletten plates geçince soğuyo terimİyiyim bende panpa, şuan hazırlandım pilates için bekliyorum
Diyete devam, aç susuz yaşıyorum
Sen en son 2 yudum su içecektin içme tamam mı? Biz aç susuz devam edelim kesin birinci olacağız
_AYNURA_ mmm en son dürüm falan yiyordun ne oldu üstüne kola içmeyi ihmal etmedin İnşallah
Anam. Ahu gümbür gümbür geliyor kız biraz tatlı felan ye kararlı olacak benimle yarıştığı zamanı mı buldun
Kız maşallah six pack yapacan anladım.foto isterim dörtlüİvit sporumu bildireyimAhu060812
1 saat üst seviye crunch
Yarım saat koşu
Yarım saat ağırlıklarla çalışma ve squat
Bacaklarım inliyor şu anda...
Rabbim korktuğuna uğratmasın kaptaniçem basit bişey olsun çıksın gitsin innnnşşşaaalllaahhhGünaydın.
Gelemedim hiç dün .
Bacağımda bi ağrı var sızlıyor sol bacak.
Oluyor bu ara zaman zaman . Içe bastığımı da farkettim o ayakta.
Bi randevu bulup dr a gideceğim bugün.
Ms ile ilgili mi bilmiyorum . Belki başka bi şeydir.
Neyse şu kahvaltıyı hazırlayayım , gelirim inşallah güzeller .
Hayır terleme yok, ama kaslarım fena halde acıyor. Direkt kasa yönelik hareketleri olduğu için her hareketi belli bir sayıda 4 set şeklinde dinlenerek yapıyoruzNana plates nasıl gidiyo ter attırıyomu sana.ben bisikletten plates geçince soğuyo terim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?