Canım yasak yemediyin sürece saat 1de yediyin yemeyin sana bi zararı olacağını sanmıyorum...wc ola bilir şişlik ola bilir...
Aslına bakarsan benimki de şanslı ama kiymet bilenebeni gelin olarak herkes sever kp görümce akrabaları...bi tek kv ye yaranamıyom
Babam anjio olacak canım bacak damarı tıkalı. Isleme girecek bekliyoruz canımSaydinim ne olmuş güzelim?geçmişe bakamadığım için kaçırmışm galiba
Amin canım Allah razı olsunkv nin Allah yardımcısı olsun,güç kuvvet versin,tabi sizlerede
Canlar bilgilendireyim hemen .
Sol bacak aşırı spor yüklenmesi sonucu kas çatlağı ve bol ödem .
Dr direkt spor yapıyorsun değil mi dedi?
Eyyyy yumurtaya can veren Rabbim ... eskiden her ne için dr a gitsem illa ki kilo kaynaklı derdi.
Şimdi sporcu kimliğim :) sorgulanıyor .
Alt baldırlık bandaj verdi , ödem atıcı ve kas gevşetici .. iki bacak arası epey fark var davul gibi sol alt.
Bir de ince çatlaklar var ... onlarda oluşan kasların oranında derinin genişlememesindenmiş.
Şükür yani . Bandajı tak ... ilacı iç ... ayağını yüksekte tut dedi .
Eve dönmedim daha . Gölcükte geldim hastaneye.
Benzin alırken yazayım dedim .
Öpüldünüz.
Hiç geçmişe dönemedim ... herkes iyidir umarım
3 kardeşi daha var banucum ama onlar azerbaycanda ve orda tedavi buradaki kadar iyi değil. Kaynımın biri rahatsız zaten bebek gibi ilgiye muhtaç maalesef. Görümcemin 2 çocuğu var, çocuklarına kaynıma kayınpederime eve o yetişiyor orada.iş bölümü gibi oldu o orayı ben burayı idare ediyorum. Kaynım ve kayınpederim çalışıyorlar zaten.
elif eşin tek çocuk mu ?
başka kardeş yokmu
sneinde fedakarlıgına hayranım cnm kv çok şanslı
edit : bu konu yine kv gider
Anaaa kıyamammm güzelimm geçmiş olsun sporcu hatun seniii acil şifalar diliyorum kaptaniçemmCanlar bilgilendireyim hemen .
Eyyyy yumurtaya can veren Rabbim ... eskiden her ne için dr a gitsem illa ki kilo kaynaklı derdi.
Alt baldırlık bandaj verdi , ödem atıcı ve kas gevşetici .. iki bacak arası epey fark var davul gibi sol alt.
Bir de ince çatlaklar var ... onlarda oluşan kasların oranında derinin genişlememesindenmiş.
Öpüldünüz.
Papatyamm geçmiş olsun babacıgına acil şifalar diliyorummBabam anjio olacak canım bacak damarı tıkalı. Isleme girecek bekliyoruz canım
Rabbim şifa versin güzelimmGünaydın güzellikler kemoterapi için geldik. 4 saat kadar hastanedeyim. Bu süreci yürüyerek geçiriyim bari koca hastane bahçesinde :)
Canlar bilgilendireyim hemen .
Öpüldünüz.
Sağol canım ♡@Dersaadet_ çok geçmiş olsun,inşallah o değer düşerde eve döner babanlar,acil şifalar dilerim
saydin78 hayırlısıyla atlatırda bir an önce sağlığına kavuşur inşallah baban,rabbim güçkuvvet versin bir an önce atlatsın inşallah
babam
nazara geldin kaptanım,inşallah önemli bişey değildir,hemen gidip gelirsin
bu arada yavrusu,kardeşi sınava girecek olan herkese başarılar dilerim,rabbim hayırlı gelecek kapıları açacak okullarda okumak nasip etsin
@Dersaadet_ ve @ecemavi başka sınava girecek varmı bilemedim varsa onlarada başarılar
Sağol zeytin gözlüm ♡♡♡Rabbim şifa versin güzelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?