Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar bilgilendireyim hemen .
Sol bacak aşırı spor yüklenmesi sonucu kas çatlağı ve bol ödem .
Dr direkt spor yapıyorsun değil mi dedi?
Eyyyy yumurtaya can veren Rabbim ... eskiden her ne için dr a gitsem illa ki kilo kaynaklı derdi.
Şimdi sporcu kimliğim :) sorgulanıyor .
Alt baldırlık bandaj verdi , ödem atıcı ve kas gevşetici .. iki bacak arası epey fark var davul gibi sol alt.
Bir de ince çatlaklar var ... onlarda oluşan kasların oranında derinin genişlememesindenmiş.
Şükür yani . Bandajı tak ... ilacı iç ... ayağını yüksekte tut dedi .

Eve dönmedim daha . Gölcükte geldim hastaneye.
Benzin alırken yazayım dedim .
Öpüldünüz.
Hiç geçmişe dönemedim ... herkes iyidir umarım

tahmin etmiştim cnm spordan dolayı oldugunu geçmiş olsun

elif eşin tek çocuk mu ?
başka kardeş yokmu
sneinde fedakarlıgına hayranım cnm kv çok şanslı

edit : bu konu yine kv gider
3 kardeşi daha var banucum ama onlar azerbaycanda ve orda tedavi buradaki kadar iyi değil. Kaynımın biri rahatsız zaten bebek gibi ilgiye muhtaç maalesef. Görümcemin 2 çocuğu var, çocuklarına kaynıma kayınpederime eve o yetişiyor orada.iş bölümü gibi oldu o orayı ben burayı idare ediyorum. Kaynım ve kayınpederim çalışıyorlar zaten.
Herşeyden önce Allah rızası var, eşimin hatrı var. Zaten kıyamam da hasta olduğunu öğrendiğimde ben dedim getir burada tedavi olsun diye. Allah için kayınvlidemden de bir kötü söz, bir kötülük görmedim 9 senedir. Aramızda hep mesafe vardı aslında ama bu süreçte daha yakın olduk.
Zor olmuyor mu oluyor ama onun için de zor. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Anaaa kıyamammm güzelimm geçmiş olsun sporcu hatun seniii acil şifalar diliyorum kaptaniçemm

kaptanımın spor hırsııı fenaaaaaa çok geçmiş olsun canım benimmm ay sakatlanmak kötü ama çok şükür kötü birşey değil iyi bir uğurda sakatlandın :)

bir de buz yaparsınnn çünkü spor sakatlıklarına en iyi gelen şey 10 dakika buz 15 dakika ara gibi seanslar uygulamak.

merhaba arkadaşlar
Oldukça yoğun bir gün yaşıyorum, yarın da büyük ihtimalle öyle olacak İnşallah akşam girmeye çalışırım.
Bu arada akşamları platese başladım hadi hayırlısı Dün iki saat video baktım, yarım saatte plates yaptım bu akşamdan sonra inşallah bir saat yapacağım

Ausencia

PAZARTESİ MENÜSÜ
SABAH
zeytin, peynir, tb ekmek, elma, domat salatalık

ÖĞLEN
çorba
bir kabak dolması
yoğurt

ARA
cevizli sucuk

AKŞAM
tavuk
salata
ayran

2lt su

SALI MENÜSÜ
SABAH
ekmek, kuymak, domates salatalık

ARA
bir lokum

ÖĞLEN
3 ceviz
1 portakaal
3 sunta

AKŞAM
dört kaşık makarna
Tavuk
Salata
Ayran

2 lt su

Ahu060812
SALI: 30 dk yürüyüş, 30 dk plates

Sağol canım ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…