- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Teşekkür ederim canım ♡ecemavi evladına başarılar dilerim inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır
@Dersaadet_saydin78 geçmiş olsun
Saydinim ne olmuş güzelim?geçmişe bakamadığım için kaçırmışm galibakelebekolacam @ada81 @aeben @_SARAYCA_ @mimu88 im bekliyoruz almadılar henüz işleme. Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun ♡♡♡
Biz bozduk galiba...hayatımıza etki etdiyi malum...artıdayım ya sanki dünyanın yükü var üstümde...moralim çok bozuk...ben ovulyasyon zamanı regle nazaran daha çok şişiyormuşum demekki...öyle erken erken uyuyunca bi ara uyudum dar vakit şöyle yarım saat rüyamda baskül kafayı yiyor robot gibi bişeye dönüşüyor transformers mübarek alev alıyor vs panikle üstüne su döküyorum.
ay kafayı baskül mü yedi ben mi belli değil.
Babamın bugün bi göğüs ağrısı vardı tansiyonu da çok yükselince hastaneye gittiler annemle beraber daha gelmediler. Ekg'de kalp krizi gibi durmuyor demişler ama kan tahlili de yapılmış troponin çok az yüksek çıkmış. Kalp krizi gibi durmuyor dense de takip istemişler ve 3 saat sonra tekrar kan tahlili istemişler. Onun sonucu çıkacak kısa süre içinde, eğer troponin aynıysa veya düşmüşse eve gelecekler. Yükselmişse anjiyo olur herhalde. Rabbim yardım et babama şifalar ver...
Günaydın canım. 1-1,5-5,5 arası uyudum bende. Hastaneden aradılar babamı bu sabah çağırdılar. Sanırım bugün anjio olacakdua edin lütfen bize. Iyi geçsin işlemi
Günaydın.
Gelemedim hiç dün .
Bacağımda bi ağrı var sızlıyor sol bacak.
Oluyor bu ara zaman zaman . Içe bastığımı da farkettim o ayakta.
Bi randevu bulup dr a gideceğim bugün.
Ms ile ilgili mi bilmiyorum . Belki başka bi şeydir.
Neyse şu kahvaltıyı hazırlayayım , gelirim inşallah güzeller .
Düne nazaran artımısın sabitmisin ortim?İf yöntemine yeni başladığım için hergun tartilirim, dün çok yedim sanırım hiç açlık çekmedim ve bugün sanırım WC yok ondan mı ? Yoksa reglime 3 gün var ondan mı bilmiyorum.
Düne nazaran artımısın sabitmisin ortim?
kv nin Allah yardımcısı olsun,güç kuvvet versin,tabi sizleredeGünaydın güzellikler kemoterapi için geldik. 4 saat kadar hastanedeyim. Bu süreci yürüyerek geçiriyim bari koca hastane bahçesinde :)
Günaydın güzellikler kemoterapi için geldik. 4 saat kadar hastanedeyim. Bu süreci yürüyerek geçiriyim bari koca hastane bahçesinde :)
elif eşin tek çocuk mu ?
başka kardeş yokmu
sneinde fedakarlıgına hayranım cnm kv çok şanslı
edit : bu konu yine kv gider
Canım yasak yemediyin sürece saat 1de yediyin yemeyin sana bi zararı olacağını sanmıyorum...wc ola bilir şişlik ola bilir...
sabitim cnm niye öyle oldu anlamadım
reglime 3 gün var
birde kabzlıktan olabilir diye düşündüm birde öglen cidden çok yemişim
bir daha okadar yemiycem
Aslına bakarsan benimki de şanslı ama kiymet bilene
benim kv de çok şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?