Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öyle erken erken uyuyunca bi ara uyudum dar vakit şöyle yarım saat rüyamda baskül kafayı yiyor robot gibi bişeye dönüşüyor transformers mübarek alev alıyor vs panikle üstüne su döküyorum.
ay kafayı baskül mü yedi ben mi belli değil.

Biz bozduk galiba...hayatımıza etki etdiyi malum...artıdayım ya sanki dünyanın yükü var üstümde...moralim çok bozuk...ben ovulyasyon zamanı regle nazaran daha çok şişiyormuşum demekki...

@Dersaadet_ çok geçmiş olsun,inşallah o değer düşerde eve döner babanlar,acil şifalar dilerim

Günaydın canım. 1-1,5-5,5 arası uyudum bende. Hastaneden aradılar babamı bu sabah çağırdılar. Sanırım bugün anjio olacak dua edin lütfen bize. Iyi geçsin işlemi

saydin78 hayırlısıyla atlatırda bir an önce sağlığına kavuşur inşallah baban,rabbim güçkuvvet versin bir an önce atlatsın inşallah

babam
nazara geldin kaptanım,inşallah önemli bişey değildir,hemen gidip gelirsin

bu arada yavrusu,kardeşi sınava girecek olan herkese başarılar dilerim,rabbim hayırlı gelecek kapıları açacak okullarda okumak nasip etsin
@Dersaadet_ ve ecemavi başka sınava girecek varmı bilemedim varsa onlarada başarılar

günaydın kızlar
bugünlerde bazılarımızın büyük sınavları var,kimimizin çocuğu,kardeşi,yeğeni sınavda kimimizin babası,kayınvaldesi,kendisi sağlık sorunlarıyla uğraşıyor,kimimiz ailevi nedenlerden dolayı psikolojik sıkıntılar yaşıyor.....

rabbim herşeyden önce hepimize herkese sağlık versin,kiloymuş,sınavmış bunlar daha geri planda olan şeyler,hayatta en önemli 1.şey kendimizin ve sevdiklerimizin sağlıklı olması

ben bugün bunları hissettim yazmak istedim
rabbim herkese,önce fiziksel ve ruhsal sağlık versin,gerisini biz hallederizçünkü biz kadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…