Etiforma suntayla ayran aldım bahçedeyim. 1 saat kaldı şükürkimseciklerrrr yokkkkkkk
Etiforma suntayla ayran aldım bahçedeyim. 1 saat kaldı şükür
8000 adım yürüdüm
Babamın operasyonu yarına kaldı canlar
ben burdayımda çok yoğunumkimseciklerrrr yokkkkkkk
Etiforma suntayla ayran aldım bahçedeyim. 1 saat kaldı şükür
8000 adım yürüdüm
İnşallah iyi olur saydınım...çabucak iyileşir...Babam anjio olacak canım bacak damarı tıkalı. Isleme girecek bekliyoruz canım
Ohh rahatlayalım o zaman...Şukurler olsyn kötü bir şey yokmuş...e azcık spora ara o zamanCanlar bilgilendireyim hemen .
Sol bacak aşırı spor yüklenmesi sonucu kas çatlağı ve bol ödem .
Dr direkt spor yapıyorsun değil mi dedi?
Eyyyy yumurtaya can veren Rabbim ... eskiden her ne için dr a gitsem illa ki kilo kaynaklı derdi.
Şimdi sporcu kimliğim :) sorgulanıyor .
Alt baldırlık bandaj verdi , ödem atıcı ve kas gevşetici .. iki bacak arası epey fark var davul gibi sol alt.
Bir de ince çatlaklar var ... onlarda oluşan kasların oranında derinin genişlememesindenmiş.
Şükür yani . Bandajı tak ... ilacı iç ... ayağını yüksekte tut dedi .
Eve dönmedim daha . Gölcükte geldim hastaneye.
Benzin alırken yazayım dedim .
Öpüldünüz.
Hiç geçmişe dönemedim ... herkes iyidir umarım
Amin canım...zor bi süreç...Allah yardımcınız olsun...3 kardeşi daha var banucum ama onlar azerbaycanda ve orda tedavi buradaki kadar iyi değil. Kaynımın biri rahatsız zaten bebek gibi ilgiye muhtaç maalesef. Görümcemin 2 çocuğu var, çocuklarına kaynıma kayınpederime eve o yetişiyor orada.iş bölümü gibi oldu o orayı ben burayı idare ediyorum. Kaynım ve kayınpederim çalışıyorlar zaten.
Herşeyden önce Allah rızası var, eşimin hatrı var. Zaten kıyamam da hasta olduğunu öğrendiğimde ben dedim getir burada tedavi olsun diye. Allah için kayınvlidemden de bir kötü söz, bir kötülük görmedim 9 senedir. Aramızda hep mesafe vardı aslında ama bu süreçte daha yakın olduk.
Zor olmuyor mu oluyor ama onun için de zor. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Menünde karbon çok betüşüm...kısıtlaman gerek mutlaka...@Ausencia
PAZARTESİ MENÜSÜ
SABAH
zeytin, peynir, tb ekmek, elma, domat salatalık
ÖĞLEN
çorba
bir kabak dolması
yoğurt
ARA
cevizli sucuk
AKŞAM
tavuk
salata
ayran
2lt su
SALI MENÜSÜ
SABAH
ekmek, kuymak, domates salatalık
ARA
bir lokum
ÖĞLEN
3 ceviz
1 portakaal
3 sunta
AKŞAM
dört kaşık makarna
Tavuk
Salata
Ayran
2 lt su
@Ahu060812
SALI: 30 dk yürüyüş, 30 dk plates
Ben de evi ter temiz yaptım.Damlayı doyurdum uyuttum...şimdi oturdum.kv salonu zabt ettiyinden mutfak kaldı bana.bir az pcde dizi izleyip sonra yemek yapıcam.hem kendime hem evdekilere...kimseciklerrrr yokkkkkkk
Supersin elifim...çok iyi gidiyorsun...şu sunta neyin nesi merak ettim...herkes yiyoEtiforma suntayla ayran aldım bahçedeyim. 1 saat kaldı şükür
8000 adım yürüdüm
Ben de evi ter temiz yaptım.Damlayı doyurdum uyuttum...şimdi oturdum.kv salonu zabt ettiyinden mutfak kaldı bana.bir az pcde dizi izleyip sonra yemek yapıcam.hem kendime hem evdekilere...
Sağolasın canım Amiiin ♡♡♡İnşallah iyi olur saydınım...çabucak iyileşir...
Ben annemlerdeykrn bile burada oturuyo...bi tek uyumak için gider...
kız hiç kendi evinde oturmuyormu bu kv ?
Ben annemlerdeykrn bile burada oturuyo...bi tek uyumak için gider...
Var evet benimkinden geniş...sebebini bende bilmiyorum...onun koyduğu düzen böyle..eskiden boşanmış görümcem vardı o da aynen böyleydi sabah gelir akşam giderlerdi..şimdi o evlendiallah allah çok ilginç ya kendi evide var dimi
sebep ne ?
Var evet benimkinden geniş...sebebini bende bilmiyorum...onun koyduğu düzen böyle..eskiden boşanmış görümcem vardı o da aynen böyleydi sabah gelir akşam giderlerdi..şimdi o evlendi
Inşallah tatlım temennimiz o yönde ♡hayırlısı olsun saydin geç olsun temiz olsun
ben burdayımda çok yoğunum
Yok kız..kp var ya...bi de 62yaşında...kp le konuşmuyorlar...kv kaç yaşında onuda görümce gibi şeetsen
bi anda aklıma geldi yanlış anlama sakın
Yok kız..kp var ya...bi de 62yaşında...kp le konuşmuyorlar...
Yok kız..kp var ya...bi de 62yaşında...kp le konuşmuyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?