Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

_AYNURA_ ben artık menü yazmıcam. Saçmalıklarımı buraya tasimiyim. Öğün sayım 3 e çıktı . Son durum bu . Tartikmak da anlamsiz gelio. aldgimi görüp moral bozmaya gerek yok hamişim ve emziren immmmm ben _AYNURA_

Aksam kocama söyleyecem boşasin beni bi gül böreği bile yapamiyorum cildirdimm heryerinden patladi patatesler disari cikti yufkalar taze tarihine bakip aldim cildirdimm oyle yaptim cok kotu duruyor tepside millet ne guzel pasta borek yapiyor cook imreniyorum cook ama yapamiyorum oturdum agladim simdi

Netten izledim defalarca kadinin börekleri hic patlamiyor benimkiler kivirirken patladi.. hayatimda ilk defa yapiyorum ..bide yurek yemisim hepsini ucgen kestim yoksa tepsi böreği yapardim ((

Yaa temuzlik tamam ..yemek tamam ama pasta borek yapimiyorum bi misafir gelse bi cesit ben yapiyorsam gerisi disardan cook üzülüyorum artik

adaaaa üzülme,kıyamam
yufkasından oluyo o,tazelik önemli değil ince ev yufkası olmalı market yufkasında bende yapamam,ne kadar taze olsalarda kalın oluyolar, yufkacıdan husisi alırım gül böreği yufkasını,bide içini çok bol koyduysan ondan da patlar
kıyamam yaa üzülme bu kadar

sizin evde huzur buluyo kadın demek,yaşlarıda gençmiş hani bakıma muhtaç yaşlılar değillermiş,hiç komşu arkadaşı varmı? arada onlara gidiyodur heralde
Yok yok gezmeyi çok sever...çoğu zaman gezmelerde zaten ...burda huzur buluyorda keşke biraz da huzur verse...oğluna,bana..

Canım ya niye üzülüyon ki...sende kolay olanından yapsan ya...niye zorlara koyuluyon ki

Yufkayı marketten aldıysan onlar biraz dandik oluyor kırılıyor hemen

ayyy ada buna aglanırmı yaaa
ben gül göregi yaparken yufkaları 4 bölüyorum cnm
sıkma canını yaaaa ,

Sanirim malzemeden kacmayayim diye cok koydum minnakim...ama ben hep boyleyim pasta börek konusunda ya bende yapmak istiyorum bakiyom izliyorum bende yapiyorum bi kendi tepsime bakiyom bi izledigim netten tarife bakiyorum benimkini kaldir çöpe at o derece ..... iste benim evimde bundan dolayi padta borek hic olmaz ancaa kizima kek yaparim oda kaliba yapisir cibarirken yarisi gider ..yagliyorum bol sogumasini beklerim soyle sallarim yok anam çıkmıyor 3 adet ayni pasta kalibim var acaba kaliptami sorun diye yok bende sorun

bende yufkacıdan alıyorummm hepp
hatta hafta sonu alıp sarıcam biraz

Tamam bitanem.nasıl relax olacaksan öyle yap lütfen...üzüleceyin şeyleri yapma...mutlu olduğun şeyleri yap...sağlığına da bebeyin sağlığına da dikkat et...

Alkışlayan smileleeeer.. supersin
Kız senin bu kayınvalide çok enteresan ya. İnsan üşenmez mi hergün gelip gelinin evinde oturmaya? Kayınpederle konuşmuyor diye onu görmemek için sana geliyor acaba. Ekmek elden su gölden nasıl olsa gelin pişiriyor yediriyor içiriyor :))

yaa bunda bu kadar takacak bişey yok ada,olduğu kadar,yapamamaktan bitek kilo kaybedersin başka bişey değil,zaten hepsi çok yağlı,şekerli şeyler,boşver bu kadar takılma
hem herkes becerikli olsaydı obez olurdu dünya
bikaç bişey bilsen yeter,yaptıkçada onlara alışırsın olur biter,aramızda kalsın bende çok becerikli değilimdir
nefis yemek tarifleri diye bi site var oraya üye ol,binbir çeşit tarif ve video var,baka baka yapa yapa öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…