kızlar napıyorsunuz
Kp bir yıl oldu geleli Rusyadan...bu kadın hep böyle biliyorsun...5yıldır aynı...of ya o kadar çok şey var ki yazacak.ama yoruluyorum anlatırken...ağzıma kadar nefretle doluyum.kendime çok zararKız senin bu kayınvalide çok enteresan ya. İnsan üşenmez mi hergün gelip gelinin evinde oturmaya? Kayınpederle konuşmuyor diye onu görmemek için sana geliyor acaba. Ekmek elden su gölden nasıl olsa gelin pişiriyor yediriyor içiriyor :))
6 mı çıkışınız, bizimde 5.30 ya ne zaman 5 yapacaklar hala kış saatindeyizayy ben öle bekliyorum saat 6 olsun diyeeee
takma kuzum ya, yokmuş gibi davranKp bir yıl oldu geleli Rusyadan...bu kadın hep böyle biliyorsun...5yıldır aynı...of ya o kadar çok şey var ki yazacak.ama yoruluyorum anlatırken...ağzıma kadar nefretle doluyum.kendime çok zarar
Ben baş kaldırmış açlığımla uğraşıyorumkızlar napıyorsunuz
ayyy zor yaBen baş kaldırmış açlığımla uğraşıyorum
Yok zaten bende çok güzel gidiyordum.sabah kahvaltıda bir dilim ananas yedim diye oldu eminim...böyle olunca ne yiyeceyimi şaşırıyorumayyy zor ya
ben aç değilim baya baya alıştı bünyem hayret
Kizz aksama misafirim var kendime hayatta yapmam ablamlar malatyadan geliyor onlara yaptim... yoksa hayatta elimi pasta böreğe surmem ki..yaa bunda bu kadar takacak bişey yok ada,olduğu kadar,yapamamaktan bitek kilo kaybedersin başka bişey değil,zaten hepsi çok yağlı,şekerli şeyler,boşver bu kadar takılma
hem herkes becerikli olsaydı obez olurdu dünya
bikaç bişey bilsen yeter,yaptıkçada onlara alışırsın olur biter,aramızda kalsın bende çok becerikli değilimdir
nefis yemek tarifleri diye bi site var oraya üye ol,binbir çeşit tarif ve video var,baka baka yapa yapa öğrenirsin
Bez olayini yapiyorun ısıtma olayinida yapayim bari cokk sağol canimada81 kek kalıbını yağla unla biraz ocakta ısıt öyle harcını koy, piştikten sonra ters çevir ve ıslatılmış sıkılmış bir bez veya havlu ile üzerini kapat, öylece soğumaya bırak, kalıp gibi çıkar inşallah.
kızlar napıyorsunuz
Yok zaten bende çok güzel gidiyordum.sabah kahvaltıda bir dilim ananas yedim diye oldu eminim...böyle olunca ne yiyeceyimi şaşırıyorum
bugün havalar ısındı ben soğudum,midemi üşütmüşüm karnım ve ayaklarım sabahtan beri buzz gibi
bu haline sebep 1 dilim ananasın olduğunu sanmıyorum aynura,metabolizman biraz daha hızlı bence
teşekkür ederim eve gidip direk battaniye altına gircem resmen demire basıyo gibi hissediyorum yaaageçmiş olsun canım,
sıcak iyi gelir canım, güle güle...teşekkür ederim eve gidip direk battaniye altına gircem resmen demire basıyo gibi hissediyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?