Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 kek kalıbını yağla unla biraz ocakta ısıt öyle harcını koy, piştikten sonra ters çevir ve ıslatılmış sıkılmış bir bez veya havlu ile üzerini kapat, öylece soğumaya bırak, kalıp gibi çıkar inşallah.

Kp bir yıl oldu geleli Rusyadan...bu kadın hep böyle biliyorsun...5yıldır aynı...of ya o kadar çok şey var ki yazacak.ama yoruluyorum anlatırken...ağzıma kadar nefretle doluyum.kendime çok zarar

Kizz aksama misafirim var kendime hayatta yapmam ablamlar malatyadan geliyor onlara yaptim... yoksa hayatta elimi pasta böreğe surmem ki..

Bez olayini yapiyorun ısıtma olayinida yapayim bari cokk sağol canim

kızlar napıyorsunuz

bugün havalar ısındı ben soğudum,midemi üşütmüşüm karnım ve ayaklarım sabahtan beri buzz gibi

Yok zaten bende çok güzel gidiyordum.sabah kahvaltıda bir dilim ananas yedim diye oldu eminim...böyle olunca ne yiyeceyimi şaşırıyorum

bu haline sebep 1 dilim ananasın olduğunu sanmıyorum aynura,metabolizman biraz daha hızlı bence

Kızlar sınavı olanların Allah yardımcısı olsun başarılar ecemavi nehirnil111
Babalarımızın geçmiş olsun canlarım Allah şifa versin @Dersaadet_ saydin78

Ausencia dikkatli gidiyorum ama bugün sis hissediyorum arti bi kilo fark var dune göre odemi nasıl atsam
Zencefili limonlu su iciyorum
Kahve falan inşallah gider
Var mı bu önerin akşam yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…