Sağolasın canım Allah razı olsunKızlar sınavı olanların Allah yardımcısı olsun başarılarecemavi nehirnil111
Babalarımızın geçmiş olsun canlarım Allah şifa versin @Dersaadet_saydin78
Ausencia dikkatli gidiyorum ama bugün sis hissediyorum arti bi kilo fark var dune göre odemi nasıl atsam
Zencefili limonlu su iciyorum
Kahve falan inşallah gider
Var mı bu önerin akşam yapayım
Nasıl yani begümüm?bugün havalar ısındı ben soğudum,midemi üşütmüşüm karnım ve ayaklarım sabahtan beri buzz gibi
bu haline sebep 1 dilim ananasın olduğunu sanmıyorum aynura,metabolizman biraz daha hızlı bence
Açlık krizi tutanlarayy buhranlı birgündü kimsecikler yok
teogg sınavı,
hastalar,
böregi tuttruyamayanlarrr
Ay ortim bi doymak bilmedim gitti...nihayet bitti ama 5:30itibariyle ağza fermuar...şimdi de uyku bastırdı...Menümü de yazayım...çünki yeme içme bitti...bi tek yeşil çay içeriç belkiayy buhranlı birgündü kimsecikler yok
teogg sınavı,
hastalar,
böregi tuttruyamayanlarrr
Canım benim çok sağol ♡♡♡Kızlar sınavı olanların Allah yardımcısı olsun başarılarecemavi nehirnil111
Babalarımızın geçmiş olsun canlarım Allah şifa versin @Dersaadet_saydin78
Ausencia dikkatli gidiyorum ama bugün sis hissediyorum arti bi kilo fark var dune göre odemi nasıl atsam
Zencefili limonlu su iciyorum
Kahve falan inşallah gider
Var mı bu önerin akşam yapayım
başımm çatlıyorr ne stresli bir gün yaaa
Amin canım inşallahKaptan geçmiş olsun
Saadet ve saydınin babasıda inş şifa bulur
Sadetin kardeşinin sinavida inş güzel geçmiştir
Benim kızım güzel diyor yarında devamı olduğu için sorup üzerine gitmiyoruz
Başarı dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim
Elif'in KV Allah şifa versin
Sabah beri ayağım altıma gelmedi mortim bir şeyde yiyemedimm sinir had safadaa başım kopuyorrrSevgili mortim geçmiş olsun ne oldu
Elinin altında fındık üzüm ceviz gibi birşey yada süt ayran gibi bir içecek yokmu arada yesen belki baş ağrına iyi gelirSabah beri ayağım altıma gelmedi mortim bir şeyde yiyemedimm sinir had safadaa başım kopuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?